2024-2025 Galatasaray Kadın Futbol Takımı (Galatasaray Petrol Ofisi)

Sezon Eylül ayı bitmeden kazanıldı. Omuzlar dik bir biçimde, omurga da eğilmeden yaşayalım devamını.

Olimpiyat Stadı'na, en köşeli mekansal bağlama bu kez metroyla teşrif etmiş olacağız gelecek hafta.

Bafetimbi Gomis: "Dün iki eski kulübüm olan Lyon ve Galatasaray’ın karşılaştığı Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçını takip ettim. Lyon bu konuda büyük yatırım yapan ve geçmişi olan bir kulüp. Galatasaray ise beni gösterdikleri mücadele ile çok şaşırttı. 2017’den bu yana büyük bir gelişim göstermişler. Belki 3-0 kaybettiler ama ilk Şampiyonlar Ligi deneyimi ve rakibin gücü düşünülünce skoru kenara koyarak Galatasaraylı kadınları ayakta alkışladım. Galatasaray ruhunu sahaya yansıttılar. Maçtan sonra da yanlarına gidip tebrik ettim."

Lyon maçı sonrası yorgun bir şekilde maça çıktık,kötü futbol oynadık ve kaybettik.

Diallo keşke ilk 11 başlasaydı.
2.yarıda Diallo girdikten sonra geçiş hücumlarını daha iyi yaptık.

2.golü yemesek belki beraberlik golünü atabilirdik.

Şampiyonlar liginden sonraki maçlarda puan kaybetme ihtimalimiz yüksek diye düşünüyorum. Dolayısıyla kadro derinliğini arttırmak için transfer şart.

Lyon maçı sonrası yorgun bir şekilde maça çıktık,kötü futbol oynadık ve kaybettik.

Diallo keşke ilk 11 başlasaydı.
2.yarıda Diallo girdikten sonra geçiş hücumlarını daha iyi yaptık.

2.golü yemesek belki beraberlik golünü atabilirdik.

Şampiyonlar liginden sonraki maçlarda puan kaybetme ihtimalimiz yüksek diye düşünüyorum. Dolayısıyla kadro derinliğini arttırmak için transfer şart.
Hoca kenarda uyudu . Hocayı iyi görmüyorum .

Her spor kulübü için, liglere ve kupalara katılımın; ligleri ve kupaları kazanmanın finansal getirisi üzerinden profesyonel yegane branş olan erkek futbolda 1987-2014 aralığında Avrupa kupalarının hakkını oyun üzerinden ortama adapte olarak, dönemsel kimi kesintiler haricinde dibine kadar veriyorduk. Yerel lig ve kupada daha hücum ağırlıklı yaklaşıp bu sayede favori oluyor, favori olamasak dahi ekseriyetle kupaları kazanıyorduk. Söz konusu hücum yönlü yaklaşımımız özellikle Fenerbahçe deplasmanı için bir parça soft kalıyordu ve sonuç alamıyorduk. 2014'ün ikinci bölümünden bugüne kadarsa deplasmanda alınan bir Manchester United galibiyeti dışında erkek futbolda 180 derece değişim yaşadık, Fenerbahçe'ye karşı seri şekilde 3 gollü deplasman galibiyetleri gelirken 2023 yerel lig şampiyonluğu ve 2023 Türkiye Süper Kupa'sı dışında kazanılan her kupa nazarımda teneke statüsüne geriledi. Derbi galibiyetlerinin üstüne yatar olduk son raddede.

Kadın futbolda bugün itibariyle CL'de, Avrupa'nın birinci kupasında son 16 gruplarında oynuyoruz. Avrupa'da oynadığımız her maçın hakkını dibine kadar verdik. Keskin bir düşüş yaşamadığımız, CL'ye son 16'da son ana dek ayakta kalmış bir halde veda ettiğimiz takdirde sezon benim için daha Eylül itibariyle kazanıldı. Ez cümle, Perşembe uzun yıllar sonra rota Olimpiyat Stadı.