Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024-2025 Galatasaray Kadın Futbol Takımı (Galatasaray Petrol Ofisi)
Tebrikler dişi aslanlar olası rakipler Roma, Benfica,St.Polten,Valerenga,Slv.Prag gibi takımlar diye duydum, iyi kura ile bu fa Valerenga gibi durıyor Şampiyonlar Ligi grupları neden olmasın..
Yukarıda seribaşı olan olası rakiplerimizi görüyorsunuz. En uygunu Vorskla gibi duruyor. Diğer tüm takımların kadın futbolu geleneği zaten sağlam. Yine de kötü kura çekmezsek şansımız var. Ama Vorskla dışındaki 4 takımın ya da muadili aynı ülke şampiyonu 2 takımın(Brann ve Ajax) geçen sene CL gruplarına kaldığını belirteyim.
Yerel ligdeki ilk maçımızın saati 14:00 olarak gözüküyordu, 16:00 olmuş sonrasında. Florya'da son demlerimizdeyken kaçmaz. Kadın futbola dair istim üstündeyiz uzun zamandır.
Hayli karakteristik eşleşme. Olumsuz ihtimalde dahi yakışır ilk deneyime. Bununla birlikte iç sahada şok bir baskınla turu geçebileceğimizi düşünüyorum.
UEFA'nın resmi sitesinde Arena'da gözüküyormuş maç. Rize-Antep-Prag maçları arka arkaya oynanacak, 6 günde 3 maç galiba. Müsaade edilir mi buna bilmiyorum.
Trabzonspor - Galatasaray Kadın Futbol Takımı mücadelesi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi nedeniyle ertelendi .
Mücadele 20 Kasım 2024 (14:00) oynanacak .
Arena, erkek futbol takımının takvimi gözetildiğinde romantize bir beklentiydi. Necmi Kadıoğlu'na yönelimse tribüne eksi bir yazdı. Avrupa yakasında çevredeki semtler üzerinden tribün kalabalık olursa, oradan olumlanabilir.