2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

En iyi 5 orta oyuncudan biri Korneluk olmadığına göre bu argümandan yola çıkarak Korneluk yüksek maaş alıyor demek doğru haber olmuyor.

Neyse.
VB kazandı diye çok mutlu oldum.
Umarım finale kalırlar ama zor gibi.
İmoco buradan şampiyonluğu bırakmaz.
Korneluk 1,5 milyon Euro almıyor.
Saygılarımla.

Son düzenleme:
Değerli admin,

Sizlerden hassaten ve naçizane ricam, 125. sayfadan itibaren, saçmalığa dönüşmüş ve takımımızla ilgili neredeyse yakından uzaktan ilgisi olmayan bu kısır tartışmanın, 2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (GALATASARAY DAIKIN) sayfasından kaldırılarak, ya tümü ile başka bir konu başlığı altına taşınması (ki bu birçok yabancı forumda yapılıyor) yada bu yorumların forumdan tümden kaldırılması yönünde bir adımın atılmasını gerekli kılıyor ve tekrardan bunu değerlendirmenizi rica ediyorum.

Böylesine absürd, takımımızla ilgisi olmamasının yanısıra kimseye bir faydası olmayan kısır tartışmalar, ne yazık ki bu forumun ciddiyetine yakışmayacak ve itibarını zedeleyerek üzücü bir noktaya evrilme riski taşıyor. Galatasaraylı gerçek voleybolseverlerin bu forumdaki misyonu, takımımızla ilgili kendi görüşleri doğrultusunda, seviyeli bir şekilde eleştiri ve önerilerini, mümkünse kaynakla destekleyerek hem yöneticilerin, hem de oyuncularımızın dikkatini çekmek ama aynı zamanda forum üyeleri olarak hüznü ve sevinci hep birlikte paylaşmaktır.

Neredeyse X'deki kısır ve seviyesiz yorum ve tartışma seviyesine çekilmeye çalışılan ve bir tür provakasyon kokan bu tür paylaşımlara anında müdahale edilmeli ve bu tür tartışmaların uzamasının önüne geçilmelidir. Bizler bile bu ciddiyeti sorgulama noktasına ve hatta artık bu forumu takip edip etmeme konusunda kararsız hale geleceksek, yönetim ve oyuncularımızın bu forumu ne kadar ciddiye alacakları da herkesin kendi kendisine soracağı önemli soru olmalı.

Konunun bir kez daha tarafınızca değerlendirilerek gerekli adımın atılacağı inancını taşıyarak, sizlere ve tüm forum üyelerine sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mete A.