2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Seneye Aksaray halkının verdiği ilgiden dolayı Kuzeyboru da bütçe artırma kararı vermiş.İyi bir takım kurmak zorundayız.Vakıfbank,Eczacıbaşı,Fenerbahçe,Zeren,Thy,Kuzeyboru,Galatasaray 7 yüksek bütçeli takım kesin olacak seneye.Umarım bir takım daha güzel bir yatırım yapar da üst düzey bir ilk 8 izleriz.Zaten dünyanın en iyi ligiyiz seneye o çıta daha da artacak gibi.Yeni çıkan Amerika ligi ile yarışmak için bu yatırımlar çok önemli.Cev de Amerika liginden korktuğu için Wild Card dağıtma kararı aldı zaten bence mantıklı bir karar.
Bu yorumun üstüne de Hertbos hamlesi görmek mutluluk verici oldu.Dediğim gibi zaten Yasemin Alexia İlkin Eylül Ayçin bir yerli kemik kadro oluşturduk bu sezon.Yabancı olarak da Bongaerts ve Timmerman çok iyi katkı veriyor.Bu oyuncular elde tutulup 2 kaliteli yabancı smaçör bir de yabancı kaliteli pasör çaprazı al Alexia yanına tamam mis gibi kadro.Ama umarım yönetim bu yolda ilerler oyuncuları elde tutabilir.

Hertbos çok çok sevindirici bir hamle.Ama yanına üst düzey bir yabancı smaçör daha şart Hertbos 30+ sayıları çok rahat alabilen bir oyuncu olabilir.Ama kulüp sezonun da bazen anormal kötü oynayabiliyor öyle bir maça denk gelindiğinde anında onun yerine girecek hatta zaman zaman onu yedekliyecek seviye bir oyuncu daha alınmalı.Ama Hertbosu da kolay kolay yedek bırakamazsın.O yabancı da 1.90 üstü olmalı çünkü Hertbos 1.82 bir oyuncu yanına 1.90 oyuncu şart.

Ama dediğim gibi yanına 1.90 kaliteli bir oyuncu daha şart.Hertbos milli de her maç çok iyi.Ama kulüp sezonu iyi maçların da maçı alır götürür.Kötü günün de saç baş yoldurur.O yüzden bu seviye bir oyuncu daha alınmalı.

Ama dediğim gibi yanına 1.90 kaliteli bir oyuncu daha şart.Hertbos milli de her maç çok iyi.Ama kulüp sezonu iyi maçların da maçı alır götürür.Kötü günün de saç baş yoldurur.O yüzden bu seviye bir oyuncu daha alınmalı.
Böyle ,oyuncuların ekürisi olmalı tabiki .oyundan düşen bir oyuncunun açığını başka arkadaşı kapatmalı.seneye cibara ,ne yapıp yapıp artık ben şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kuracam ,deyip ilk iş olarak erkek ve bayan voleybola öncelikle iki iyi hoca ve sonrasında takviyeler yapılmalı .

Böyle ,oyuncuların ekürisi olmalı tabiki .oyundan düşen bir oyuncunun açığını başka arkadaşı kapatmalı.seneye cibara ,ne yapıp yapıp artık ben şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kuracam ,deyip ilk iş olarak erkek ve bayan voleybola öncelikle iki iyi hoca ve sonrasında takviyeler yapılmalı .
Bence seneye şampiyonluk alacak bir kadro kurulmayacak.Kurulsa da para çok doğru harcanmış olmaz Fener Eczacı Vakıf oturtular artık kadrolarını.Bence seneye hedef ilk 3 olmalı.İlk 3 girebilirsek ondan sonra ki sene şampiyonluk kadrosu kurulabilir.Ama Hertbos çok doğru hamle.Milli takım sezonlarında dünyanın en iyi smaçörü bu kız dediğim gibi.Kulüp sezonları düşüş yaşasa da şuan Şampiyonlar liginde set vermerek grup aşamasında en başarılı takım olan ve İtalya liginde 2. sıra da olan Scandiccinin 1. smaçörü.Kesinlikle alınmalı.Ama yanına kötü günlerinde onun yerini dolduracak biri şart.

Hertbos çok çok sevindirici bir hamle.Ama yanına üst düzey bir yabancı smaçör daha şart Hertbos 30+ sayıları çok rahat alabilen bir oyuncu olabilir.Ama kulüp sezonun da bazen anormal kötü oynayabiliyor öyle bir maça denk gelindiğinde anında onun yerine girecek hatta zaman zaman onu yedekliyecek seviye bir oyuncu daha alınmalı.Ama Hertbosu da kolay kolay yedek bırakamazsın.O yabancı da 1.90 üstü olmalı çünkü Hertbos 1.82 bir oyuncu yanına 1.90 oyuncu şart.
Herbots en son ne zaman iyi bi maç oynadı? Oynasa bile iki kez üst üste iyi maçı var mı? Neyi sevindirici mesela gerçekten merak ediyorum

Yorumumu tam okumadınız galiba.Hertbos milli de coşan kulüp sezonun da duran bir oyuncu.Oyüzden yanına iyi bir isim daha alınmalı 1.90.Ama Hertbos kesinlikle alınmalı diyorum.Milli takım Hertbosu gelirse tek başına takımı sırtlar çünkü.En ufak örnek en son dünya kupasında Hertbos her maç 30-40 sayı alıyordu takımı çeyrek finalde elenmesine rağmen.En skorer oyuncu olmayı ucu ucuna kaçırmış.Her maç bir şov izletmişti.Milli takım da her maçı böyle.Kulüp sezonları benim de çok beğendiğim bir isim değil bunu da durmadan yazdım yanlış anlaşılmasın diye kulüp sezonları düşüyor yanına iyi bir isim alınmalı diye.

Hertbos marka bir isimdir.Şuan Scandicci gibi bir takımın 1. smaçörü nede olsa.Milli takım sezonu zaten en iyi smaçör bu net.O yüzden bu lige Hetbos katılmalı milli takım haliyle gelirse zaten tek başına takımı taşır biliyoruz.Ama yanına onu yedekleyebilecek bir oyuncu daha şart dediğim gibi.

Yorumumu tam okumadınız galiba.Hertbos milli de coşan kulüp sezonun da duran bir oyuncu.Oyüzden yanına iyi bir isim daha alınmalı 1.90.Ama Hertbos kesinlikle alınmalı diyorum.Milli takım Hertbosu gelirse tek başına takımı sırtlar çünkü.En ufak örnek en son dünya kupasında Hertbos her maç 30-40 sayı alıyordu takımı çeyrek finalde elenmesine rağmen.En skorer oyuncu olmayı ucu ucuna kaçırmış.Her maç bir şov izletmişti.Milli takım da her maçı böyle.Kulüp sezonları benim de çok beğendiğim bir isim değil bunu da durmadan yazdım yanlış anlaşılmasın diye kulüp sezonları düşüyor yanına iyi bir isim alınmalı diye.
Bahsettiğin turnuva 2022 yılındaydı. Şuan 2025 yılındayız aradaki 3 sene boyunca herbots hiç öyle oynayamadı ki olay da bu zaten. 2022 yazındaki herbotsu alsaydık çok iyi transfer olurdu biz de çok sevinirdik. Çapraza alacak üst seviye isim de neredeyse kalmadı herbots güvenilir bir el değil. He bu kadını Avrupa’da ilkin yerine sahaya atıp çaprazına çok daha iyi bir smaçör alacaksak güzel hamle derim. Önümüzdeki sene lig seviyesini düşündüğümde herbots ilkin ikilisiyle ne 4.lük görebilirim ne Avrupa başarısı

Benim dediğimi halla anlamıyorsunuz.Atıyorum Gatina Hertbos ikilisi alındı sizce hatalı mı.Bende tek başına alınsın demiyorum zaten baştan beri.Ama Hertbos o ikinci yabancı smaçörden biri rahatlıkla olabilecek biri.Çapraz olarak Stysiak Lazareva gibi isimler duruyor halla zaten bizim alacağımız seviye o gelecek sezon için.Egonu Boskovic zaten gelmeyecek.Hertbosun mantıklı olma sebibe de o zaten Arina Gabi Markova falan gelmeyecek.Li Çinden çıkmıyor.Bence iyi bir isim o konuda.Gatina Hertbos bence iyi ikili olur.

Bu sefer bende size anti olmuyorum Gizem hanım.Çünkü kulüp sezonun da bu kadın iyi kulüpler de çok iyi roller alsa da cidden iyi oynamıyor katılıyorum.Ama milli takım performansı orta da kulüp sezonları da büyük takım da önemli roller de yer aldı tecrübesi var.Yaşı da genç daha.İsim olarak bence takımımız ve ligimiz de yer almalı.Bence iyi bir yerli smaçör,İlkin,Hertbos,Gatina bana mantıklı bir smaçör hattı gibi geliyor.Dalderop da Milano dan ayrılıyor oda belki düşünülebilir Gatina gelmek istemezse.Bende isterim Arina Gabi gelsin ama gerçekçi yaklaşmaya çalışıyorum bu oyuncular gelmez şuan bize.

Herbots'un Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum fakat son iyi turnuvasını üç yıl önce oynamış bir oyuncu yazıldığı gibi ve Galatasaray'ın artık oynarsa, yaparsa ederse gibi işlerle oyuncu almaması lazım kaldı ki rakipler iyice yükseklik artırırken hâlâ 1.82 boyunda oyuncu almak Barbolini etkisi olsa gerek tüccarlığa erken başlamış olabilir.

Benim dediğimi halla anlamıyorsunuz.Atıyorum Gatina Hertbos ikilisi alındı sizce hatalı mı.Bende tek başına alınsın demiyorum zaten baştan beri.Ama Hertbos o ikinci yabancı smaçörden biri rahatlıkla olabilecek biri.Çapraz olarak Stysiak Lazareva gibi isimler duruyor halla zaten bizim alacağımız seviye o gelecek sezon için.Egonu Boskovic zaten gelmeyecek.Hertbosun mantıklı olma sebibe de o zaten Arina Gabi Markova falan gelmeyecek.Li Çinden çıkmıyor.Bence iyi bir isim o konuda.Gatina Hertbos bence iyi ikili olur.
Sb oyuncularını almayacağız o yüzden lazareva ve gatinayı bence unutalım. Onları zerene getirirler. Ama mesela örnek veriyorum; brayelin Martinez ve Kelsey alsan ya da cazaute alsan mis gibi üçlü olur. Martinez Kelsey İlkin ya da Martinez cazaute İlkin. Çapraza da artık stysiak mı Van ryk mı kim olursa. Ben gidip markovayı alalım demiyorum ama piyasada kalan en iyi smaçörü alalım mesela hani bütçemiz artacakmış ya projemiz varmış ya! Şöyle düşünün geçen sene o kötü kadroyla yaptığımız dereceyi bu sene çok daha iyi bi kadroyla neredeyse tekrarlayacağız seneye bu tip kadrolar hiç ama hiç yetmeyecek. Zaten yıldız pç alma şansın yokken smaçörde risk alma lüksümüz yok

Cazaute ve Martinez kötü değil ama Hertbosu tercih ederim mesela onlar yerine.Cazaute benim beğendiğim bir isim değil ortalama oynuyor bence onun yerine takım arkadaşı Dalderop daha mantıklı ayrılacak sezon sonu çünkü.Martinez de şuan Rusya liginde olduğu için sırıtmıyor ama manşet sıkıntısı olan bir oyuncu manşete düşerse bizim ligimiz de Martineze hücum da etirmezler.Rusya liginde parlıyor şuan Martinez ama iyi ligler de bence çok manşet boşluğu yaratır.Kelsey çok iyi olur ama gelmez Amerika takım kurucularından önümüzde ki sezon da orda kalır.Zeren Uzelac varken ekstra gidip Gatina almaz zaten 2 yerli smaçör kesin alacak Tuğba Hande haberleri var.Uzelac kesin devam eder Uzelac yedeği bence yıldız bir smaçör olur.Gatina o yüzden alınabilir bütçe ayrılırsa.Gatina olmazsa Dalderop bence bizim takım için mantıklı.Kelsey gelmez ama gelirse helal olsun.Cazaute zaten gereksiz olur.Hertbos yanına çekilebilir Martinez ama Martinezi bizim lig de servislerle bezdirirler oyundan.

Herbots'un Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum fakat son iyi turnuvasını üç yıl önce oynamış bir oyuncu yazıldığı gibi ve Galatasaray'ın artık oynarsa, yaparsa ederse gibi işlerle oyuncu almaması lazım kaldı ki rakipler iyice yükseklik artırırken hâlâ 1.82 boyunda oyuncu almak Barbolini etkisi olsa gerek tüccarlığa erken başlamış olabilir.
Kısa bir oyuncu olduğunu ve yanına 1.90 bir isim şart olduğunu yazdım zaten ama günümüz voleybolu adı altında söylemek bunu saçma olur.Hertbos 1.90 oyuncularla aynı smaç yüksekliğine sahip sıçrama kapasitesi kuvvetli bir oyuncu.Gabi de sıçrama yeteneği sayesin de sırıtmıyor zaten.Ama Hertbosun her milli takım sezonu iyi son iyi turnuvası 3 sezon önce lafı da gereksiz olur.Bu sezon sanırsam milli takıma gitmedi Hertbos ama Belçika büyük turnuvalar da yok diye adı duyulmadı.Yoksa Belçikanın oynadığı gereksiz turnuvalar da yine gayet iyiydi.Belçika bu yaz önemli turnuvalara geri döndü adını sıkça duyarız zaten Hertbosun.

Herbots'un Türkiye'ye geleceğini düşünmediğimi söyledim zaten kendisi İtalyasever biri tabir yerindeyse kısa smaçör ile ilgili verilen klasik örnek Gabi ama hep yazdığımız gibi bir tane Gabi var o bile zaman zaman hücumda aksıyor. Galatasaray'ın artık alacak riski yok ne vereceği belli oyunculara gitmesi gerekir yoksa Kuzeyboru'nun üzerinde ligi bitirdik diye bu yönetim taraftara sözde başarı satar ki daha o da kesin değil.