BAŞ ANTRENÖR

Son düzenleme:
Lazovic'i aldık sanıyordum.GALATASARAY DAİKİN KADIN VOLEYBOL
Pasör
PASÖR ÇAPRAZLARI
SMAÇÖRLER
İlkin Aydın
![]()
ORTA OYUNCULAR
LİBEROLAR
BAŞ ANTRENÖRGuillermo Naranjo Hernandez
Söylentiler ; Aleksia Karatasu , Katarina Lazovic , Sarah Emma Van Aalen , Kübra Akman , Büşra Kılıçlı , Yasemin Güveli , S.Alberti.
Açıklama geldiğinde kadroya ekleyeceğimLazovic'i aldık sanıyordum.
Bu transfer duyumlarıni hangi sayfadan takip ediyorsun ?Folie ile ilgileniyormuşuz sene ortalarında bu transfer olabilir demiştim. Umarım gerçekleşir eski seviyesinde olmasa bile Yasemin Ayçin Folie Emine gibi bir orta oyuncu rotasyonu fazlasıyla yeter bize.
Çok fazla sayfa var takip ettiğim hepsinden harman yapmaya çalışıyorum ama yabancı site olarak volleybal.it güzel dünya çapında haberler yapıyor.Bu transfer duyumlarıni hangi sayfadan takip ediyorsun?
Bana kalırsa gayet iş yapabilecek bir oyuncu yıllardır Polonya liginde güzel bir çıkışta bu yıl Gürcistan’da en iyi kadın sporcu seçilmişti sanırım ama yanına bir tane sağlam gerekirse onu bile yedekliyebilecek bir smaçör şart.Galatasaray Daikin yöneticisi Mehmet Cibara;
"Gelecek sezon içinAna Kalandadze ile sözleşme imzaladık."
- Rzeszow, 1998, 186 cm, smaçör
(TRT Spor Yıldız, @enesyalniz )
Boyu uzun oyuncular almalıyız pasör libero orta oyuncularda iyi olmalıBiraz araştırdım şuan Kalandadze Polonya liginde en verimli oyuncu yüzdelere baktığımız zaman iyi transfer gibi duruyor tek sıkıntı köşeler çok kısa kaldı pasörümüzün uzun olması lazım.