2024-2025 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

CEV hakkında bilgim olmadığı nereden biliyorsun?
Orta oyuncu alacak parası olsa bu sene harcardı zaten.
Gidip CEV'e ev sahibi olmak için 1,5 milyon Euro vermezlerdi.

Voleybol da herkes bunu konuştu şaka mı yapıyorsunuz bilen birisi yazabilir mi artık.Fenerin orta alacak parası yok değil saçmalık yaptılar.Stysiak parasına en kaliteli ortayı çekersin Stysiak yedek oyuncu Aslı taşır diye düşndüler taşımadı.

Bugün Cibara aslında önemli bir şey söyledi ama yazılmamış galiba burda veya ben göremedim yaıldıysa kusura bakmayın. Kadın baskette bütçelenen tutarın altında harcama yaptık, eğer final foura kalabilseydik bir oyuncu alacaktık. Benzer bir uygulamayı kadın voleybolda bu sene yapabiliriz eğer şampiyonlar ligine kalırsak bütçeyi biraz arttırıp oraya göre takviye yapacağız kadroya dedi. Kadın baskette alınmayan amerikalı kısa oyuncu sebebiyle final foura kalamadık inanılmaz yanlış hamle bu arada sezon içerisinde bu beklenmeden yapılmalıydı kısa transferi. Anladığım kadarıyla ligi nasıl bitireceğimize bağlı olarak ekleme yapılacak kadroya

Kimse kimseyi savunmuyor.
1,5 milyon Euro paraya üst düzey 2 oyuncu almak varken bu parayı gidip ev sahibi olmak için CEV'e verdi haberi bana mantıksız geliyor.
Araştırdım ve doğru olmadığını öğrendim zaten.

Gidin X de bakın adamlar dalga geçiyor şuan fenerle böyle yüz tane yorum var. Halla biz fenerin verdiği parayı savunuyoruz ya abi şaka gibi. Mete bey falan bilen birileri sabah yorumlar umarım.

Haber kaynağı da attım daha önce neyse size ne anlatılır bilen biliyor sezon başından beri Mete bey ben Mert bey bütün kadro haberlerini verdik bir yalanımız çıkmadı ekleme yapanlar da oldu.Ama muhammed bey daha yeni yalan haberden ceza almış biri gören her şeyi görüyor bol şans.

Fener taraftarı paramızı geri istiyoruz tag'i açtı biz halla fener beleşe aldı diyoruz çıldırıyorum abi neyse gören görüyor zaten.Biri de halla ev sahipliğiyle oyuncu kıyaslıyor o ayrı şaka.Aydın da seneye yeni salon yapıyor o paraya hangi oyuncular gelirdi oda yalan galiba.

İşte ben de diyorum ki haber kaynağın güvenilir değil.
Tag açıldı haberin de doğru değil.
Aydın'ın salon yaptığı örneği ne alaka ayrıca?

Son düzenleme: