2024-2025 Kadınlar Basketbol Süper Ligi

1-Skorer kısa eksikleri var,Kayla gittikten sonra yerine gelen Allemand ve Atkins aynı skor katkısını veremiyor.
2-Bu maç özelinde uzun rotasyonu yanlış seçildi bence. Hem Emma hem Tina aynı tip oyuncular. Emma-Nyara veya Tina-Nyara olmalıydı.
3-Yerli oyuncu katkısı çok az. Sevgi haricinde ne savunma ne hücumda katkı sağlayan yerli oyuncu yok.
4-Marina döneminde inşa edilen savunma takımı özelliği gittikçe kayboluyor. Garnier zaten hücum koçuydu ama Marina dönemindeki savunma takımının bu kadar geri gitmesi de Garnier’e yazar diye düşünüyorum.

Kadın basketbol konuşuyoruz bu başlıkta.
Zalim,merhamet gibi abartılı kelimelerin burada yeri olmamalı diye düşünüyorum.
Ayrıca kadromuz yeterli değil.
Yatırım yapmıyoruz diyoruz ama bütçemiz lig ve Eurocup şampiyonluğu için gayet yeterliydi.
Yanlış oyuncu tercihleri yaptık.
Sonuç ortada. Eurocup’tan elendik,lig için umut kalmadı.

Ligin en iyi yerli rotasyonu bizde. Yabancılar da en azından jk seviyesinde olsaydı bu takım bu sene ligde ve Eurocup’ta çok rahat şampiyon olurdu.
Unrivaled kurulduktan sonra artık üst düzey ABD’li kadın basketbolcular ligimize gelmeyecek. Bizim Avrupalı üst düzey oyuncular için şimdiden kadro planlaması yapmamız gerekiyor.
Fiebich,Gabby,Allemand,Juhasz gibi oyuncular bize uygun ve iyi oyuncular.

Ligin en iyi yerli rotasyonu bizde. Yabancılar da en azından jk seviyesinde olsaydı bu takım bu sene ligde ve Eurocup’ta çok rahat şampiyon olurdu.
Unrivaled kurulduktan sonra artık üst düzey ABD’li kadın basketbolcular ligimize gelmeyecek. Bizim Avrupalı üst düzey oyuncular için şimdiden kadro planlaması yapmamız gerekiyor.
Fiebich,Gabby,Allemand,Juhasz gibi oyuncular bize uygun ve iyi oyuncular.
Ligin en iyi yerli rotasyonu en son Işıl Alben zamanı bizdeydi. Ezbere konuşmayın!

Şimdi gel de kaybedilen derbiye ahlar vahlar içinde bakıp iç çekme. Pff. Ben içerde fener'i yener sonra fener'in yol kazası yapmasını bekleriz diyordum ama bu kadarını da beklemiyordum.

Kadın basketbol konuşuyoruz bu başlıkta.
Zalim,merhamet gibi abartılı kelimelerin burada yeri olmamalı diye düşünüyorum.
Ayrıca kadromuz yeterli değil.
Yatırım yapmıyoruz diyoruz ama bütçemiz lig ve Eurocup şampiyonluğu için gayet yeterliydi.
Yanlış oyuncu tercihleri yaptık.
Sonuç ortada. Eurocup’tan elendik,lig için umut kalmadı.
Hain, her zaman haindir.bu camia hep bizim ile uğraştı ,uğraşıyor.sevmedim, sevmiyor, sevmeyeceğim.rabbim tüm spor dallarında bertaraf oldukları günü görmeyi nasip eylesin.

1-Skorer kısa eksikleri var,Kayla gittikten sonra yerine gelen Allemand ve Atkins aynı skor katkısını veremiyor.
2-Bu maç özelinde uzun rotasyonu yanlış seçildi bence. Hem Emma hem Tina aynı tip oyuncular. Emma-Nyara veya Tina-Nyara olmalıydı.
3-Yerli oyuncu katkısı çok az. Sevgi haricinde ne savunma ne hücumda katkı sağlayan yerli oyuncu yok.
4-Marina döneminde inşa edilen savunma takımı özelliği gittikçe kayboluyor. Garnier zaten hücum koçuydu ama Marina dönemindeki savunma takımının bu kadar geri gitmesi de Garnier’e yazar diye düşünüyorum.
Bunlar kendi sorunları kendileri çare bulsun artık.biz kendi sorunlarımıza odaklanalım.adamlarda para çok.

Sizin bir spor kulübünü seviyor veya sevmiyor olmamız beni ilgilendirmiyor.
Lütfen üslubumuza dikkat edelim.
Bizim bütçemiz ÇBK Mersin'dan fazla iken yanlış oyuncu tercihleri ile bu kadronun kurulması kabul edilemez.

Sizin bir spor kulübünü seviyor veya sevmiyor olmamız beni ilgilendirmiyor.
Lütfen üslubumuza dikkat edelim.
Bizim bütçemiz ÇBK Mersin'dan fazla iken yanlış oyuncu tercihleri ile bu kadronun kurulması kabul edilemez.
O ayrı bir konu. baştan beri içinde bulunulan yanlışlara parmak basıyoruz zaten. burda çbk bjk, BOTAŞ vs takımımız herhangi bir takım ile kıyaslandığında bizim yanlışlar ortaya çıkıyor.orda hemfikiriz. bütçeden ziyade şubeleri yöneten kişilerin, bu işi bilmeyen, bu camiaya aidiyet duygusu pek olmayan, kişiler olmaması daha büyük bir etken .