2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Samet ve Sadık ile geçeriz orayı muhtemelen yada maç içinde Palmer'ın 4 oynadığı sekansları bol bol izleriz Beşiktaş maçında epey verim almistik Palmer'dan 4 numarada. Çok heves kıran bir sakatlık oldu tat falan bırakmadı. Young da müthiş girmişti valla çok üzdü bu sakatlık.

Efes, Dozier hamlesinden sonra S.Johnson'dan çıkar muhtemelen. Efianayi'yi gönderip kısa alacaksak bu mevsimde daha iyisi çıkmaz.

Tabi Ponitka'nın ameliyat olduğunu gördüm. Uzun süre sahalardan uzak kalacaksa Bahçeşehir kimseye bırakmaz ayrı konu

Sene başı en güvendiğim hamleydi. Geçen sene gerçekten çok güzel bir sezon geçirdi. Sakatlık form derken bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı. Umarım yerine iyi bir hamle yapılır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eyüp yıldız Galatasaray McCollum ile görüşüyor diye haber girmiş. Eyüp Yıldız'ı kaynak göstermek çok komik olacak ama çok iyi bir ekleme olurdu McCollum. + olarak Efianayi'nin yollanması hamlesinde çok geç kaldık, tam şuan en hazır gelecek isim McCollum herhalde.

Eyüp yıldız Galatasaray McCollum ile görüşüyor diye haber girmiş. Eyüp Yıldız'ı kaynak göstermek çok komik olacak ama çok iyi bir ekleme olurdu McCollum. + olarak Efianayi'nin yollanması hamlesinde çok geç kaldık, tam şuan en hazır gelecek isim McCollum herhalde.
valla Fener anlaştı diye biliyorum. Ki otiz varken fazla lüks olur bence bizim için. 2-3 oynayan, takıma sertlik katacak. Şutu olan biri daha iyi olur gibi...

valla Fener anlaştı diye biliyorum. Ki otiz varken fazla lüks olur bence bizim için. 2-3 oynayan, takıma sertlik katacak. Şutu olan biri daha iyi olur gibi...
Hiç isim düşmedi o garip. Bence Efianayi yerine gelecek isim kesin belli ondan ötürü bugün yolları ayırdık başka izahı yok nezdimde. Merakım sizin dediginiz gibi 2-3 mü alacağız yoksa yönlendirici bir kısa mı, ne olursa olsun hemen hafta sonu sahaya çıkabilmeli.

Hiç isim düşmedi o garip. Bence Efianayi yerine gelecek isim kesin belli ondan ötürü bugün yolları ayırdık başka izahı yok nezdimde. Merakım sizin dediginiz gibi 2-3 mü alacağız yoksa yönlendirici bir kısa mı, ne olursa olsun hemen hafta sonu sahaya çıkabilmeli.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Eyüp Yıldız McCollum Fener işinin olmadığını, ayrıca Galatasaray'ın 3-4 oynayan sürpriz bir isim düşündüğünü yazmış. Bence de isim belli. Efianayi nasıl Mersin ile anlaştıysa, bizim de aldığımız isim belli. Ben bu akşam açıklama bekliyorum.

Karşıyaka'dan,ayrılan yabancılara yanaşmak lazımdı. yönetim neyi bekliyor acaba? kritik iki maç öncesi takviyeler yapılmalıydı.David efanai, gitmiş yolu açık olsun. önemli bir durum değil. fazla katkı veremedi sakatlıktan ötürü, ama zaman geçiyor .takviyelerin bir an evvel yapılması elzemdir.