2024-25 Sultanlar Ligi (Voleybol)

Eczacı seneye ligi süpürür takımda tek sorun Handenin yedeği yok.Gray oynarsa manşet sıkıntıya düşer Yaprak oynarsa ön turunda takım oyunu durur.Handenin yedeğinin olmaması haricinde kusursuz bir takım oldu.
 
lig play offlarda oynandığı için Arinalı vargaslı ana cristinalı fb ligin favorisi. Eczacı da güçlü ama ellerinde game changer denebilecek tek isim var o da yetmiyor zaten.
 
Bence Plummer da game changer kavramına uyar bu sene İmoco da baya iyi iş yaptı.Eczacı kağıt üstünde bence baya iyi takım oldu fizik olarak zaten dünya da en iyi olabilirler bence.Ama fb de alabilir kadroları oturdu Vakıf da aynı şekil bu sezon yeni de kurulsa kadro oturursa düzen bence fena takım değil her zaman tehdit bu üçlüden hangisi alırsa alsın süpriz olmaz.
 
Fenerbahçe Arinanın yerine 2 senedir voleybol oynamayan Vasileva ile anlaşmış. Çin ligi geç bitebilir diyorlar eğer Arina dönmezse Fenerbahçe şampiyonluk yarışından çıkar 3. Sıra elden gitmesin diye çabalar bu kadar yatırım yapıp Arina yerine yabancı transferi piyasada oyuncu bitene kadar yapmamak anca Fenerbahçe’nin yapabileceği bir şey.Pç yedekleri yok smaçör rotasyonu Meliha Ana Vasileva Liza bence Ana harici çok zayıf. Sıkıntılı bir köşe rotasyonları oldu.
 
Muhtemelen Sytsiak hem pasör çaprazı hem smaçör pozisyonunu yedekler diye düşünmüşler.
Ana Cristina bence Arina'dan daha komple bir smaçör,yeni Gabi olabilir. Çünkü hem hücum hem savunmada dengeli bir oyuncu.
Arina sezon sonuna doğru manşetini geliştirdi,hücumda zaten Avrupa'daki en elit oyunculardan biri.
Eczacıbaşı-fb rekabeti yine olur diye düşünüyorum.
VB yine kötü kadro kurdu çünkü.
 
fb de şuan pç de sadece Vargas var yedeği yok. Smaçörde Ana var oda iyi Meliha eh işte ama geri kalan iki oyuncu küme düşecek takımlarda daha forma bulamaz şuan ligimizde.
 

Üst