2024'ün En İyi Türk Basketbolcusu

2024'ün En İyi Türk Basketbolcusu Hangisiydi?

• Ercan OSMANİ

• Cedi OSMAN

• Kenan SİPAHİ

• Onuralp BİTİM

• Ömer Faruk YURTSEVEN

• Shane LARKIN

• Sevgi UZUN

• Tarık BIBEROVIC

• Alperen ŞENGÜN

• DİĞER (Belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Burada yılın en iyi performansını veren türk basktbolcusunu diğerlerinin aksine oynadıkları lig ölçüsünde değerlendirmeden başabaş kıyaslayıp oy verebiliriz.

Ben Biberovic dedim bu soruya. İtoudis gelmeden önce Karşıyaka mı yapacak Bursa mi muhabbeti dönüyordu Fenerbahçe baya baya gözden çıkarmıştı onu, İtoudis geldikten sonra bambaşka bir seviyeye yükseldi, 2023-24 sezonunda da prime'ini gördü bence. Nigel hayes ile beraber Fenerbahçe'nin en önemli asseti.

Ben birazda farklılık olması açısından oyumu Sevgi Uzun'dan yana kullandım.Nevriye'den sonra tam 20 sene geçmiş ve sadece 1 oyuncumuzu Wnba'de izleyebilmişiz.Bu bizim oyuncularımızın yeteri kadar piyasa yapamadığınıda gösterir,Wnba'i geçtim yurt dışına bile ne kadar zor çıkıp,dar yerli oyuncu havuzunda sıkıştıklarınıda gösterir.

Çin'den ve Brezilya'dan bile son dönemde en az 2 oyuncunun gittiğini net hatırlıyorum,bizden koca 20 senede sadece 1 oyuncu gidiyor.Ama sorsak kadın baskebolcularımızı Çinli ve Brezilyalı oyuncularla kıyaslamayız bile.

Ben birazda farklılık olması açısından oyumu Sevgi Uzun'dan yana kullandım.Nevriye'den sonra tam 20 sene geçmiş ve sadece 1 oyuncumuzu Wnba'de izleyebilmişiz.Bu bizim oyuncularımızın yeteri kadar piyasa yapamadığınıda gösterir,Wnba'i geçtim yurt dışına bile ne kadar zor çıkıp,dar yerli oyuncu havuzunda sıkıştıklarınıda gösterir.

Çin'den ve Brezilya'dan bile son dönemde en az 2 oyuncunun gittiğini net hatırlıyorum,bizden koca 20 senede sadece 1 oyuncu gidiyor.Ama sorsak kadın baskebolcularımızı Çinli ve Brezilyalı oyuncularla kıyaslamayız bile.
Bizimkiler yerel rekabetten ve milli takım hamasetinden gözünü dışarıya kaldıramadı. WNBA yazın oynandığı için önemli milli takım turnuvalarını se avrupadaki sezon başını kaçırma durumları var çünkü.

Bizimkiler yerel rekabetten ve milli takım hamasetinden gözünü dışarıya kaldıramadı. WNBA yazın oynandığı için önemli milli takım turnuvalarını se avrupadaki sezon başını kaçırma durumları var çünkü.

Dediğinize katılıyorum,20 senede en azından 2-3 oyuncumuzu görseydik oralarda keşke.

Bu arada buna herkes Alperen Şengün der zaten.Yukarıdaki arkadaşın Sevgi Uzun ne ya tepkisi ise garip.Bu tür konularda amacımız forumda güzel muhabbetler oluşturmak değil midir :)