• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
M.Thomas transferi BJK'de seviye yükseltir. Mathews dışında son derce vasat olan kısa rotasyonuna net bir ekleme yaptılar.

Lemar ve A.Brown'dan sonra kan yapar açıkçası.
Sisteme göre adam alıyorlar. Şutu olan bir kısa. Takımda mathews durunca hiç hücum edemiyorlar. Devont Dotson da istikrarsız. Potansiyel skorer. Ne verecek göreceğiz

Bahçeşehir, Fb Beko maçında pota dövüyor.
9da 0 üçlük ile oynuyor.
Flynn kötü gününde.

Not: Flynn gelecek sene yerli statüsünde olabilir. Şu oyunu fb ye karşı oynaması gelecek sene oynayacağı takıma göz kırpması olarak yorumladım. Kayıtlara geçsin bakalım.

Son düzenleme:
Fenerbahçe,Bahçeşehir'e Çekmece muamelesi yapıyor şu anda.

2.çeyrekte 8 sayı atan, bolca yatırım yapmış bir takım. 0/9 ile de üçlük... Tamam ev sahibi takım iyi de , sen de boş turnikeyi atıver bir zahmet.

Bahçeşehir, Fb Beko maçında pota dövüyor.
9da 0 üçlük ile oynuyor.
Flynn kötü gününde.

Not: Flynn gelecek sene yerli statüsünde olabilir. Şu oyunu fb ye karşı oynaması gelecek sene oynayacağı takıma göz kırpması olarak yorumladım. Kayıtlara geçsin bakalım.
Şu Fenerbahçe'nin buna ihtiyacı mı var. Ben bile Flynn'ı bir EL takımına yakıştırabilmek için EL seviyesindeki oyunculara karşı oyununu gözlemlemek isterim. Fener'de söylediğin gibi prensipte anlaşmış olsa oyununu görmek ister. Şu haliyle Flynn, Scottie Wilbekin'in ucuz muadilinden fazlasını vaad etmiyor.

Sene başında birkaç kez yazmıştım Sertaç Şanlı'yı, lig için ilaç olur Beşiktaş'a.

Geri