Federasyon için diyorum,insanda biraz utanma olur artık ya.U18 kızlarda B statüsüne düşmedik diye seviniyor kızlarımız.Aynı turnuvada Finlandiya ev sahibi İspanya'ya kafa tutuyor delirirsin.U20 erkeklerde hem geçen sezon hem bu sezon koçluğu vasat olan 2 isme takımı emanet ediyorsunuz.Maç başından maç sonuna kadar aynı hücumların tekrarını izleyip duruyoruz.0 müdahale 0 etki ile koca bir maçı herif izledi ya.İlk yarı rakip takım %58 ile oynadı.
Kısalarımız savunmada çembere yapılan her atakta fiziksel olarak eziliyor,çok kolay geçilip duruyor,uzunumuzun yapabildiği 1 tane olumlu iş yok.Uzunlarımıza pas indirip bitirmesini geçtim,boşa çıkarmasını istediğimizde ise her hücum top kaybı oluyor.Yetenekli 1-2 oyuncumuz hücumları çözsün,rakip takım kötü hücum etsin kazanalım.Aklıyla,fiziksel temastan kaçmayarak oynayan takım gelince 109 yediniz 120 yemediğinizede dua edin.
Oyunculara bakıyorsun birisi Bgl'nin yıldızı,diğeri Tbl'de orta sıra takımın rotasyon oyuncusu,diğeri maksimum ama maksimum Muhsin'in 3 sezon önceki haline erişebilecek oyuncu.Muhsin'in son 2 sezonki olgun oyunu takdire şayan,öncesini beğenmiyorum.Rezalet sonuca rağmen oyuncularımıza bakıyorum ''ben iyiyim,benlik sorun yok'' kafasındalar.İnanılmaz egolar,inanılmaz kasılmalar.
Kadın milli takımızın konusundada dedim yine diyorum.En alttan en üste kadar düzeni değiştirmediğimiz sürece bu sonuçlar devam edecek.
Şimdi yarın oynayın A statüsüne çıkabilme adına final maçınızı ! Kazanırsanız kasılın,kaybederseniz gene kasılın !