• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Gerçekleşirse 2 ucu keskin bir bıçak transfer.Merkezefendi'de o havayı yakalayıp iyi performans verebileceği ortam vardı.Hem taraftar,hem koç,hem takım bütünleşmiş durumdaydı.Ve Merkezefendi sezon sezon bakınca,küme düşme mücadelesi verdiği haftalarda ligin en pozitif basketbol oynayan takımlarından birisi oluyordu.Karşıyaka için iyi transfer olmaz bence.

Karşıyaka Atatürk şu bu severim de.
Pislik taraftarını düşününce canı cehenneme diyorum.

Karşıyaka Atatürk şu bu severim de.
Pislik taraftarını düşününce canı cehenneme diyorum.
Taraftarı fazlasıyla sıkıntılı bir klüp. gerçi şikeci camianın taraftarının eline çirkeflikte kimse su dökemez ama karşıyaka taraftarınında bu konuda onlardan geri kalır bir yanı yok...

Karşıyaka iflas ediyormuş, ismail Şenol amigosunun da kapısını çalsalardı, kendini az parçalamadı zamanında maç anlatımlarında. Bir de Fenerbahçe maçlarında efendi gibi otururken Galatasaray maçlarında nerdeyse bir taraflarını yırtan rezil taraftarları adına da güzel olmuş.

Karşıyaka ligin kalanında en az 10 galibiyet almazsa, aşağı alabileceği ve işini kolaylaştırabilecek bir takım göremiyorum ben. Bunun için de, neredeyse bizim ve Beşiktaş'ın seviyesinde para harcamaları lazım şu andan itibaren. Rakipleri canından bezdiren iç sahada, takriben 1 yıldır aynı maçı oynayıp kaybediyorlar.

Tribündeki görüntü de, ligde kalmak için kıvılcım yaratabilecek formda değil. Aşkımızı dile döküp, rakip ya da hakeme sınırlı düzeyde tepki verip çıkalım deniyor. Kabullenmeye ramak kaldı demek bu.

Karşıyaka'ya neredeyse hiç oynamayan Vernon Carey kazmasına olan 1 milyon 200 bin dolar borcundan dolayı transfer yasağı da gelmiş. Yöneticileri de Pınar firmasının kapısında yattıkları halde ulaşamadıklarından dert yanıyorlardı. Yıllarca Pınar firmasından aldıkları ,peynir, yağ paraları fazla gelmiş olmalı ki oraya buraya sürmüşler.

Yannick Franke sen nasıl bir avelsin anlatsan keşke.Top takımında olacak çıkan topa dokunmaya çalışıyor.İkincisinde top dışarı çıkacak,rakibinin ayağı kaymış topa yönelip dokunup içeride tutup yere düşüyor ve sayıyı yediriyor.Son 24 sn Petkim hücum edecek karşı alana geçerken hücum faul yapıp dönüşte Efes'e 3'lük attırmış oluyor.

Son 4 buçuk dakikaya girilirken Petkim,Efes deplasmanında 21 sayı önde.Bu nedir ya ? Utanmasa 30 sayı fark yiyecek Efes.Bu kadar kötü durumdaki Efes için Barcelona ve Real Madrid taraftarları biz nasıl son topa kadar bu kadar zorlanıyoruz diyor mudur ? Barcelona birde maçı kaybetti.

Çekmece'nin Efes deplasmanlarındaki galibiyetlerde keramet Çekmece ve kadrosunda değil direkt Özhan hocadaymış.Petkim'in aynı oyunu Bursa deplasmanında,evinde Erokspor'a karşı,evinde Merkezefendi'ye karşı oynayamamasıda aşırı tuhaf.

Erkan'ın üçlüğüyle birlikte son 3 dakikaya girilirken Efes farkı 11'e indirdi.Yani bu defalarca oldu fark 19'a geliyor pat 12'e düşüyor.17'e geliyor 10'a düşüyor vs.Efes bu kadar maçı kafada bitirmişken 1 buçuk dakikada 10-0 seri yeme artık.

Bazı şeyler cidden oyun aklıyla açıklanacak şeyler.Kötü hücum edersin,top kaybı yaparsın,oyun aklı dersin.Senin üzerine hızlı hücumda Erkan hücum edip kaçırmış kolay bir ribaund almışsın.Gidiyorsun David Mutaf'a dirsek çıkarıp topu hediye ediyorsun hücum faulle Yunus Emre Sonsırma !

Efes nasıl ayağa kalkacak çok merak ediyorum

1 tane akıllı iş yapan olmaz mı ya ? 41 sn kala top sende 5 sayı öndesin,top kaybı yapıyorsun son 26 saniye top sende karşı alanada geçmişsin.3 sayı öndesin.Efianayi boşluğu görüyor blok tehdidi var diye dışarıya çıkarıyor.Whittaker gidiyor ne olacaksa olsun deyip 7 saniye kala el üstü orta mesafe deniyor,Sajus tokatlamasa bir şekilde Loyd falan üçlüğü yapıştırırdı bakardınız sonra birbirinize.

Sürekli kol açma,sürekli dirsek atma sevdası.1 tanesindede dua edin Efes ve Mutaf o kadar çok sızlandı ki hakem hücum faul yerine Efes'e teknikleri yapıştırdı.21 sayı farkıda 4 dakika kalmış maçta koruyun be artık.

Göz ucuyla maça bakıyordum ara ara. Sanırım maçın bitmesine az bir süre kala Efes 20 sayı gerideydi. Sonra bir daha baktım ve maç kafa kafaya gelmiş. Nasıl oldu göremedim, anlayamadım, anlamlandıramadım...

Erokspor'da ilk 5 hem savunmada hem hücumda iyi başlamış ve 17-8 ile Telekom'a molayı aldırmıştı.Ardından rotasyona gittiler,savunmada delindiler derken 6 buçuk dk boyunca sayı atamayıp 0-14 seri yediler.

Efes nasıl ayağa kalkacak çok merak ediyorum
Ümit, kardeşim Anadolu Efes Ergin atamanın ahını aldı kendilerine gelmeleri zaman alacak gibi.ergin atamanın yerini dolduracak iyi bir coach, ve takviyeler ile sezonu kurtarma minvalinde olumlu bir şeyler belki yapabilirler diyecem ama şu an bir ışık yok gibi. hatta gibiside fazla bu sezonda onlar için iyi geçmeyecek sanki hep ligde, hemde Euroleaguede...

Ufuk hoca göz göre göre maçı kaybediyorsun.40 dakika boyunca bu kadar temposuz,sayının az çıktığı maçta bu maçı okuyamıyorsan harbiden bir kendini sorgula.

Pota altında ağır üstünsün sürekli Crawford'un elinde topu bırakıp,zorlama dış atışa gidiyorsun.Telekom'da faul problemine girmeyen oyuncu kalmamış,sırf bu kadar pota altında ağır bastığın için.İlk yarıda pota altında ağır üstünsün,6 sayı buluyorsun uzunlarından pota altında.

Şu maçı 50 kere oyna 50'sindede kazanamazsın.Maçta değilsin hoca.Hiçbir çözümün yok.Buz gibi bir maçta 22 de 3 ile oynayan takımın dışarıdan zorlama deneme yapsın,sende izle.

Ufuk hoca göz göre göre maçı kaybediyorsun.40 dakika boyunca bu kadar temposuz,sayının az çıktığı maçta bu maçı okuyamıyorsan harbiden bir kendini sorgula.

Pota altında ağır üstünsün sürekli Crawford'un elinde topu bırakıp,zorlama dış atışa gidiyorsun.Telekom'da faul problemine girmeyen oyuncu kalmamış,sırf bu kadar pota altında ağır bastığın için.İlk yarıda pota altında ağır üstünsün,6 sayı buluyorsun uzunlarından pota altında.

Şu maçı 50 kere oyna 50'sindede kazanamazsın.Maçta değilsin hoca.Hiçbir çözümün yok.Buz gibi bir maçta 22 de 3 ile oynayan takımın dışarıdan zorlama deneme yapsın,sende izle.
Ligin kalitesi düştü. Anadolu Efes iyi kötü fenere kafa tutuyordu. ve ligin üst sıralarını zorlayan sürpriz takımlar mevcuttu şimdi onlarda ligde kalmak derdinde.vah basketbolu muz vah...

Anadolu Efes in düzelmesini istemem. İsmail Şenol amigosu olduğu sürece umarım daha beter olurlar.

Anadolu Efes in düzelmesini istemem. İsmail Şenol amigosu olduğu sürece umarım daha beter olurlar.
Noyan, kardeşim Zaten gidişata bakılır ise Efes uzun bir süre daha şikecilere ligi bırakıp onlara dünyanın en büyük spor kulübü teranesini devam ettirme fırsatı verecek maalesef ...

Geri