Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen hafta ki Mersin maçının tuhaflığını bugünkü Telekom-Mersin maçının skorundan bir kez daha anlıyoruz. Birileri Yakup hocalarını mı özledi yoksa paralar mı ödenmiyor bilemiyorum. Pozzecco: "Oyuncuları zor bir hafta bekliyor" dedi. Gelecek maçta belli olur sorunun para mı yoksa sıkıya gelememek mi olduğu...
Selçuk Ernak benim bu ligde sevdiğim ve takdir ettiğim koçlardan.Ergin hoca Euroleague koçu.Ufuk Sarıca ligin en iyi yerli koçu onuda geçiyorum.Play offları zorlayacak,ortalamanın üstünde bir kadro kuracaksan gitmen gereken ilk yerli isim Selçuk Ernak olmalı.
Bizi kendi evimizde 101 atarak yendi,Yakup Sekizkök sağolsun.Fener'i kendi evlerinde 99 atarak 26 sayı farkla yendi.Ve bugün Bjk deplasmanında 38 dk geçilirken önde götürdü maçı.Dorukhan sosyal medyaya muhtemelen düşmüş olan bloğu yemese belki maçıda kazanacaktı.O blok sonrası bomboş Yiğit üçlük attı ve Bjk öne geçip maçı kazandı.
Aralık ayından beri sadece Efes ve Bjk'a kaybetmiş bir Selçuk Ernak ve Trabzonspor.Daha ne yapsınlar ?
Önümüzde birkaç maç kaldı. Playoff'lara 8'den girmek iyi mi kötü mü bilemedim. Bir yandan Beko'yu erken yakalayıp Eurolig'de kritik maçlar varken istifade etmek var ; bir yandan da ilk turda Bahçeşehir ile eşleşip 2022'deki gibi ufaktan üst turlara uzama ihtimali var biraz.
Karşıyaka emin adımlarla TBL'e doğru gitmekte.Önce Darüşşafaka sonra Karşıyaka.Pınar firması elini çektiği gibi Karşıyaka bildiğin sıradanlaştırıldı.
Tbl'dende yukarı çıkması öyle kolay değil.Parayı bastırmazsan sağlam oyuncularla kadronu kurmazsan çıkman çok zor.Geçen sezon Trabzon ve Erok bastı parayı çıktılar.
Bu sezonda Çayırova-Bordo iyi yatırım yaptılar,onların gelme ihtimali yüksek duruyor.Tabi bir sürpriz olmazsa.