• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

5 oyuncuya teşekkür etmişiz. Atanasov bu isimlerin arasında yok. Yani sözleşmesinin uzadığı doğruymuş. Pasör yabancı olacaksa yedek olarak kalmasında bir sıkıntı yok. En azından iyi top karşılıyor. Cardoso'nun da sözleşmesi devam ediyor sanırım.

Selim Kalaycı benim çok beğendiğim bir oyuncuydu ama şans bulamadı bizde bir türlü. Sonunda da yolları ayırmışız. Can Koç geldi onun yerine. İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Çünkü ikisi de yedek olacaktı. Sonrasında ne olur bilmiyorum. Kaç sene kalır bizde muamma. Bakalım, hayırlısı olsun.

Yabancı pasör transferini merak ediyorum açıkçası. Bizim tavanımızı belirleyecek transfer burası olacak. Tabi olacaksa böyle bir transfer.

Liberolarımız sanırım devam ediyor ama keşke oraya da başka birisini getirebiliyor olsak.

Orta oyuncuya da genç bir yabancı oyuncu transferi isterdim. Ligde yedekte kalacağı için potansiyelli bir ismi bulup geleceği düşünmek daha mantıklı geliyor.
Ne atanasov ne Cardoso kalır. Hele Cardoso kesin gider. Atanasovla devam esilmeyecekti smaçör bulamıyorlar anca devam edilir. O yüzden o vedalardan yola çıkmak mantıklı değil

Yabancı pasör eklemesi ile kadro güzel seviyeye gelicek bence. Lig de final oynayacak bir takım olduk ama Ziraat geçmek yine zor.Lig de yabancı kuralından yabancı orta alırsak eğer oynatamayız ama Cl de final four zorlamak istiyorsak kariyerinin artık sonuna gelmiş ismi bilindik biri ya da genç geleceği olan sadece Cl de oynamayı kabul edecek biri de alınmalı.Jaeschke Patry Gökçen köşe üçlüsünden ben çok umutluyum.Yabancı iyi oynatacak bir pasör gelecek diyorlar zaten.Bir de hücum blok da takımı rahatlatacak bir yabancı orta alınırsa Cl de en azından çeyrek final görürüz bence.

Kadroya yıldız bir smaçör gelmezse pasör kim olursa olsun bu kadro maksimum 4.olur diye düşünüyorum.
Ayrıca orta oyuncu rotasyonumuz da yetersiz. Doğukan gitti,Faik Samet geldi. Seviye yine aynı kaldı.
Jaeschke beğendiğim bir oyunucu değil. Onun yerine LEON gelmeliydi.

Keşke Leon seviyesinde biri gelse ama o kadar bütçe yok bence gelse zaten Leon Patry ikisi hücumu taşır ama o kadar para verilmiyor şubeye.4. en fazla oluruz yorumuna katılmıyorum Zİraat harici bizi geçebilecek takım görmüyorum.Halkbank seviye olarak çok düştü ilk 6 giremediler zaten.Arkas lig den çekildi.Belki Fener finali elimizden çalabilir onun dışında yıldız smaçör gelmese de bizi geçebilecek 4 takım aklıma gelmiyor.

Jaeschke de bence iyi oyuncu 2 sene önce Halkbankta oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam baya bir katkı verip en iyi smaçör ödülü almıştı zaten.Ama 2 sene önce izledim en son o zaman gayet iyiydi 2 sene de düşüş yaşadı mı bir bilgim yok.

Jaeschke çok iyi ekleme. Ama çaprazına üst seviye yabancı smaçör, yabancı orta ve üst seviye yabancı pasör lazım. Bu dediklerim olmazsa ligi en fazla 3.bitireceğiz.

Erkek voleybolla çok haşır neşir değilim. Patry kalıyormuş galiba. Yıldız pasör çaprazı olarak 1 sene daha tutmamız iyi. Jaeschke de iyi transfer. Yabancı pasör konusunu nasıl yaparız bilmiyorum. Ligde zaten kullanabileceğimizi düşünmüyorum. 2 tane yerli orta yapmamız gerek. Şampiyonlar Ligi için gerekli ama bu oyuncu ligde devamlı yedek kalmayı kabul edebilecek mi? Bir de o taraftan bakmak lazım.

Erkek voleybolla çok haşır neşir değilim. Patry kalıyormuş galiba. Yıldız pasör çaprazı olarak 1 sene daha tutmamız iyi. Jaeschke de iyi transfer. Yabancı pasör konusunu nasıl yaparız bilmiyorum. Ligde zaten kullanabileceğimizi düşünmüyorum. 2 tane yerli orta yapmamız gerek. Şampiyonlar Ligi için gerekli ama bu oyuncu ligde devamlı yedek kalmayı kabul edebilecek mi? Bir de o taraftan bakmak lazım.
Gökçen olduğu için yabancı pasör lig de kullanılır.Faik Ahmet Doğukan üçlüsü lig için yetebilir elde yerli de yokken bence yabancı orta alınmalı çünkü bütün yerli ortalar kapıldı.Ertuğrul Gazi alınsaydı keşke Halkbank kaptı.Ziraat zaten açık ara favori Halkbank Galatasaray Fener üçlüsü final yarışı verecek eğer gelen yabancı pasör iyi olursa bence final avantajımız yükselir.Cl kazanma ihtimalimiz imkansız gibi şuan ama en azından yabancı pasör kaliteli olur.Bir de iş yapacak bir yabancı orta alınırsa final four zorlarız ama oraya girmek zor.

Doğukan takımdan ayrıldı diye biliyorum.
Gökçen ise ligde final için yetersiz.
Leon gibi bir yıldız köşe oyuncusu gerekiyor.
Yoksa şampiyonluk imkansız.

Ziraat varken şampiyonluk imkansız zaten bence.Her anlamda kusursuzlar Cl bile alabilir seneye Ziraat eğer Murat üstüne koyarak gelirse.

Katılıyorum. Ziraat Trentino'yu eledi İtalya Ligi şampiyonunu. Final Four oynasalar Şampiyonlar Ligi'ni de alabilirlerdi. İşte o yüzden erkek voleybol ile kadın voleybola aynı bütçe ayrılmasını doğru karşılamıyorum gelecek sene için. Orada yine yönetimsel vizyonsuzluk devreye girdi.

Gelecek sene uzay kadrosu kuran Ziraat'i özellikle bu hocayla geçmek imkansız. Kadın voleybola 285 milyon TL erkek voleybola 345 milyon TL ayrılması büyük hata. Keşke kadın voleybola 350 milyon TL erkek voleybola 200 milyon TL ayırsaydık. Her iki şubede de seviyemizi korurduk ki erkek voleybolda bu bütçe çok yeterliyken kadın voleybolda 3.lüğü zorlayacak bütçemiz olurdu. 60 milyon TL az değil.

Mehmetcan Şamlı: "Başarıyı devamlı hale getirmek ve önümüzdeki sezon şubeye bir kupa getirmek istiyoruz."

Kupa getirmek için en ideal sezon bu sezondu.
Kupa Volley kazanılabilirdi ama olmadı.
Seneye YILDIZ SMAÇÖR gelmezse kupa yine hayal olur.

Geri