• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Haber değeri olan eleştirilecek bir haber değil ki zaten şuan başta Umut Çakır olduğunu cümle alem biliyor etkileşim için yapılmış bir haber.Umut Çakır ayrıldı deniyor ama ayrılmadı takımın başında denmiş haberde bu adam 2 gün önce maça çıktı zaten takımla ayrılmadığını bilmeyen yok ki haber değeri olduğu için değil etkileşim için yapılmış bir haber.

Haber değeri olan eleştirilecek bir haber değil ki zaten şuan başta Umut Çakır olduğunu cümle alem biliyor etkileşim için yapılmış bir haber.Umut Çakır ayrıldı deniyor ama ayrılmadı takımın başında denmiş haberde bu adam 2 gün önce maça çıktı zaten takımla ayrılmadığını bilmeyen yok ki haber değeri olduğu için değil etkileşim için yapılmış bir haber.
Halil bey bu yönetimin bir oyalama,zaman kazanma taktiği olabilirmi? Ancak onlarda son günlerde umut Çakır ile devam edilmemesi gerektiğini bir anlamda kabullenmiş iken şimdi bu U dönüşünün sebebi nedir acaba.bir bildiklerimi var yoksa bizi uyuttularmı?

Ben bir karar ya da u dönüşü görmedim zaten Umut Çakır baştaydı gitmedi ki tamamen prim haberi bu Umut Çakır halla başta ayrılmadı diye yazılmış ee zaten Umut Çakır ayrılmadı ki daha 2 gün önce maça çıktı ayrıldı diyen yok ki prim haberi tamamen gaza getirmek için taraftarı.

Ben bir karar ya da u dönüşü görmedim zaten Umut Çakır baştaydı gitmedi ki tamamen prim haberi bu Umut Çakır halla başta ayrılmadı diye yazılmış ee zaten Umut Çakır ayrılmadı ki daha 2 gün önce maça çıktı ayrıldı diyen yok ki prim haberi tamamen gaza getirmek için taraftarı.
Demekki asparagas haber. birileri bilinçli yayıyor bu haberleri. sene başından beri bizde ha bu gün ha yarın Umut Çakır gidecek diye kendimizi avutup duruyoruz...

Ben de yeni hoca bulunmadan Umut Çakır ile yolların ayrılacağını düşünmüyorum, o yüzden yukarıdaki haberin pek fazla değeri yok. Bu Belçika takımını puan bırakmadan yenmeliyiz ki sonra hocanın gruptan çıkma şansı olsun.

Bizimle aynı gurupta olan Halkbank ilk maçında 3-0 kaybetti.Yarın net yenmemiz lazım gurubun en zayıf görünen takımı ile oynıyacaz.Puan kaybı olabilir erkek voleybolunda süprizler çok olur kadın voleybolu gibi değil ama kesinlikle yenilmemek lazım sonrasını zora sokarız.

Mehmet Sevinç:Galatasaray taraftarı takımı yalnız bırakıyor bu takım CL de oynuyor çok iyi bir kadro kuruldu ama Spor Toto maçında biraz şişirilmiş rakamla seyirci sayısı 71.Taraftar çok iyi transfler istiyor onuda istiyor bunu da istiyor ama transferler gelince bir iniyor sahaya taraftar yok.Taraftara da iş düşüyor kulüp yatırım yaptıktan sonra taraftarında kendisinin gelmesi gerekiyor.
Zeliha Işık Erdoğan:Galatasarayın şuan iki pasörü de sakat özveri verip sakat sakat sahaya çıkıyorlar tabi eleştiri iyi bir şey ama özveri de gerekli dozu ayarlanmalı Arslan ciddi sakatlığı olmasına rağmen sahaya çıkıyor.

Mehmet Sevinç nedense sadece gs taraftarı maça gitmeyip transfer istiyor gibi konuşmuş fenerine bakası gelmediği için haberi yok herhalde!

Mehmet Sevinç:Galatasaray taraftarı takımı yalnız bırakıyor bu takım CL de oynuyor çok iyi bir kadro kuruldu ama Spor Toto maçında biraz şişirilmiş rakamla seyirci sayısı 71.Taraftar çok iyi transfler istiyor onuda istiyor bunu da istiyor ama transferler gelince bir iniyor sahaya taraftar yok.Taraftara da iş düşüyor kulüp yatırım yaptıktan sonra taraftarında kendisinin gelmesi gerekiyor.
Zeliha Işık Erdoğan:Galatasarayın şuan iki pasörü de sakat özveri verip sakat sakat sahaya çıkıyorlar tabi eleştiri iyi bir şey ama özveri de gerekli dozu ayarlanmalı Arslan ciddi sakatlığı olmasına rağmen sahaya çıkıyor.
Sakat sakat çıkıp oynamaları özverili olmalarımı, yoksa teknik kadronun iş bilmezliği, vurdumduymazlığımı? parası olmayan, hayırsever işadamlarına muhtaç bir camia değiliz.bu kadarda olmaz.transfer denen bir şey var. yaşı ve sakatlık durumu ile orantılı olarak sakat oyuncunun iyileşme süreci de uzar.daima,bunlar göz önüne alınarak kadro derinliği babında transfer yapılır.bizde günü birlik düşünmek, günü kurtarmak söz konusu olduğu için bu tablo devam eder.vesselam atalarımızın balık baştan kokar sözünü hatırlamakta fayda var deyip yönetimin, ve voleybol aklının kulaklarını çınlatmak istiyorum.

Geri