2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Resmi hesaptaki açıklamalara istinaden;
Arslan Ekşi, Victor Cardoso, Doğukan Ulu, Hasan Yeşilbudak ve Caner ile sözleşmemiz devam ediyor. Patry gelirken bir yıllık sözleşme imzalamıştı yanlışım var ise düzeltin lütfen. Atanasov, Ahmet Tümer ve oluyorsa Patry ile devam edileceğini düşünüyorum Can Koç, Gökçen Yüksek ve Jaeschke ile anlaştık haberleri var.

Arslan,
Patry, Can
Atanasov, Jaeschke, Gökçen, Cardoso
Doğukan, Faik, Ahmet
Hasan, Caner

Kadro genel anlamda bu şekilde, yabancı bir pasör eklemesi görebiliriz gibi

🆕 Galatasaray Erkek voleybol takımı
Söylentilere göre ;

🏐Pasörler➡️ Arslan Ekşi🇹🇷 ❓

🏐Pasör Çaprazları➡️Jean Patry🇫🇷
Can Koç 🇹🇷

🏐Smaçörler➡️Thomas Jaeschke🇺🇸
Martin Atanasov🇧🇬 , Gökçen Yüksel 🇹🇷 , ❓❓

🏐Orta Blokörler➡️ Doğukan Ulu🇹🇷Ahmet Tumer🇹🇷 , Faik Samet Güneş 🇹🇷 , ❓

🏐Liberolar➡️ ❓❓

🎬Baş Antrenör➡️
Şu kadro da yabancı kaliteli bir pasör alır Arslana bırakmazsa ipleri yönetim şampiyonluk yarışında yine oluruz. Ziraat yine favori ama en azından o kupaya aday oluruz. Umarım kadınlarda da bir gün o seviyeye geliriz. Orda bütçeler biraz daha fazla ama daha önce Daikin bize güzel bir kadro için destek olmuştu güzel bir taraftar grubu oluşursa yine sponsor çekilir.

Şu kadro da yabancı kaliteli bir pasör alır Arslana bırakmazsa ipleri yönetim şampiyonluk yarışında yine oluruz. Ziraat yine favori ama en azından o kupaya aday oluruz. Umarım kadınlarda da bir gün o seviyeye geliriz. Orda bütçeler biraz daha fazla ama daha önce Daikin bize güzel bir kadro için destek olmuştu güzel bir taraftar grubu oluşursa yine sponsor çekilir.
Pasör konusunda tamamen katılıyorum fakat liberoda aynı oyuncularla devam edilecek gibi duruyor çünkü sözleşmeleri devam ediyor. Orda da önümüzdeki sene sıkıntı yaşayabiliriz