• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Bu Umut Çakırla nasıl halla devam ediliyor aklım almıyor.Wright oyuna girince gayet iyi pasladı takımı Gökçen ile yabancı kontenjanı açıp nasıl Wright sokulmaz.Bugün Halkbank özelinde değil Ziraat Fener gelse onlarda set vermezdi.Umut Çakır sadece maçları izlemeye geliyor yönetimde bunun için para veriyor.Gelen taraftara helal olsun çok taraftarımız vardı onlara yazık oldu.

Coach Umut Çakır Süleyman Çakır sanılıyor sanirim; kovulunca vurur bizi diye düşünülüyor herhalde...

Kurulan kadro tam bir Glenn Hoag kadrosu. Takımın başında ise birinci sınıf yardımcı antrenör Umut Çakır.

Bulgaristan'ın 2000'lerde doğan jenerasyonunun Dünya 2.'si olduğu yazın ardından, karşımızda Bulgaristan'ın yıllanmış şarapları; kült isimleri vardı yoksa. Rakibin almış olduğu tek bir sayıda dahi değilim. Fakat ortaya adrenalin yükselten bir maç çıkabilmesi gerekiyordu.

Umut Çakır gitmediği sürece bu kadro ne kadar kaliteli olsa da iş gelmeyecek başta kadroyu geliştiren bir hoca yok ben iyi antreman yaptığımıza da inanmıyorum.Bir başka sorun da Arslan çok kilo almış böyle olmaz kimse form buldurmaya çalışmıyor mu.Yaşı 40 erkek voleybolunda bu yaşlarda halla kaliteli oynayabilir gördük Ulaş Kıyak 44 yaşında bugün ne kadar kaliteli oynattı takımı ve Ulaş Arslan kadar kadar kaliteli bir geçmişi de yok Arslan hep en iyi yerli pasördü o jenerasyonda.Ama bu fizikle olmaz formuna iyi bakarsın bu yaşlarda çok rahat oynarsın Ulaş gibi.Ama Arslan fazla kilo almış acilen fiziğini toparlaması için çalışma başlatılmalı olmaz böyle.

Yapılan yatırım ve ortaya çıkan tablo Galatasaray Voleybol şubesinin yıllardır süre gelen kötü yönetiminin hiç değişmediğini ortaya koyuyor. Hep birşeyleri eksik yaparak her sene onca yapılan yatırım çöp oluyor. Bu sene de yine bir sezon göreceğiz gibi görünüyor.

Galatasaray Voleybol'da hiç düşünemeyeceği bir yatırım yaptı buranın düşüşü beklenmedik durumda sert olur. Hadi diyelim ki bir öngörünüz yok geçen seneki sonuçları da saymıyorum, bu sene milli takımda daha kampta kovulan birinin bu kadroyu kaldıramayacağını nasıl göremiyorsunuz ben anlamıyorum.

Galatasaray Voleybol'da hiç düşünemeyeceği bir yatırım yaptı buranın düşüşü beklenmedik durumda sert olur. Hadi diyelim ki bir öngörünüz yok geçen seneki sonuçları da saymıyorum, bu sene milli takımda daha kampta kovulan birinin bu kadroyu kaldıramayacağını nasıl göremiyorsunuz ben anlamıyorum.
İki sezondur taraftar ses çıkarıyor olmayacak bu adamla diye dediğin gibi milli takımdan bile gönderildi. Eğer bir aksiyon alınıp harekete geçilmezse sert düşüş yaşayacağız.

Geri