• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Fenerbahçe'nin her maçını sansasyondan da yoksun bırakmayarak izleten All-Star kadrosu, bastıran tipi derken; kült Gardini'yle, 12 sezondur kapısı kırık olan Galatasaray'dan içeri giren pasör birbirini götürdü diyelim.

CL'deki Lublin-Halkbank maçları, Ivan Zaytsev'in eşsiz mirası. :)

Forum artık farkına varmali! Amatör branşlarda tekerlekli basketbol sonrasında şampiyonluğa en yakın takım erkek voleybol takımımız. Desteği fazlasıyla hak ediyorlar. Özellikle Koç değişikliğinden sonra çatır çatır oynuyor mazallah.

İtalyan koçların verdiği özgüvenden devam 😎

Çok keyifli galibiyet... Futboldaki boğucu ortamın üzerine erkek basketbol ve voleybol antidepresan gibi geldi. Beklentimin üstünde bir kalabalık ve sahadaki oyuna reaksiyon gösteren bir tribün vardı bugün. Gardini Hocamın önderliğinde nice zaferlere

Galatasaray erkek voleybol takımının Halkbank'a uygulaması gereken tarife budur. Nihayet doğru voleybola benzer bir oyun oynandı, servis atıldı oyun kontrol edildi ve kazandık hâlâ çok fazla servis hatası yapıyor ve kolay topları düşürüyoruz bunları da halleder bir de smaçör alınırsa Ziraat ile bir final daha oynarız lig sonunda.

Bugün çok güzel bir galibiyet oldu. Umut çakırın gidişi ve gardini etkisi ile takım daha özgüvenli ve iştahlı olmuş. Oyuncuların birbirlerine sarılması bile hoca değişikliğinin bir yansıması bana göre. İyi bir smaçör takviyesi gelir umarım. Tekrar cl hakkı aldığımız zor olsa da şampiyon olduğumuz bir sezon olur umarım. Ziraat ağır favori. İçerde oynayacağımız ziraat ve fb maçlarında salon dolu olur umarım. Bugün diğer maçlara göre daha kalabalıktı ama hala yetersiz.

Maçtan önce bu kadar kolay olacağını söyleselerdi sanırım hiç birimiz inanmazdık. Takımı izlerken çok keyif aldım, muazzam oynadık.

Arslan Ekşi yıllanmış şarap gibi, hala çok iyi pas atıyor. Tabi bunda Hasan Yeşilbudak ve Maar'ın iyi servis karşılaması da önemli. Gökçen'in çok eksikleri var ama 21 yaşında ve kendini geliştirebilir. Patry, Alonso ve Ahmet de iyi oynadı.

Takımda gözle görülür bir değişim var. Lublin maçını kazanma şansımız çok düşük ama bu çocuklar sonuna kadar mücadele edecek.

Fenerbahçe Matt Anderson ile anlaşmaya yakınmış. Normalde korkuturdu ama hem Japonya'da iyi bir sezon geçirmiyor, hem de etrafına nasıl bir yapılanma olacağı belli değil. Sonuçta baştan kurmaları gerekecek ve hali hazırda daha iyi yapılanma sahibi Ziraat, biz, Halkbank ve hatta İGS varken işleri kolay değil.

Bizden bahsetmişken umarım seneye şuna benzer bir şey görürüz.

Ma'a-Özgür
Patry-Can
Maar-Jaeschke(?)-Gökçen-???
Yiğit Savaş-Faik Samed-Ahmet Tümer-yabancı orta
Samet Yalçın-Caner(veya başka bir yedek libero)

Şimdi tabi yabancı kuralı 3+3 oluyor, bu durumda 1 yabancı daha alabiliriz ama nereye koyacağımı bilemedim. Diğer konu da Jaeschke, sakatlıktan iyi dönerse uzatılabilir ama o döneme kadar başka takımla imzalayabilir de. Orası çözülmesi gereken bir denklem.

Fb için Anderson hamlesi güzel ama benim de gözümü çok korkutmadı takımın kalanı nasıl olacak o önemli.

Bizim için ise gerçekten zor. Çünkü yabancı pasörle oynayacağız. Gökçenin performansını yeterli bulmuyorum. Üç yabancı köşe yapabilseydik daha iddialı olurduk. Gerçekten güçlü bir yabancı smaçöre daha ihtiyacımız var bana göre. Ve bence arslan kalmalı. Maa ile bence sezonu çok güzel götürürler.

Gardini etkisini hemen gelir gelmez gösterdi.Halkbank Ziraat'e set vermeden 3-0 çok rahat yenmiş bir takım iyi oynuyorlar aslında Halkbank gibi bir takımı sahadan sildik resmen.Jaecshke sakatlanmasaydı keşke rotasyon biraz daraldı ama Gardini ile bu artış devam ederse şampiyonluk içim umutlanmaya başlarız.

Gardini etkisini hemen gelir gelmez gösterdi.Halkbank Ziraat'e set vermeden 3-0 çok rahat yenmiş bir takım iyi oynuyorlar aslında Halkbank gibi bir takımı sahadan sildik resmen.Jaecshke sakatlanmasaydı keşke rotasyon biraz daraldı ama Gardini ile bu artış devam ederse şampiyonluk içim umutlanmaya başlarız.
Ben de şampiyonluk hususunda iyimserim.

Geri