Anlamıyorum ya bu işi. Kadın Voleybolu ülkede erkek basketbolunun bile önüne geçmek üzere. Hem televizyonda hem internette her türlü haftalık programları oluyor. Voleybolu bir parça bile bilen herkes ilgiyle onu izliyor. Bizim kadın voleyboluna ağırlığını koymamız, kadın voleybolunda en güçlü kadroyu kurmamız ve asıl parayı oraya harcamamız gerekirken kimsenin ilgilenmediği erkek voleyboluna para harcıyoruz. Kazansan tribünde kutlayacak taraftarın 100'ü geçmiyor. Sonrasında kimse bu maç ya da haftanın diğer maçlarını konuşmuyor. Ülkedeki spor severlerin ezici çoğunluğunun ilgisini çekmiyor. Erkek voleybolunun en büyük yerli oyuncularını sokakta genç birine bile sorsan tanıması çok düşük ihtimal. Hemen hemen hiç bir prestiji ve ekonomik geri dönüşü yok ama yine de Dursun Özbek seçildiğinden beri boyuna para harcıyoruz. Niye para harcıyoruz bu takıma ne anlamı var anlayan beri gelsin. Bizim önceliğimiz ülkede popülaritesi patlama yapan kadın voleybolu domine etmek olmalı. Ülkenin çoğunluğunun "Onlar da kendi arasında eğleniyor" diye baktığı erkek voleybol geri planda kalsa da olurç
Daha takımın ilk kaptanın Aziz Yıldırım hapisteyken onun adına tezahürat yaptığına, onun için savaşıyoruz dediğine, ona ithafen yapılan "adil oynamak istiyoruz" videosunda oynadığına ve onun (ve Ali Koç'un) nikah şahitliğinde ilk evliliğini yaptığına gelmedim. Takımın ikinci kaptanın fanatik Fenerbahçe'li olduğu bilinmesine rağmen 40 yaşından sonra tam emeklilik ikramiyesi tadında bize transfer olmasına hiç gelmedim.