• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Bugün ki maçtan sonra üçüncülüğü garantiledik gibi birşey oldu.Umarım takım sezonun sonuna doğru form tutmaya başlar ve halkbank serisinden galip gelen biz oluruz.Patry,ahmet,maar ve jaschke form tutarsa ziraat ile final serisi oynarız

Jakup Efe Mandıracı İtalya da kalacak dedi bu senenin 7. si Fener için Efe alıyor uçacaklar nasıl geçelim deniliyordu yanlış hatırlamıyorsam alınmayacağı zaten belliydi Jakup da İtalya da kalıyor diyerek son noktayı koydu.

Öncelikle bu yazıyı yazma motivasyonumu sağlayan başta Can olmak üzere Bursa karşılaşmasında forma giyen tüm sporculara performanslarından ötürü teşekkür ederim.
Ligde normal sezonu üçüncü sırada tamamladık ve yarı final eşleşmesinde rakibimiz yakından tanıdığımız Halkbank oldu. Sezon içerisinde iki takım arasında farklı kulvarlarda oynanan karşılaşmalar bize bu eşleşmenin favorisinin olmadığını gösteriyor. Açıkçası ben as kadrolar arasında önemli bir fark görmüyorum. İki takım da burayı oynamaya alışkın çok tecrübeli oyunculara sahip. Öte yandan Halkbank’ın bize göre çok daha derin bir kadrosu olduğunu düşünüyorum.
Galatasaray Gardini’nin gelişiyle birlikte yakaladığı ivmeyi kaybetmiş olsa da bu kritik eşleşmede günlük performanslar belirleyici olacaktır. Rakibimizde oyunun gidişatını değiştirebilecek özel oyuncuların niceliksel üstünlüğü bizim bir an bile mental açıdan kırılma yaşamamamızı zorunlu hale getiriyor. Wonderkidimiz Gökçen bu noktada en dikkat çeken isim.
Dilek, istek ve beklentilerle bitireyim: Başta tabii ki Patry’nin ne kadar özel bir oyuncu olduğunu unutmamasını ve Maar’ın omuzlarına binen yükü hafifletmesini umuyorum. Ayrıca Hasan’ın servis karşılamada en az geçen seneki Fener eşleşmesindeki kadar temiz bir seri çıkarmasını beklerken ayrılık kararıyla beni fazlasıyla inciten Ahmet Tümer’den son bir şarkı istiyorum bu eşleşmede. Dilerim Gardini beklentilerimizi karşılar ve tüm takımdan en iyi şekilde yararlanıp final biletini kazanan taraf olmamızı sağlar.

TVF hem kadın hem erkeklerde alelen Fener koluyor laf eden bir yöneticimiz yok yazıklar olsun.Polonyalı haberci Jakup çıkıp TVF fenerin transferini bitirmeye çalışıyor Efe istememesine rağmen ailesini baskılıyor diyor kadınlarda onca haber çıkıyor adam gizlide değil açık açık Fener ile işbirliğinde bir kişide çıkıp noluyor demiyor yöneticilerimizden.

Geri