• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Laso ne kadar bitik durumda olduğunu bir kez daha gösterdi.Bazı anlarda Laso'nun elini,dilini tüm vücudunu bağlasan,kenarda mola isteyemeyecek,oyuncu değiştiremeyecek durumda olsa Efes bugün çift hane ile maçı kazanırdı.O Laso bugün 98 sayı yediriyor.Bu utançtanda fazlası.Bugün Efes 98 yemedi,Laso 98 sayı yedirdi.

Bir koçun oyuna yaptığı her müdahale takımı direkt düşürür mü ? Oyunu okuma konusunda ciddi sıkıntıları var.

Sadece 3.çeyreğe başlangıcı bile Laso'nun ne kadar kötü durumda olduğunu gösteriyor.2.çeyrek müthiş oynuyorsun,2.çeyreğin yıldızı Şehmus kenarda başlıyor,Swider'a çok iyi 2 pozisyon hazırlamışsın benchte başlıyor,Saben Lee iyi oynamış bencte başlıyor.Adamın çok garip bir Babb aşkı var,bir şeyler olsun 0 sayılı ruh hali,vücut hali kötü olan Babb'ı oyunda tutayım,oyuna atayım istiyor.

Çift 4 numara ile çeyreğe başlayıp 5 dk'da zar zor 2 sayı atıyorsun,3 dakikada 6 faul yapıyorsun,hücumun duruyor,savunman duruyor.

Takım toparlıyor çift hane ile önde götürüyor,son 3 dakikaya girilirken her şey Efes lehine gidiyor,Ercan içeri penetre ediyor boşu buluyor güzel hücumlardan sayılar geliyor.Bir anda Ercan bunu yapmayı bırakıyor ve el üstü şut atıyor,Monaco ayağa kalkıyor.Laso mola alıyor dönüşte buz gibi olan Dozier giriyor orta mesafe airball atıyor,Cordinier tereddütlü şekilde el üstü yolluyor.Bir daha mola alıyor bir daha el üstü şut.En son Laso şirazeyi hepten kaybedip 0 sayılı Babb ile Smits'i oyuna atıyor.

Sen iyi yaptığın hücumu bırakıyorsun Monaco belkide üst üste 5-6 hücum aynısını oynadı.Boyalı alana pasla inen top,sonrasında kolay orta mesafe veya yakın bitiriş.Kai Jones'ı bugün maçın geneline bakınca beğenmedim ama son 3 dk mutlaka oyunda olması lazımdı,Monaco'da bazı oyuncular Kai Jones pota altındayken tedirgin oluyorlardı.

Ercan Euroleague'de hiçbir takımın ilk 5'i olamaz.Smits-Babb-Cordinier büyük hedefleri olan takımın oyuncuları olamazlar.Daha bunun Larkin ve Poirier sorunları var.Adamlar twitterda onla bunla kavga edip sezonu tamamlıyor.Efes'in çok büyük değişime gitmesi lazım.

Efes abuk sabuk bir maç daha kaybetti. Son 5 dakikada 10 sayı civarında öndeyken Monaco'ya kaybettiler. 10 sayı filan üst üste yediler Blossomgame'den. İşin kötü tarafı Monaco maçı kaosa filan bile döndürmeye çalışmadı. Kaybetmeye zaten hazırdı adamlar tempoyu filan değiştirmediler normal tempoda takılırken 10 sayıdan dönüp maç kazanmış oldular.

Anadolu Efes şimdiden Spanoulis ile iletişime geçmeli. Laso ile olacak iş değil. Takımı da yenilemeliler tabiki. İşleri çok zor olacak. İsmail Şenol büyük enkaz bıraktı ve gitti.

Anadolu Efes şimdiden Spanoulis ile iletişime geçmeli. Laso ile olacak iş değil. Takımı da yenilemeliler tabiki. İşleri çok zor olacak. İsmail Şenol büyük enkaz bıraktı ve gitti.

Chatgpt'e satranç falan oynatıyorlar ya,bütçem bu kadar,hamleler yapmam lazım,bana yardımcı ol desen böyle bir enkaz ortaya çıkamaz.Alper enkaz bırakıyor,İsmail Şenol çok daha büyük enkaz bırakıyor.

Ya toparlarsın,iyi bir kadro kurarsın vs.Ama bu süreç kulübün imajını zedeliyor.

Kadroyu ben enkaz olarak değerlendirmezdim. Transfer yanlışları var elbette Papa, Swider gibi ama bu takım yolunu kaybetmiş durumda temelde Larkin'den hiç faydalananamak bir sorun o kadar ama onu geçiyorum. Ana planda alınan oyunculara bakınca Babb, Cordinier, Kai Jones filan hep iyi savunmacılar. Elinde Dozier ve Porier var zaten. Şu isimlerden ortaya iyi bir savunma takımı çıkmalı en azından ama koçlar rezalet iş çıkardı bana göre. Saydığım oyuncuların hepsi EL seviyesinde oyuncu, bugün serbest kalsalar yine EL seviyesinde kontrat bulacak oyuncular ama Cordier'in, Babb'ın hatta Dozier kendini yıldız sanmasına izin vermeyin abi bir zahmet. Topu eline alan bireysel yaratıcılık peşinde ki hiçbiri öyle yetenekli oyuncular değil. Cordier bugün bile maç sonunda 60 saniyede 3 3'lük filan denedi herhalde. Sahaya çıkarmam şu mentalitedeki oyuncuyu.

Fantasy'de yine inat edip Laso'yu almıştım. Nerden bilebilirim ki 9 kişiyle maça gelen adamları dahi yenemeyeceklerini kendi evlerinde...

Geri