• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Açıklamışlar Nando De Colo'yu resmen

Kağıt üzerinde mükemmel dursa da , De Colo hamlesi dengeyi bozacak mı yoksa ekstra güç mü katacak bilemiyorum. Zira fb Saras'la birlikte tek oyuncuya ya da kaliteli oyunculara değil; bütün ortalama oyuncuların yüksek kimyasına dayalı bir sistemde oynuyordu.
Bana kalırsa yıllar önce göndermekle büyük hata yapmışlardı. Tabi oyuncu mu gitmek istemişti bilmiyorum. De Colo bu toprakların gördüğü en kaliteli oyunculardan.

Kağıt üzerinde mükemmel dursa da , De Colo hamlesi dengeyi bozacak mı yoksa ekstra güç mü katacak bilemiyorum. Zira fb Saras'la birlikte tek oyuncuya ya da kaliteli oyunculara değil; bütün ortalama oyuncuların yüksek kimyasına dayalı bir sistemde oynuyordu.
Bana kalırsa yıllar önce göndermekle büyük hata yapmışlardı. Tabi oyuncu mu gitmek istemişti bilmiyorum. De Colo bu toprakların gördüğü en kaliteli oyunculardan.
Geçen sene ki Eric McCollum hamlesi olacaktır. Onun takıma katılmasıyla EuroLeague şampiyonu olmuşlardı. Nando da aynı etkiyi verecektir. Ayrıca Saras kimsenin takımın dengesini bozmasına müsade etmez.

Fenerbahçe Ocak ayı itibariyle savunması, mücadelesi ve koç farkıyla EuroLeague'in yine en büyük şampiyonluk olduğunu göstermiş oldu.

Hernangomez dinos holmes
Shorts
Panaya uymadı
Kaldı ki kısalardan ve 4 numaralardan oynayan oyunu açan bir koç varken bu büyük sorun.
Shortsun şutları bile ayarsıZ geçen sene nasıl bu kadar yüzdeli oynamış ilginç.

Efes'i sadece skor olarak takip edebildim nasıl kaybetmeyi başardılar acaba ? 77-72 öndelerken 77-79 geriye düştüler ve 4 dk kala mola aldılar.Sonrasında son 39 sn kala skor 77-82 e geldi.3 buçuk dk 0 sayı nasıl başardılar ?

Son bölümü izledim,Ercan'ın faulü dünyanın en gereksiz faulü oldu.Maçın bitimine 12 sn var ve 5 sn kala rakibi çok kolay çizgiye yolluyorsun maçı direkt kaybediyorsun.

Efes, sahada adeta farklı kalite seviyelerine sahip 12–15 oyuncunun dün toplanıp bugün maça çıkmış hali gibi duruyor. Korkunç bir görüntü

Ve bu rezilliğin baş mimarı İsmail Şenol hâlâ istifa etmiyor.

Geri