Union maçını az bir yorgunlukla kazanıp,ardından Fener'e kaybetmeyelim 
Dostum bu sözleşmesinde ki şartları görmüşsündür umarım.Rafa Silva'nın Beşiktaş'la bağları tamamen koptu. İlkay sakatlanıyorken, Sara'nın form durumu da ortadayken git çek uygun fiyata Rafa'yı. İleride sana Mertens etkisi yaratır, çekip çevirir takımı. Yanında yöresindeki Sane, Yunus, Barış, Osimhen gibi oyuncuların da verimini arşa çıkarır. Atar, attırır, atak şekillendirir. Yanıbaşında duruyor, uzaklarda arama.
Basına düştü bu sözleşme şartları birde maliyeti de baya yüksek bildiğim kadarıyla. Yanlış hatırlamıyorsam ilk bize teklif edilmişti sözleşme şartları nedeniyle vazgeçilmiştiAnlamadım nasıl salon çalışmasına katılmayacak ? Bu resim nereden geldi, kaynağı nedir ? Ayrıca veriyor işte adam sürekli demeç ?
BJK'nin o adamla işi bitti gibi artık. Ölürüm de oynamam diyor adam. Böyle düşünen bir oyuncudan nasıl bir katkı alabilirsin ki artık ? Katkı alamayacağın adamı da başka takıma satmaktan başka bir yolun kalmıyor.
Bu takımda oynamaması gereken bir çok isim var. Berkan,Ahmet kutucu,Yusuf Demir, Kaan Ayhan,ilk akla gelenler.ara transfer döneminde bunlar postalanmaz ise sıkıntı olur bunları gönderip bir kaç takviye yapılması elzem...Yusuf ve Kutucu bu takımın oyuncusu değiller. Devre arasında yolları ayırmak gerekiyor.
Kutucu yerine Çağrı Balta, Yusuf yerine Gökdeniz Gürpüz izlemek daha keyifli olacaktır.
Renkdaş,Lemina,osimhen, hatta jakobsu derbiyi düşünerek ilerleyen dakikalarda skor durumuna, maçın gidişatına göre sahaya sürmek mantıklı olur.okan hoca fatih hocadan örnek alıp geniş rotasyonlu, kadro derinliği makul, fizik gücü yüksek gençler ile tecrübeli abilerini harmanlayan bir kadro kursa bu gün bu maç ve fener derbisi için tereddüt etmezdik.ama gel gör ki sanki şampiyonlar Ligi'nde ve ligde karşısında keklik varmış gibi davranıp kadrom yeterli dedi. bu gün bir sakatlık, bir kırmızı veya sarı kart cezası bile bu ortamda belimizi büküyor. sağolasın Okan bu takımda kendinin istemediği zaniolo,Nelson, hayli hayli oynardı. hemde güle oynaya oynardı. Hadi geçtim gençlere doğru dürüst şans tanımadı.yoksa Ahmet kutucu,arda Ünyay, Yusuf demir,bu gün takımın vazgeçilmez isimlerinden olabilirlerdi.Lemina ve Osimhen'i akşam ki maçta riske etmemek gerekiyor.
Yedek kulübesinde olabilirler ama bence maçın durumuna göre girsinler gireceklerse.
Fenerbahçe maçında oynamaları daha iyi olur bizim için.
Uğurcan
Sallai Davinson Apokerim Jakobs
Sara Torreira İlkay
Sane Osimhen Barış
Bu akşam için en ideal 11 olmuş olur. 4 3 3 en ideal sistem olur.
Kesinlikle eksik kalmamamız gerekiyor. 11e 11 giden maçta net favori biz oluruz.
Kanat oyuncularımız Sane ve Barış formda olursa Allahın izniyle rahat galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
Böyle takımlara karşı kanatlarının etkili ve skorer olması gerekiyor. Malesef bizim 2 kanadımız bal yapmayan arı gibiler. Sane ve Barış böyle kötü oynamaya devam ederlerse galibiyet çok zor.Lemina ve Osimhen'i akşam ki maçta riske etmemek gerekiyor.
Yedek kulübesinde olabilirler ama bence maçın durumuna göre girsinler gireceklerse.
Fenerbahçe maçında oynamaları daha iyi olur bizim için.
Uğurcan
Sallai Davinson Apokerim Jakobs
Sara Torreira İlkay
Sane Osimhen Barış
Bu akşam için en ideal 11 olmuş olur. 4 3 3 en ideal sistem olur.
Kesinlikle eksik kalmamamız gerekiyor. 11e 11 giden maçta net favori biz oluruz.
Kanat oyuncularımız Sane ve Barış formda olursa Allahın izniyle rahat galibiyet alacağımızı düşünüyorum.