Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyuncuların avellikleri tuttu mu hiç çekilmiyor. Günay'a kızamıyorum çünkü 2 kesme topa bomboş vurdu rakip oyuncular. Rakip de sayısız pozisyon yakaladı kalemizde. 10 kişi kalan takımdan atak yiyoruz.
Galatasaray böyle tempolu oynamalı. Tıpkı son sezonlardaki gibi. Rakibi ısırmalı, tempoyla boğup goller sıralamalı.
- Topa vurduktan sonra Sallai'nin baldırına basan rakip oyuncuya kırmızı bile olabilecekken sarı bile vermiyor ancak topa vurduktan sonra rakibin ayağına basmış olan GS'li oyuncuya sarı veriyor.
- 3'e 1 çıktığımız kontrada İlkay rakibine tekme atıp bizi atağa sokarken faul vermiyor rakibe.
- Onyekuru 80'lerde savunma arkasına sarkmışken ofsayt veriyor ama buz gibi geride adam, alakası yok ofsaytla.
- Sallai rakibin kafasına tekme atıyor. VAR olmasa kör gözüyle maç yönetmeye devam edecek.
Daha unuttuğum 2-3 skandal pozisyon daha var ama hatırlayamıyorum.
Hayatımda gördüğüm en saf salak, aptalca maç yönetiminden biriydi. Umarım bir daha görev vermezler bu arkadaşa maçlarda.
İlkay girene kadar yine berbat bir maç oynadık. Ayrıca icradi ,Barış ın yeniden kazanıldığı , Kazım ın yeniden umutlandırdığı ,Yusuf Demir in ise tam bir kazma olduğu ve acilen postlanması gerektiğini gösteren bir maç oldu.
Burada herkes Galatasaray’ın kadrosunun 300–400 milyonluk bir kadro olduğunu, böyle bir kadroyla zaten herkesin şampiyon olacağını söylerken, ben hep Fenerbahçe’nin kadrosunun daha geniş, daha derin ve bizden geri kalır bir tarafının olmadığını savunuyordum.
Umarım bu maçta kadromuzun aslında ne kadar zayıf olduğu görülmüştür. Devre arasında 3–4 tane genç ve dinamik transfer şart.
Yusuf ve Kutucu bu takımın oyuncusu değiller. Devre arasında yolları ayırmak gerekiyor.
Kutucu yerine Çağrı Balta, Yusuf yerine Gökdeniz Gürpüz izlemek daha keyifli olacaktır.