• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ortasaha bitik dakika 65 Hocamız ve Ekibi ortada yok
Rezalet Futbol

Yazık Ben Evimden Görüyorum yazıyorum.
Hocamız ekibi Stadın en iyi yerinden göremiyor

SIFIR FUTBOL , SIFIR ORGANİZASYON , ANLAMSIZ PAS HATALARI , TOP KAYIPLARI, SIFIR ŞUT, UYKU GETİREN FUTBOL....
Bu takım kendisine alenen düşmanlık eden bir takıma dahi motivasyon bulamıyorsa Okan Buruk ve futbolcuların bu takımda olmasının bir manası kalmamıştır artık.
Nefret ettim bu takımdan bu sene , lanet olsun.

Bu kadar kötü oynanmaz.

sabaha kadar oynasak gol atamayiz. Rezil bir futbol, oyuncularda hirs yok laubali laubali paslar sutlar, sahada sadece yürüyolar. utanc verici bir oyun ve mac ic sahada.

anlam veremiyorum

Koca takım osimhen'e bağlı çok yazık cidden bir tane organize atak olmaz mi

Bugunkü Dersimiz ne Hocamız Hangi Dersi ögretecek bize

Osimhen-Uğurcan dışında ederini bulan herkesi satacaksın.Yazıklar olsun böyle takıma.Dursun Özbek yönetimide hayalet yönetim olmaktan çıksın artık.Hiç mi takımla biraraya gelmiyorsunuz ? Zam isteyen herkese ederinden fazla zam yapıyorsunuz,zamsa zam,primse prim bu performansınız nedir diyemiyor musunuz ?

Zaman zaman hakemlerin bizi doğradığı maçlar olduğu zaman ortada yoksunuz.Sezon başında Barış Alper konusu ciklet gibi uzadıkça uzuyor ortada yoksunuz.İcardi'nin kendini toparlamayacağı 8 ay önceden belli,İcardi meselesini çözüp devre arası 1 tane uygun santrafor almıyorsunuz.

Muslera'nın ayrılacağı belli Uğurcan'ı son günlerde alıyorsunuz.Mertens'in bırakacağı belli yerine oyuncu almıyorsunuz.

Şunu açıkça söyleyeyim: Eğer biz bu şekilde oynamaya devam edersek, Kante–Guendouzi–Talisca orta sahasına sahip Fenerbahçe bizi rahat 3lük yapar. Hatta gol atmamız bile çok zor olur. Onlarin defansi cok saglam

''...kışın yaşadıklarımız hala hafızalarımızda maalesef...''

Mayıs 2025'te yazdığım , bu konunun ilk sayfasındaki yorumum. Bu sene de aynı haltı izledik ama tek farkla : Bu işkence kışta kalmadı, devam ediyor.

Bu sene yaşamadığımız bir tek evimizde fb ye kaybedip şampiyonluğu kaybetmek kaldı. Onu da 26 nisan da becerecekler.

Bir de artık şu futbolculara moral verme işini bırakın. Taraftar yine takımı tribüne çağırmış yeter bebu sezon kaçıncı oldu bu? Bu bir kere yapılır!

Trabzon maçı ortada, Göztepe maçının ikinci yarısı ortada, şimdi de bu maç… Dua etsinler Kemerburgaz tesisi basılmıyor. Maaşları eksiksiz yatıyor, tonla prim alacaklar bir de üstüne beyefendilere rica minnet “iyi oynayın da şampiyon yapın” diyoruz.

Böyle iş mi olur ya?

30 yıllık Galatasaraylı olarak uzun zamandır söylüyorum; şampiyon takım böyle oynamaz! Okan Buruk fanboylarının işine gelmiyordu gerçekleri duymak, belki bu akşam biraz anlamışlardır diyeceğim ama zor.

Bugün hangi dersin aldın sayın teknik direktör(!) Okan Buruk? 1 haftadır boş boş konuşuyordun şöyle yapacağız, böyle intikam alacağız diye. Üç kuruşluk GS düşmanlarına kepaze olduk. Çırak Selçuk’a bile üstünlük kuramadın. Yazıklar olsun sana. Sahaya çıkardığın şu ruhsuz takımdan hiç mi utanmadın? Oyuncuların bireysel yetenekleri olmayınca hocalığın çıkıyor meydana. Asıl hocalık böyle zamanlarda belli olur. Lafla peynir gemisi yürümüyor maalesef.

Milyon tane kupası da olsa, sezon sonu teknik heyet ve yönetim mutlaka değişmelidir.

80 küsur yaşındaki rahmetli Lucescu vefat etmeden 3 gün önce milyonluk Türkiye takımını Alanya , Eyüp'lü oyuncularla elemek üzereyken bizim şu düştüğümüz haller içler acısı !

Bizim ne zaman kafamız maçta olursa o zaman maçı kazanırız. Hoca gergin olmayacak . Sahaya odaklanacak. Her maç böyle puan kaybı oluyor.

Şampiyonlar liginde kendini yırtan oyuncular lig maçında aynı hırsı göstermeyince puan kayıpları geldi.
Okan hoca kendini sahaya verirse şansımız devam eder.
Her şeyden önce Okan hoca forma girmelidir.

okan hocanızı yalamaya devam.. 3 milyon öyro maaş az düz 5 yapın keyiflensin.

Hoca Yine Masal Anlatıyor.
Adamlar 40lık Nwamake ile oynuyor.
Fener Nene gibi çelimsiz ile oynuyor.

Elinde Lang,Sane,Yunus,Barış,Salai var ama kötülerse suç senindir.
30m Adam aldırıyorsun ne oynadığı belli değil.

Boey Takımda 2 3 iyi oynayandan biriyken oyundan alıyorsun.

Sene sonu Arda Turan Arda Turan Arda Turan

Şimdi derin Galatasaray eli telefon sosyal medya mesaicileri yazacak Okan hoca , icardi , Barış Alper , hakem Oğuzhan Çakır , uzatma dakikası falan filan. 8 senedir Kuzey alt kombinelisi olarak tribün liderleri hariç maçta tanıdığım sıfat yoktu!!! Biberonuyla , beşiğiyle , kamerasıyla , manitasiyla , akrabalarıyla, babaannesiyle , dedesiyle yani kim olmaması gerekiyorsa tribüne dair onlar tribundeydi. Kimse Okan hoca kadar iddaali değildi arkadaşlar. Sırf fb maçı var diye en az 30.000 kombine aktarımı yapılmış. Bu stadda kaleciye sarı kart aldıramadı tribün. Yalnızca gecen seneyi hatırlayın 85 de yiyip cevirilen maçları düşünün. Kısacası ben tribün olarak sınıfta kalmışim takıma kelime yapmam. Benim bakış açım bu.

İçeride Gaziantep ile oynadığımız bir maç vardı.Yanlış hatırlamıyorsam Osimhen ya Afrika Uluslar Kupasındaydı ya da oradan sakat dönmüştü onun oynamadıgı bir maçtı.Biz o maçta kötü oynadık,geriye düştük,Barış'ın golü ile beraberliği yakaladık,Bayo'nun şutu direğin yanından dışarı gitmese maçıda kaybedecektik.O gün takımın bir reaksiyonu var mıydı yoktu.Yani golü yesek kaybedeceğiz.Kazanma niyeti yüksek bir takım yoktu.

Deplasmanda Konyaspor maçında yine Osimhen yoktu ve kötü oyunla geriye düşüp reaksiyon veremedik.Deplasmanda kaybettiğimiz Osimhen'in olmadığı Trabzonspor maçı.Deplasmanda 50-75 arası çok kötü bir Göztepe maçı.Bugün Kocaeli'nin şutu direkten dönmese geriye düşsek yine reaksiyon vermeye niyeti olmayan bir takım var.Maç 1-1 e gelmiş sözde %100 konsantrasyon ile maça çıkıyoruz ama kazanmak veya kaybetmek oyuncuların umrunda değil.

Sezon sonunda en az 6-7 oyuncu ile yolları ayırırsın fakat Juventus'a 5 atan,ısıra ısıra Liverpool'u 2 maçtada kendi evinde yenen takımın bilhassa Osimhen'in yokluğunda Anadolu takımları karşısında bu kadar çaresiz ve bu kadar reaksiyonsuz olması sadece doymuşlukla açıklanamaz.

Futbolcularla Okan hoca arasında mı,futbolcularla yöneticiler arasında mı,Okan hoca ile yöneticiler arasında mı,kimin ne sorunu varsa çözülmeli.Son haftaları ancak bu şekilde aşabiliriz.

Başarısızlıktan ötürü değil şampiyon olsak bile Okan hocanın heyecanı kalmadıysa hocayada teşekkür edersin.

Geri