• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Yapılacak 2 transfer ile Juventus'u geçeriz.
Lang çok iyi hamle. Barış'ın yapamadıklarını yapacaktır.
Singo'yu yeni transfer hamlesi olarak görüyorum.
2 transfere daha ihtiyacımız var. Bir adet 6-8 ve 10 numaraya ihtiyacımız var.
Birde stoperde alternatif olarak Ozan Kabak alırsak Juventus maçına 5 yeni transfer demek oluyor.
Yeter ki kalan 2 hamle gerçekten kaliteli isimler olsun.

İyiyi örnek almanın yapılan pozitif şeyleri görmezden gelip sürekli bardağın boş tarafına odaklanmak olduğunu düşünmüyorum.

Doğru yapılan şeylerin hakkını vermek iyiyi örnek almak için bir engel teşkil etmiyor. Ben de O.Buruk'un rotasyonda hata yaptığını düşünüyorum ve buraya yazdım da. Ancak bu durum Ş.Ligi'nde 20. olmasını başarısızlık olarak kabul etmemi gerektirmiyor.
Burak Bana Olumlu,Dolu,Pozitif tarafını anlatırmısın ŞL 24 kalmamız Başarı tamam ama günlük anlık Başarı.

Bana anlatırmısın Galatasaray Teknik Ekibi hangi Sistem ile Futbola baktğını.Teknip Ekibin 4 senedir hangi sistem üzerine yürüdüğünü?Teknik Ekibin Yeterliliğini?

İlk Dönem Erden Timur İcardi,Merten,Lucası aldı onlarla yürüdün Hocan onlara Eyvallah demese Gönderiliyordu Başaksehiri ,Bjk Yenmese.
İcardi ile Hoca eski yakınlıkda değil,Oyuncu grubuna Hakim değil Hoca görüyoruz izliyoruz.

Bakın Şimdi Başkan ile Okan Buruğun arası açık Haberleri başladı.

Başlaması Çok Normal Parasına bakmıcaz alıcaz derse Hoca Başkan hayırdır sen kimsin durumuna getirir.

Dursun Başkan Bu Cenderen çıkar
Osimhen aldım,Singo Dedi Singoyu aldım üstüne Edersondan daha performans veren Uğurcanı aldım.

Hoca Ortasaha istemedi (Berkan,Kaan)var dedi ben İlkayı aldım.

Almanya Milli Takımının 10 Numarasını aldım bana Hocamız kadro yeterli dedi diyerek. bu Cendereden vallahi Billahi Tillahi çıkar Haklıda çıkar.

Öncelikle şunu belirteyim ki şampiyonluk giderse D.Özbek'in de en az O.Buruk kadar tahtı sallanır.

Futbol günlük dinamiklerle değişen bir oyundur. Senin rakibin devre arası 100 küsür milyona çarpıcı transferler yapıp senin üzerine çıkarsa ''6 ay önce hoca bana kadro yeterli dedi, ben de şimdi o yüzden transfer yapmadım'' deyip sıyıramazsın.

Seninle tartışma konusu 20. olmayı değersizleştirmenle başladı. Son gönderindeki gibi ''Ş.Ligi'nde 20. olmak bizim için başarıdır.'' önermesini kabul ediyorsan benim için zaten sorun yok. Okan hocanın da tabi ki eleştirilecek tarafları var ve ben de kendi açımdan gördüklerimi yazıyorum.

Ancak adamı eleştirmek için son 3 yılın şampiyonluğunu ve bu sene ilk 24'e kalmayı ucuzlaştırırsan işte buna karşı çıkarım.

Birde stoperde alternatif olarak Ozan Kabak alırsak Juventus maçına 5 yeni transfer demek oluyor.

Yalnız sadece 3 oyuncuekleyebiliyoruz listeye o yüzden saydığın her ismi ya da posizyonu katamayacağız kadroya. Kimlerin listeye gireceği sadece Juventus eşleşmesi düşünülerek belirlenmeli. Bizim için avrupada başarı bu eşleşme ile ölçülecek sonrası pastada çilek olur.

Burada Lang ve yapılacak 2 transfer daha eklenecektir. Ben iki orta saha oyuncu hamlesi bekliyorum bir u23 olarbilir. Stopere ise bazı maçlarda Lemina'nın çekileceğini düşünüyorum. Bu arada Lemina'nın stoper oynadığı maçlarda gol yemedik bildiğim kadarıyla.

Geri