• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Allah yan pasınızın belasını vermesin. Ligde 4 galibiyeti olan küme düşecek takıma isabetli şut sayınız 0 . Utanmaz reziller ! İnsan en azından bir niyetlenir de olmadı deriz. Sinirimden maçı kapattım izlemiyorum.

Öncelikle efsanevi Juventus maçı için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

ŞL maçı sonrası puan kaybı dünyanın sonu değil fakat kötü oldu. Böyle maçlarda fişi ilk yarıdan çekmek gerekiyor aksi takdirde süre geçtikçe işler zorlaşıyor. Ayrıca Osimhen’li ve Osimhen’siz takım arasında bu denli uçurum varken maça Osimhen’siz çıkmak büyük risk. Haftada 2 maç oynamaya ne zaman alışacak bu takım?

Son olarak hakem müsveddesi utanmaz da kendisine verilen doğrama görevini eksiksiz yerine getirdi. Bir tek üzerinde şikebahçe forması eksikti.

Galatasaray'ın bugün kağıt üzerindeki kadrosu, ligde 4 galibiyeti olan bir takıma İSABETLİ ŞUT dahi çekemiyorsa müsebbiblerine en ağır hesap sorulmalı. Osimhen varmış da yokmuş da ... Karşında Madrid mi var ? Anadolu takımlarına diş geçirebilmek için ne zamandır bu kadar aciz oldu bu takım ?
Bu takım niye ofsayt vuruşunda bile zamana oynadı bugün ? Bu salmışlık , satmışlık nerden geliyor ?

Lemina son birkaç maçtır çok gözüme batıyor. Büyük maçlarda gerçekten büyük oynuyor, sorumluluk alıyor; ama istemeyince de sahada adeta yok. Bugün resmen yürüdü. Üstelik Juventus maçında da yoktun, yorgun değildin, bir bahanen de yoktu.

Bu kadar maç seçmesi hiç hoşuma gitmiyor.

Juventus maçında çok mutlu olduk lâkin takımın performans istikrarsızlığı, maç seçme işinin arşa çıkması hiç hayra alamet değil. Osimhen’siz Konya’dan puan bile alamayacaksak gidişat kötü. Ligde artık fire verme yapma şansımız pek yok özellikle şikeciler bu kadar ittirilirken. Avrupada biraz iyi gidince lige havlu atmamız gerekmiyor. İki kulvarı bir arada götürmeliyiz.

Geri