• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Milli ara çok güzel zamana denk geldi takım çok iyi durumda ama yorgunluklar illa baş gösterecekti bir yerde ama dinlenme fırsatı geldi full tempo Liverpool maçından sonra milli ara var 2 hafta dinlenecek takım çok güzel zamana denk geldi CL de çeyrek finalde görürsek bu sezon üst düzey bir sezon olmuş olur.

Ben yaz transfer dönemi de çok ütopik fazla değişimlere gerek olduğunu düşünmüyorum.Eğer bir oyuncuya çok yüksek bonservis teklifi ya da illa gidecem diyen oyuncu olmazsa.Şuan ki takım tamamen korunup sadece Asprilla ile yollar ayrılıp ekstradan bu takıma giden Asprilla yerine bir kanat ve ekstradan saf yıldız bir 10 numara transferi bence gelecek sezon için mantıklı olur çok iyi teklif gelen oyuncumuz olursa tabi gönderilsin ama şu tabloda Asprilla yerine kanat ve bir ekstra yıldız 10 numara harici çokda takımın transfere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum 1 oyuncu ile yolları ayırıp 2 oyuncu transfer edip çok minimal şekilde geçirebiliriz bence bu yazı ama muhtemelen illa giden oyuncu olacaktır yeri dolması içinde transfer yapılacaktır.

Son 12-13 yılın en önemli maçına çıkacağız.
Elenmek kolay ama üst tura çıkmak olay.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Okan Hocanın Juve maçından ders çıkardığını düşünüyorum. Bu sefer oturaklı ve garantici oyundan ziyade kendi cesur futbolunu sahaya yansıtmayı düşünüyordur diye tahmin ediyorum. Zira bunun bir diğer acı örneğini de Bodo maçında gördük dün akşam. 3-0'ın bile hiçbir garantisi yok. 5-0 ile elendi adamlar.
Zaten bu tip maçlarda skoru tutmak değil, cesur oynamak faydalı olabiliyor. Skoru tutmak; savunma yapmak biraz da hücumdan başlıyor bu maçlarda.

Yok yok , ders falan alınmamış. 90 dakikanın böyle oturarak rahatça biteceğini düşünen bir teknik adam ve futbolcular...

Favori olmayabiliriz, elenebiliriz de.

Lâkin buraya kadar gelmişken ortaya bir ruh, bir karakter koyduğunuzu görelim hiç olmazsa.

Kaybedeceksek de savaşarak kaybedelim, çekilerek değil. Haydi Aslanlar!

Yazıklar olsun size be. Önündeki topa bile koşmayı bırakıp penaltı yaptı ! Vallahi buraya kadar için teşekkürler diyordum ama bu kadar maçı satmışlığa teşekkür falan etmiyorum ben. Çık adam gibi oyna , kaybet, fark ye , helal olsun diyelim.

Hoca top oynatmaya niyetin yoksa Osimhen'i çıkar oyundan ! Adam sakat sakat oynuyor bak bu işin lig kısmı da var! Aklını başına al , Osimhen'siz 8 maça giriyorsun, sıradaki maç Trabzon deplasmanı !

Hakem çok kötü ama takım o kadar yatar halde ki hakem kötü yazarken de utanıyorum. Tüm oyuncular ve kenar ekibi Uğurcan'dan utanırsa turu geçmeyi bırak şu Liverpool karşısında kazanarak bile turlayabiliriz.

Ne bekliyorsunuz siz ya? Liverpool yendik diye, kendi sahamızda bir anda kötü takım mı oldular? Adamlar dünyanın en üst seviyesindeki takımlarından biri. Kendi evinde onları yenmek öyle kolay iş mi sanıyorsunuz?

Bakın, Premier League takimi Newcastle bile gidip deplasmanda FC Barcelona’dan 7 gol yiyebiliyor. Bu seviyede futbol baska, oyuncularin motivesi baska.

Burası Sampiyonlar Ligi. Biraz sakin olun, biraz da hakkını verin. Buraya kadar gelmişiz, bunun keyfini çıkaralım.

Liverpool taraftarı olsan Uğurcan'a bakıp ''yeter lan artık'' dersin.Uğurcan'dan Allah razı olsun.Penaltıyı çıkartmasa belkide sinirden maçı kapatacağız,takım belki tamamen turu bırakacak,2.yarıya bizi tek başına ayakta tutarak götürüyor.Penaltı dışındada en az 5-6 pozisyon falan vardır kurtardığı.Adam tek pozisyon içinde 2 tane kurtarıyor zaten.Uğurcan olmasa ilk yarının hakkı en az 4-0 falandı belkide.

Elenirsek canınız sağolsun diyeceğiz ama ileride hiç ama hiç top tutamıyoruz.Sallai ile ligde bile kanatta başlamak yanlış olacakken Liverpool deplasmanında başlamak ne kadar doğru ? Daha 20.dakikada yanlış olduğunu gördük zaten.Üzerine Osimhen sakat sakat son 25-30 dk yı geçirdi ve pozisyonsuz bitirdik devreyi.

Normalde olması gereken forvetin sakatlanmış,forvet çıkarırsın forvet alırsın değil mi ? Icardi'yi efsaneleştirenler nerede Icardi ? Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta anlamlı olması için bile Osimhen'i haftasonu 11'de başlattık.Icardı kaç milyon euro maaş alıyor,Osimhen sakatlanınca Lang ısınıyor !

Osimhen insallah 2.yarı kendini iyi hisseder.Ve insallah buradan turlayarak dönebiliriz.

Hakem ne bize ne onlara , asla oyunu durdurmuyor. E buna rağmen ilk dakikadan beri bizim saf oyuncular en ufak temasta yerlerde taklalar atıyor. Bunu anlamak için daha ne olması lazım , hiç mi aklı başında adam yok bu takımda.

Lang ve Sane girdi,Osimhen devam edemedi.Biz ya şansla ya beceriyle skoru 1-1 e getiririz umarım.O zaman üzerimizdeki baskıyı,stresi atarız.

Yazıklar olsun. Juventus maçından hiç ders alınmamış. Şu adamlar tarihlerinin en kötü sezonlarından birini yaşarken ekmeklerini yağ bal sürdün. 1 gram oynama niyetiyle gelmemiş kimse. Önlerindeki topa koşmaktan aciz tembel oyuncu grubu.

Uğurcan ne yapsın daha ? Ofsayt olmasa 4-0 oluyordu dk 58'te ve Uğurcan'ın kurtardıkları ve kaçan penaltıları var.

Ya tamam City-Juventus-Liverpool deplasmanları zor ama 7-0 kaybetmeye de çıkmayalım.Şu maç tarihi skora gitmesin diye dua ediyoruz.

58 dk'da 20 şut Liverpool 3 şut Galatasaray

yonetici arkadas beni banlarsa sevinirim. Okan çapsızı yuzunden ona buna kufredip basımı belaya sokmak istemiyorum.birazdan biatcı tayfa gelir, okan abilerini savunmaya baslarlar "omoo okonn bizi 3 koro yoptoo yeaaaa diyerekten"

Maalesef Oshimenspor durumdan çıkıp hala net bir takım olamadık. Her ne kadar kağıt üzerinde fena sayılmayacak bir sezon olsa da takım oyunu hala olması gereken düzeyde gelişmedi.

Bu sezon Liverpool’un en kolay hücum ettiği maç. Uğurcan’ın mucizevi performansı olmasa 8jk’nin rekoru kıracaktık. Yazık. Yenilirsin de böyle ruhsuz şekilde oynayıp paramparça olmazsın be.

24 şut 15 isabet rezil oyun var sahada

Geri