• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zhu Thaisa dünyayı peşine falan takmadı tam aksine potansiyellerinin çok altında kaldılar çok yanlış örnekler ilkin hele hangi dünyayı peşine takmış onu da merak ettim bak! Kudiess evet çok güzel bir yaz dönemi geçirdi ama dünyayı peşine takmaktan kastımız buysa vah vah! Vargas ile Akimova da bir değil zaten orası da bambaşka konu! Akimova öyle bi noktada olsa daha çok oynar diye düşünüyorum. Vargasın Akimova kadar oynamadığı sezon oldu mu? Verdiğin örneklerden tek mantıklı olan kudiess.
Ayrıca madem Akimovanın böyle bir hamle olacağını düşünüyorsun ne diye haak alalım diyip durdun? Akimova daha ucuz olurdu en başından haak yangınına katılmasaydın en azından daha samimi gelirdi yazdıkların

Haak için 1 yıl sözleşmesi var yalanı döndüğü için katıldı herkes 1 yıl olsa halla Haak gelsin diye yırtınırım ama en güvenilir kaynak Zeliha Işık seneye de sözleşmeli dedi kulüp içinden Can Bedel Kerem Övet seneye de İmoco ile sözleşmesi var bonservis verilmeli dedi bu sene bitse yalanı doğru olsaydı isterdim halla.Ama İmoco da bonservis isteyeceği için 2.5 altına biter mi sence bu transfer bizim kulüp 2.5 verir mi sence.Olabilirliği kalmadığı için en mantıklısı Akimova şuan geçmiş mesajları okursan Haak olasılığı bitince Cugno ya da Akimova alalım bari kendi elit çaprazımızı yaratmaya çalışalım mesajlarımı görürsün kaç satırdır Akimova veya Cugno yazıyorum.Haak ile kıyaslarsak Haak tabi ki de Akimovanın çıkmasını beklediğimiz seviye'ye çıkmış hazır bir isim ama şuan İmoco Haak bırakmaz Eczacı Gabi için 1.6 verdi teklif yaptı denildi Zeliha Işık onayladı ama İmoco tutu.Haak içinde 1 milyon bonservis bile versek ben bırakacaklarını sanmıyorum ki Haak da üstüne maaş isteyecek.Çok isterdim Haak gelsin ama olmayacak bir transfer için eldeki ihtimaleri kaçırmaya gerek yok.Egonu Antropova Haak Vargas Boskovic hepsi seneye sözleşmeli ilk 5 çapraz gelmiyorsa oraya girme potansiyeli çok yüksek olan Akimova denenmeli.Akimova bence bizle uzun süre kalacak ama baktık Akimova sıkıntılı gelecek sezon sözleşmeleri bitince Haak Egonu hamleleri yapılı bu sene olmayacak bir ihtimalin aşkına kapılıp her adı çıkanı kötülemenin manası yok.İmoco dağılıyor haberleri de yalan çıktı herkesi tutular 1 milyon bonservis içinde Haak bırakacaklarını sanmıyorum bıraksalarda bizim yönetim öyle 1 milyon bonservis vereyim 1.5 Haak vereyim demez ki zaten dediğim gibi 1 milyon versek de bırakmazlar Haak'ı.

Son düzenleme:
Haak için 1 yıl sözleşmesi var yalanı döndüğü için katıldı herkes 1 yıl olsa halla Haak gelsin diye yırtınırım ama en güvenilir kaynak Zeliha Işık seneye de sözleşmeli dedi kulüp içinden Can Bedel Kerem Övet seneye de İmoco ile sözleşmesi var bonservis verilmeli dedi bu sene bitse yalanı doğru olsaydı isterdim halla.Ama İmoco da bonservis isteyeceği için 2.5 altına biter mi sence bu transfer bizim kulüp 2.5 verir mi sence.Olabilirliği kalmadığı için en mantıklısı Akimova şuan geçmiş mesajları okursan Haak olasılığı bitince Cugno ya da Akimova alalım bari kendi elit çaprazımızı yaratmaya çalışalım mesajlarımı görürsün kaç satırdır Akimova veya Cugno yazıyorum.Haak ile kıyaslarsak Haak tabi ki de Akimovanın çıkmasını beklediğimiz seviye'ye çıkmış hazır bir isim ama şuan İmoco Haak bırakmaz Eczacı Gabi için 1.6 verdi teklif yaptı denildi Zeliha Işık onayladı ama İmoco tutu.Haak içinde 1 milyon bonservis bile versek ben bırakacaklarını sanmıyorum ki Haak da üstüne maaş isteyecek.Çok isterdim Haak gelsin ama olmayacak bir transfer için eldeki ihtimaleri kaçırmaya gerek yok.Egonu Antropova Haak Vargas Boskovic hepsi seneye sözleşmeli ilk 5 çapraz gelmiyorsa oraya girme potansiyeli çok yüksek olan Akimova denenmeli.Akimova bence bizle uzun süre kalacak ama baktık Akimova sıkıntılı gelecek sezon sözleşmeleri bitince Haak Egonu hamleleri yapılı bu sene olmayacak bir ihtimalin aşkına kapılıp her adı çıkanı kötülemenin manası yok.İmoco dağılıyor haberleri de yalan çıktı herkesi tutular 1 milyon bonservis içinde Haak bırakacaklarını sanmıyorum bıraksalarda bizim yönetim öyle 1 milyon bonservis vereyim 1.5 Haak vereyim demez ki zaten dediğim gibi 1 milyon versek de bırakmazlar Haak'ı.
Kimseyi kötüleyen yok ben kimse Akimova kötü oyuncu demiyor yalnız mübalağa yaparak dünyayı peşine takar gibi söylemleri karşılaması çok zor. Bu kız 2 senedir doğru dürüst oynamıyor yahu dimi? He ben sana haak yangını yap da demiyorum çarpıtmayalım lütfen yazdıklarımı. Akimova dünyayı peşine takacak biriyse haak vs neden uğraşılsın değil mi? Yarı fiyatına alırsın akimovayı olursun şampiyon. Ben sadece gerçekçi bakılmasını bekliyorum akimova konusunda. Akimova çok büyük risk bizim için. Lig 3.lüğü için risk yani

O konu da bende katılıyorum zaten Akimova sakatlanır yine bişey olur performans veremez riskleri var.Dünyayı peşine takar derken ilk 5 çapraz seviyesini ilk 6 çapraza çıkarabilecek bir potansiyel o anlamda dedim.Çünkü şuan Milano ciddi anlamda onu geri voleybola kazandırdı hem sağlığını toparlattı hem de elde Egonu var zaten diyip kenarda oturtmuyorlar potansiyeli var diye sık sık oyuna atıp oyun kabiliyetlerini geri kazanmasına yardım ediyorlar.Bende gelince ilk devre Akimova uçar kaçar beklemiyorum ortalama üstü ne eleştirilecek ne kendine hayran bırakacak bir oyun oyunar.Ama ilk devreyi düzgün atlatabilirse ben Akimova'nın tavanının çok yüksek olduğunu 1-2 sene için ilk 5 çapraz kavramını ilk 6 yapacak bir oyuncu olduğuna inanıyorum.Ama zaten sakatlanır mı yine korkusu yaşayan ya da gelirse eski halini yakalayamaz mı diyen kişileri de anlarım bunlarda olası ama daha çok genç 23 yaşında olduğu için ben açıkçası 20 yaşında ki performansını bile yakalasa çapraz sıkıntımızı bitireceğini düşünüyorum umarım da öyle olur.

şöyle bir soru sormak istiyorum forumdakilere; Sizce akimova antropova gibi performans verebilir mi sakatlanmadığını varsayarsak?

Hiç sakatlanmazsa 2. devre bence ikisi birbirine yakın oynamaya başlayabilir .Ama ilk devre Antropova katkısı vermesi zor biraz sürekli oynayıp formuna toparlaması lazım.

Akimova, Tolok, Lazareva vs.. Bunlar aynı oyuncular... İçlerinde en iyisi Tolok. Manşeti de var zira. Ama hangisi olursa olsun Alksia'dan iyidir.

Ben olsam imkan varsa risk alıp Akimova alacağıma garanti Lazareva^yı alırım. Sylla^yı gönderir yerine de Tolok alırım.. İlkin'in olduğu takıma Sylla çok gereksiz ve yanlış bir transferdi. Bunların ikisi aynı oyuncular işte. Sylla bir level daha iyi denilebilir ama o paraya değmezdi. Galatasaray'a bu sezonki Ebrar kadar oynayacak bir power smaçör lazımdı... Kadroda power smaçöre en yakın isim Frantti, o da en son ne zaman oynadı bilmiyorum.

Gs voleybol öyle bir seviye atlamış ki olimpiyat altınlı smaçörü yolluyor!!!

Akimova ne kadar doğru hamle gördük bugün bence daha form tutmamış%25 ile falan oynayan hali ile bile Eczacıya karşı tie breakta çok iyiydi Egonu yerine oyunda kalsa kazandırırdı yorumu yapıyorlar şuan sakatlanmazsa elit pç mizi kendimiz yapıcaz inşallah.

Ben Sylla kötüdür demedim. GS nin ihtiyacı olan smaçör değildi dedim. 600K Euro'ya Tolok rahatlıkla alınabilirdi.
İş altın madalyaya kadı ise olimpiyat olmasa da CL altını en çok Melis Gürkaynak'ta var...

Yok ille olimpiyat altını olan smaçörü göndermem dersen o zaman İlkin'i yedeğe koyup Sylla'nın yanına Tolok'u alman lazım. O da olur. Ama o zaman ortaya yabancı hakkın kalmıyor. Çaprazın da Akimova diyelim. Bu durumda hem pasörün hem de ortaların yerli olmak zorunda. Bu yabancı kısıtlaması ile zor yani zirveye oynamak. EV ve Zeren ile 3. lük mücadelesine devam bu durumda. FB ve VB çok avantajlı bu konuda. Birinin pasörü, diğerinin çaprazı yerli ve dünyanın en iyilerinden...

Ben Sylla kötüdür demedim. GS nin ihtiyacı olan smaçör değildi dedim. 600K Euro'ya Tolok rahatlıkla alınabilirdi.
İş altın madalyaya kadı ise olimpiyat olmasa da CL altını en çok Melis Gürkaynak'ta var...

Yok ille olimpiyat altını olan smaçörü göndermem dersen o zaman İlkin'i yedeğe koyup Sylla'nın yanına Tolok'u alman lazım. O da olur. Ama o zaman ortaya yabancı hakkın kalmıyor. Çaprazın da Akimova diyelim. Bu durumda hem pasörün hem de ortaların yerli olmak zorunda. Bu yabancı kısıtlaması ile zor yani zirveye oynamak. EV ve Zeren ile 3. lük mücadelesine devam bu durumda. FB ve VB çok avantajlı bu konuda. Birinin pasörü, diğerinin çaprazı yerli ve dünyanın en iyilerinden...
Ben syllanın her takıma lazım bir profil olduğunu düşünüyorum sadece hangi rolü veriyorsun orası önemli. Ben zaten her zaman ilkini as oynatmama taraftarıyım yani hedefimiz yüksekse. Ama smaçör tolok olmaz kız çapraz oldu artık. Uzelac var ama kendisi fb sempatizanı olduğundan soğudum kendisinden. Maalesef Gs hiçbir zaman gerekli adımlar atmayacak hiçbir zaman doğru zamanda doğru işi yapmayacak ben buna artık eminim o yüzden o mevzuyu da saldım.

Dün Akimova kim diye eleştiren kişilerin aynıları sosyal medya da Akimova övüyor şuan Eczacı-Milano maçından sonra Akimova daha hiç hazır değil daha çok form tutacak ama bu hali bile hayran bıraktıysa ileride çok hayran olucaz ona belli ki.

Tolok, Akimova ve Arina beraber yetiştiler Dinamo Akbars'ta. İçlerinde manşeti en iyi olan uzak ara Tolok idi. Evet, mecburiyetten epeydir çapraz oynuyor ama yetenek kaybolan bir şey değildir. Kısa bir tekrar ile tekrar eski haline gelebilir.

Uzelac ise bence fazla abartılıyor... %40 civarı vasat bir smaçör... Tolok ile kıyas bile edilmez bence. O kızda sevdiğim tek şey cesareti... 3 kere üst üste hata yapsa da asla kısmıyor... Allah ne verdi ise vuruyor yine. Bu yönü ile takdir ederim. Ama yok yani vasat bir smaçör bence. Sırbistan'da Mihajlovicîn varisi olarak gösteriliyor ama yanına bile yaklaşamadı henüz. Gerçi daha genç... Bekliyoruz patlama yapmasını.

Akimova:Katıldığım her şampiyonayı kazanmak istiyorum. Ayrıca dünyanın en iyi oyuncularına ulaşmayı da hayal ediyorum.

Umarım bizimle kendini kanıtlar sağlıklı kaldığı sürece önü çok açık.

Milano gelecek sezon için Massimo Barbolini'nin durumunu yakından takip ediyor

📌 Barbolini'nin, Galatasaray ile gelecek sezonu da kapsayan bir sözleşmesi var ancak söylentilere göre Barbolini önümüzdeki aylarda ya da daha gerçekçi olarak 2026/27 sezonu için beklenmedik kararlar alabilir.

📌 Ayrıca Massimo Barbolini için sadece İtalya seçeneği yok. LOVB Los Angeles ile gelecek yıl Amerika'ya geri dönme ihtimalini de düşünüyor.

🗞️ Volleyballit

Galatasaray ise geçen sezon devre arasında göreve gelerek iyi bir performans sergileyen Alberto Bigarelli'yi yeniden takımın başına getirmeyi düşünebilir

🗞️ Volleyballit

Son düzenleme:
İki ucu da artılı eksili şöyle.Barbolini bence takımı ne yönetebiliyor ne de o takım ruhunu sağlayabiliyor ilk devre saçma sapan asla bizim takımla alakası olmayan bir sistem izledik ama bunun yanında dünya da networku en genişlerden olan sayılı isimlerden her türlü yıldızın gelip antreman yapıp onunla çalışmak isteyeceği oyuncu aklını çelebilecek bir koç.Bigerelli bence takımı çok güzel yönetti geçen sene takımla takım olarak takım ruhu ve kendi ruhunu katarak çok güzel bir takım izletti ve daha çok genç önünde 30-40 yıllık bir kariyeri olacak biri ama oda kariyerinin başı olduğu için hiçbir networku yok aaa Bigerelli yönetiyormuş bu takımı demez hiçbir oyuncu bakalım umarım hayırlısı olur Bigerelli kesinlikle oyun takım herşey de önde gibi ama Barbolini de networku geniş ve bir çok yıldızı yıldız yapmış antremanları belli ki iyi olan oyuncu yetiştirmeyi bilen biri.Ama benim fikrimce Barbolini baş antrenör Bigerelli yardımcısı olarak kalır seneye de.

Geri