• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

bu hoca denen adam en buyuk engel aslinda alexiayi smacor denemeyi akil bile edemiyo

Bu kadar sakatlık hiç normal değil.

Son düzenleme:
Amatör ligde dahi oynama kapasitesi olmayan Aslı ile oynamaktansa pasör çaprazlarından birini smaçör oynatmayı akıl edemeyen bir hocamız var. Ama baştan aşağı rezil bir yönetimi olan bu şubede hiçbirşeye şaşırmamak lazım

Lukasik ve Sylla gerçekten sakat mı yoksa maaş problemi yüzünden mi oynamak istemediler? Şüphelerim var açıkçası

Amatör ligde dahi oynama kapasitesi olmayan Aslı ile oynamaktansa pasör çaprazlarından birini smaçör oynatmayı akıl edemeyen bir hocamız var. Ama baştan aşağı rezil bir yönetimi olan bu şubede hiçbirşeye şaşırmamak lazım
Grobelna ısınmamış sanırım ya onun da sakatlığı var ya da maaşlar ödenmediği için oynamak istemediler.

ilkinde asli kadar anca sayi aldi yani bukadar eksik varken biraz extra oynamali

ilkinde asli kadar anca sayi aldi yani bukadar eksik varken biraz extra oynamali
İlkinle aslının oynadığı oyunda hiç fark yok. İlkin sadece uzun yıllar üst seviyede oynamış olmanın verdiği özgüvenle oynuyor. Aslı özellikle servis karşılamada iyi iş çıkarıyor zaten daha fazla yapabileceği bi şeyi yok kızın kapasitesi bu.

Yazık günah ya sahada Bahçelievler olsa daha büyük direnç koyardı Vakıfbank'a. Ama bu şubede hiçbir şeye şaşırmam çünkü burası Cibara Babanın çiftliği

hocayi bugun gondermek lazim zaten benim tv den izledigim gibi izliyo sadece

3 Yabancının da oynamaması bana hiç normal gelmiyor. Tesadüf diyemeyeceğim kadar zorlama bu durum. Maaş ödenmemesi gibi bir durum varsa Dursun Özbek'in skandallarına bir yenisi daha ekleniyor demektir.

Maç sakatlık durumuyla başlamadan bitmişti ama Bahçelievler maçından sonra Fenerbahçe maçı var. O maçta da 3 yabancı eksik çıkarsak lige havlu atarız. Dursun Özbek ve Mehmet Cibara'da o kadar hava attıkları Voleybol takımımızın üstüne bir bardak su içer.

Sahadaki tablonun as kadrodan 1 kişi olmaması ile alakası olamaz. Bu takım kafada bitirmiş sezonu oyuncular ne zaman bu takımdan gideceğiz edasıyla maçı oynuyor. Bütçeni 2,5 kat artırıp as kadronda gözle görülür değişiklik yapmazsan sana her şey mübah! Bir bütçe nasıl mahvedilir sorusuna çok güzel cevap bu seneki kadro!

Bu arada ben sylla lukasik ve Grobelna olayının sakatlık sorunu olduğunu sanmıyorum. Maaşlar 3 aydır ödenmiyormuş gsprofbranşlar yazmıştı twda. Peki camianın umrunda mı? Hayır

Buna inanırım sezon başından beri 6 resmi maç oynamış Frantti 6 haftalığına sakat. Sylla sezon boyunca İlkin'den daha fazla dinlendirilmesine rağmen 1 haftadır sakat. Grobelna oyuna giremediğine göre sakat. Üstüne Lukasik sakat. Bunun altında bir çapanoğlu var.

Günün en mutlusu cibaradir. Sonunda istedigi konuma düşürdü takımı.

Hiç kimse GS voleybol takımını aciz duruma düşüremez.İstifa etmek erdemliktir.
Menajeri ve kenarda duranı derhal yollayın .

Sezon başında çok iyi kadro kurdu denilen Cibaranın şuan takım bu konuma düşsün ister diye eleştirilmesi çok enteresan. Cibaranın böyle bi şeyi isteyeceğini düşünmüyorum ama voleybolu bilmediği aşikar.

ilk altin iyi olacak yedekler cok onemli degil biz corba bi takim kurduk giren cikan oynayan belli degil

Bu arada barbolinin sözleşmesinin gelecek sezonki kısmını fesh etmesini de değerlendirmek lazım. Organizasyonun kötülüğünden dolayı maaşlar ödenmeyince durmak istememiştir o da. Yoksa bence mantıklı değil kendisinin böyle bi harekette bulunması.

Hiç kimse GS voleybol takımını aciz duruma düşüremez.İstifa etmek erdemliktir.
Menajeri ve kenarda duranı derhal yollayın .

Yabancıların çoğunluğunun maaşları ödenmiyorsa, başkan vurdum duymazsa ve takım bu transferlerle bile ligin ancak 5. bütçesiyse Menajer ne yapabilir ki? Sanki kusursuz bir ekonomik yapı ve ligin en büyük bütçesi menajerin elindeymiş gibi istifa yazmak bana saçma geliyor.

Burada, Twitter'da ya da başka yerlerde (Galatasaray Sözlük gibi) 7/24 Neşve istifa yazanlar Dursun Özbek'i temize çıkarmak dışında başka bir yapmıyor. Tepkiyi doğru kişilere ve doğru yönden vermeliyiz.

Tamam yönetici istifa etsin koç stifa etsin diyoruz. Ancak bu oyuncu grubundada vasatlık hat safhada. Hiçmi tepki, reaksiyon direniş olmaz. Saldım çayıra mevlam kayıra. İlkin dahil hepsini gönderip takımı sıfırlamak sil baştan kurmak lazım. Gidiyorsun bir ton para verip silla vs alıyorsun onlar bile sıradanlaşıyor vasatlaşıyor takımda. Kimse yok şuydu buydu demesin vasat takımlar bile tepki koyuyor, gücü oranında mücadele azmi koyuyor. Kimse sakatlık vs demesin, sakat olmayan maçlardada gördük kızlarımızı. 5 hedef maç,5 te sıfır. Kim nereye gidiyorsa gitsin. Şebneminde dediği gibi Sil Baştan başlamak lazım bazen, vasat gitmektense

bence ilkinlede yollari ayirmaliyiz hersene baska takipa gitmekle tehdit edip dunya par kazandi aslida onun kadar manset aliyo ztn

Geri