• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Orta'ya bu kadar önem atfetmeye gerek yok. Orta oyuncu pozisyonu voleybola en az etki eden pozisyon. İmkan olsa ve bugün Poljak ile Regla Torres bir arada bir takımda olsa; yapacakları set başına toplam 1.8 blok ve 7 hücum sayısı. Sıradan iki yerli ortan olsa onların da yapacağı set başına 1.2 blok ve 4 hücum sayısı. Yani orta oyuncunun zirve ikilisi ile ortalama iki ortanın arasındaki fark; set başına 3.6 sayı eder. Fena bir fark değil ama verdiğim örnekler çok absürt. Ayrıca Poljak ve Torres gibi iki orta oyuncuya vereceğin paraya asla değmez.

Çok kaliteli ortalar belki maç kurtarır ama kupa getirmez. En son kupa getireni Ravva ve Gioii idi onlarla birlikte bitti o iş. Tabii ki Yuan + Yasemin ikilisi bozulmasın da bozulursa üzerine ağıt yakılacak bir şey değil... Elin takımı Boskovic'i gönderiyor, STysiak ile daha başarılı bile oluyor. Yani önemli olan köşelerin ne yaptığı..

Akimova riskli ama kabul edilebilir bir risk... İlkin - Sylla smaçör hattının TR de herhangi bir kupa alma şansı yok. Galatasaray da en büyük sorun burası. Pasör desen ayrı sıkıntı. Saliha'yı siz alsaydınız keşke. Sylla'dan fazla katkı verirdi size. En azından hücumda ve manşette. Hatta blokta da. Sadece defansta Sylla'nın yaptığını yapamazdı.
Saliha mı Sylla'dan daha fazla katkj verecek ? Şaka yapıyor olmalısın . Yabancı uzun smaçöre ihtiyacımız var. Ben zaten söylemiştim sylla ilkin ikilisi olmaz diye.

Saliha mı Sylla'dan daha fazla katkj verecek ? Şaka yapıyor olmalısın . Yabancı uzun smaçöre ihtiyacımız var. Ben zaten söylemiştim sylla ilkin ikilisi olmaz diye.
Hücumda, blokta ve manşette verir... Verdi de zaten bu sezon.

Geri