• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Mehmet Cibara:

"🇮🇹Ekaterina Antropova'nın devam eden bir sözleşmesi var bittiği zaman belki de bizim takımda görürler. 2026 Mayıs ayında biten bir sözleşmesi var.

Antropova olur başkası olur ama biz önümüzdeki sezon itibariyle kadın takımımızın mutlaka Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyoruz. O yüzden bu yaptıklarımıza ilaveten mutlaka bir şeyler yapacağız.

Biri Antropova istiyor, biri Van Ryk istiyor, Egonu da gelir belki biraz sonra. Hangi birini alacağız? Bir tanesini alacağız işte ama hangisini şimdi söyleyemem."

(Armasports)

Antropova'ya teklif yapacaksak Şampiyonlar Ligi'ne gidişatı beklemememiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılım lig play-offlarında belli oluyor ki bu Nisan ayını geçiyor. Antropova o zamana kadar çoktan sözleşme imzalar. Şansımızı Kasım ayında denemeliyiz. Sayın Cibara'nın anlattığına göre Ekim öncesinde teklif yapamıyormuşuz zaten. Lig başladıktan 1-1.5 ay sonra masaya oturmalıyız ve iyi bir sözleşme teklif etmeliyiz

Şube tarihinin hem erkek hem kadınlarda prime dönemini yaşıyoruz. Hayal edilemeyen oyuncular ile ilgilenilmeye başlandı. Hazırlık turnuvası rakipleri bile gelişimin bir göstergesi. Eğer şapkadan tavşan çıkarır Antropova çekersek her takımı yeneriz iyi oynarsak gözüyle izleriz bu takımı.Herkesle uzatıp Timmerman Groblena ile yolları ayır Antropova Egonu Ryk üçünden biri alınacak dedi
Cibara Timmerman yerine geçen sezon Ana Galatasaray da seneye oynayabilirim dedi demişti onu çek voleybolda GS devrini başlat.İremnur da bir kumar eğer tutmazsa bu sene uzatmanın anlamı yok eğer tutarsa devam tutmazsa 2. takıma gönderip lig de as oynama tecrübesi olan bir libero ile ilgilenilmeli.

Halil bey söylediklerinize katılıyorum ancak Naz Akyol'un bırakma ihtimalini de düşünerek mutlaka iyi bir yerli pasörle sözleşme imzalamamız gerektiğini düşünüyorum. Grobelna, Timmerman ikilisinin yerlerine alınacak orta ve çaprazdan ziyade iyi bir yerli pasör de şart gibi duruyor

Halil bey söylediklerinize katılıyorum ancak Naz Akyol'un bırakma ihtimalini de düşünerek mutlaka iyi bir yerli pasörle sözleşme imzalamamız gerektiğini düşünüyorum. Grobelna, Timmerman ikilisinin yerlerine alınacak orta ve çaprazdan ziyade iyi bir yerli pasör de şart gibi duruyor
Bana nedense Naz 1 sene daha oynayabilir gibi geliyor bir pasöre göre yaşlı değil CL gidersek kolay ikna ederiz bence. Ama eğer bırakırsa Sıla Çalışkan yada Elif Şahin ikilisinden biri muhakak çekilmeli bu ikili çekilemezse en kötü ihtimal Buse Ünal falan. Ama Naz devam eder gibi geliyor bana.

Geri