• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu arada şuna da sinir oldum neden Groblena aldık biz.O kadar kaliteliyiz ki her bölge de dş de daha iyi gördük.Blok defans manşet şu üç konuda belki de ligin en iyi takımı olucaz.Sylla ilkin Eylül Lukasik bu oyuncular varken yere top düşmez.Ortaların çok iyi pasörlerin çok iyi liberoların iyi smaçörlerin çok iyi.Her bölge de şampiyonluk alabilecek bir takımız çok iyi sistemimiz var ama iş pç bölgesine gelince Alexia gibi iyi bir oyuncu var ama Alexia'nın yanına Groblena hamlesi bizim elimizden bence şampiyonluğu alıcak 2-3 arası bitiricaz.Groblena yerine Egonu Antropova ikilisinden biri çekilse şuan şampiyonluk hesabı yapıyorduk.Cibara Seneye Egonu Antropova Ryk üçlüsünden biri bizde olucak Ekimde görüşmeler başlayacak dedi umarım sözünden dönmez de bu kadronun tek eksiği olan hücumda tek başına takımı sırtlayacak ilk 5 pç den birini alırız.

Bu yılki problem üst düzey çaprazların hepsinin sözleşmelerinin devam ediyor olmasıydı. Van Ryk olabilirdi belki ama Guidettisiz bu seviyelere tekrar çıkıp çıkamayacağı şüpheli. 2026 için ise evi arabayı satıp Antropova veya Egonudan birini almalıyız. Tercihim Antropova olur, daha genç ve Barbolini ile daha önce çalıştı. Umarım ikna edebiliriz.

3 hafta sonra başlıyor lig bence tarihimizin belki de en zevkli takımı olduk ligde kalite olarak en zevkli takımı olucaz bence.Çünkü bizim maçlarda ekstra hızlı bir oyun ve çok uzun raliler bekliyorum.Dediğim gibi Sylla İlkin Lukasik Eylül bu oyunculara top düşüremesin çok fazla top çıkarıp çok zevkli maçlar izleyecez bu sezon.Cev Cup şampiyonluğu ve lig de ilk 3 girip CL bileti alacağımız güzel bir sezon olacağını düşünüyorum.

Elif'in sözleşmesi seneye bitiyor ne yapıp edip takıma katmak lazım. Pasörü yerli yaparsak elimiz çok rahatlar.

Geri