• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin bu şubeyi ayakta tutan sembol oyunculardan şuan rahatsız olanların farklı hasımsızlıkları vardır.

Ayakta tutmaktan kastınız nedir? Kaptanlık konusunda nasıl cevap veremediyseniz bu konuda da veremeyeceksiniz muhtemelen. Ayakta tutmak dediğiniz fanlarının İlkin'i savunup Galatasaray'ın olası başarısızlığında sadece transfer istemesiyse hep bir ağızdan aynısını yazmasıysa bunu kulüp için değil İlkin için istiyorlar. Kulübü düşündüklerini zannetmiyorum. Çünkü kulübünü düşünen bir taraftar hiçbir zaman İlkin başarılı olsun çapraz alın, bu kızın emekleri boşa mı gidecek iyi transfer yapın demez. Kulübünü düşünen bir taraftar Galatasaray başarılı olsun yatırım yapın, iyi oyuncular getirin der. Bir oyuncuyu öne çıkarmaz.

Eğer ayakta tutmaktan kastınız Galatasaray'ı siyasi konularda fikrini belirtip kutuplaştırmasıysa bunun asla ayakta tutmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Eğer ayakta tutmaktan kastınız malum kulüp ile didişip, fanları birbirine düşürmekse bunun da asla ayakta tutmayla alakası yok. Çünkü bunlar geçici tepkiler. Kulübe taraftar veya para kazandırmıyor. Kendi fanlarına ilgiyi canlı tutacak anlar kazandırıyor.

Ayakta tutmaktan kastınız kulübe başarılar getirmesiyse hangi başarıları getirdiğini, neler kazandırdığını yazar mısınız? Muhtemelen bir başarı göremeyeceksiniz. Çünkü yok. Kısa cevap : Yok

Gerçekten insanları çok yoruyorsunuz Halil bey. Yazdıklarınızın çoğunun mantığa, akla uygun bir tarafı yok. Yazdığınız hiçbir şey bir argüman da içermiyor. Mesela bu cümleyi yazıp neden ayakta tuttuğuna dair tek neden sıralayamıyorsanız o zaman insanlara geçmeyeceksiniz, onları hiçbir zaman ikna edemeyeceksiniz demektir. Bu cümleyi yazıp neden ayakta tuttuğuna dair tek neden sıralayamıyorsanız o zaman bu cümleyi yazmayın bir zahmet. Tartışma demek karşılıklı bilgi alışverişinden, beyin fırtınasından geçer. Maalesef bunu yapmıyorsunuz.

Yahu bana kadroyu kurun İlkin'i yedek bırakırız derdiniz buysa. Zhu Gabi Arina aldın da illa İlkin oynayacak diyen mi oldu? Gittin çapraz/smaçör diye Frantti ve Grobelna aldın yani bunlar İlkin yüzünden mi oynamıyor yani? Kurun iyi kadroyu isterseniz İlkin 7 olsun isterseniz 17 olsun. Gidip saçma sapan yabancılar alıyor olmanın sorumlusu İlkin değil ki.

Furkan bey neden o zaman İlkin'den daha uzun boylu bir smaçör alınmıyor? Sorumu cevaplar mısınız? Bunca sene taraftarın da ilgisi her sene yavaş yavaş artıyorken geçmiş 3-4 sene boyunca tepkiler yavaş yavaş artıyorken hep İlkin profilinde oyuncular alınmasının sebebi nedir? İlkin'in hücumda önünün kesilmesini, skorer kimliğinin düşmesinin engellenilmesini isteyen bir Galatasaray yönetimi var. Bunu görmek çok mu zor? Sylla'ya verilen para az mı? Sylla kötü smaçör değil mevzu ancak Sylla da İlkin profilinde bir smaçör. Daha iyi daha kötü orasını tartışmıyorum. Hatırlarsanız bu takımda Anthi smaçör oynarken Alexia ve Anthi öne çıkan oyunculardı İlkin o zamanlar asla bu kadar öne çıkamıyordu.

Ne zaman Anthi ile yolları ayırdık sonrasında nedense o tarz bir smaçöre hiç gitmedik. Bunun kasıtlı yapıldığı açık değil mi? Değişen voleybolda bir tek kulübümüz, antrenörümüz, yöneticilerimiz mi akıllı ki Şampiyonlar Ligi'nde başarılı takımların yaptığını yapmayıp ısrarla kısa takım kuruyorlar?

Çağrı bey yukarıda yine bilgi vermeyen klasik mesajlarından birini yazmış ona da şaşırmadım lakin bu tarz düşünen insanların İlkin'i övüp ne kazandırdığını, kulübe hangi başarıları getirdiğini yazmayıp İlkin güzellemesi yapması da sıkmaya başladı. İlkin'i övüyorsanız somut örneklerle övün bu takımda as oynaması gerektiğine inanıyorsanız somut örneklerle övün. Fikrinizi ortaya atıp altını dolduramadıktan sonra bir anlamı yok. İnandırıcılığı hiç yok.

Size hiçkimse holigan Ebrar'ı veya Vargas'ı alın demiyor. Ancak bahsettiğiniz tüm oyuncuların seviyesinin İlkin'den yukarıda olduğu açık. Ebrar'ı almayız ama gider yerli pasör alırız, iki tane yerli orta oyuncu alırız yine yabancı smaçör oynatabiliriz. Yapılması zor değil. Hatta ben gelecek seneki 3+3 yabancı sınırının Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımları başarısız olursa baskıyla 4+2 ye de dönebileceğini düşünüyorum. O zaman hiç sorun kalmaz merak etmeyin.

Ayrıca hiçkimse takımda kalıcı değildir, bu kulüp hiçkimsenin babasının çiftliği değildir. İlkin de gelip geçicidir tıpkı diğer oyuncular gibi. Seneye İlkin de gidebilir olmadı 2 sene sonra da gidebilir. İlkin'in şubede kazık çakacağı falan yok. İnsanların fikrini de kalıp düşüncelerinizle engellemeye çalışma tavrınızı bırakın. Bir de her sene oyuncuları değişen bir branşta hala dayatma yapıyorsunuz. Hala itici dayatma tavrınızı sürdürüyorsunuz. Şu emir kipiyle yazmayı bırakın.

İlkinle oluşacak voleybol kültüründen, ilgiden ziyade başarıyla oluşacak voleybol kültürü, ilgi istiyorum bu branşlarda. İlkin'i takımdan büyük görenlere sözüm.

Son düzenleme:
Transfer sezonu konuları bunlar şuan konuşmanın manası yok.

Hem Antropova konusunda geç kalmamalıyız erkenden teklif yapmalıyız diyor hem de Kasım ayında voleybolda transfer sezonu başlamışken bunları konuşmanın manası yok diyor. Tek bir mesajınızda da çelişmeyin. İşinize gelirse Kasım ayında Antropova'ya teklif yapılsın, işinize gelmeyince sizle aynı düşünmeyen insanların fikirlerini görünce olayı kapatmaya çalışıp transfer sezonu konularını şuan konuşmanın manası yok olsun.

Halil bey net olun. Devamlı önceki söylediklerinizi inkar ediyorsunuz. Mesajlarınız bariz tutarsız.

Furkan bey neden o zaman İlkin'den daha uzun boylu bir smaçör alınmıyor? Sorumu cevaplar mısınız? Bunca sene taraftarın da ilgisi her sene yavaş yavaş artıyorken geçmiş 3-4 sene boyunca tepkiler yavaş yavaş artıyorken hep İlkin profilinde oyuncular alınmasının sebebi nedir? İlkin'in hücumda önünün kesilmesini, skorer kimliğinin düşmesinin engellenilmesini isteyen bir Galatasaray yönetimi var. Bunu görmek çok mu zor? Sylla'ya verilen para az mı? Sylla kötü smaçör değil mevzu ancak Sylla da İlkin profilinde bir smaçör. Daha iyi daha kötü orasını tartışmıyorum. Hatırlarsanız bu takımda Anthi smaçör oynarken Alexia ve Anthi öne çıkan oyunculardı İlkin o zamanlar asla bu kadar öne çıkamıyordu.

Ayrıca hiçkimse takımda kalıcı değildir, bu kulüp hiçkimsenin babasının çiftliği değildir. İlkin de gelip geçicidir tıpkı diğer oyuncular gibi. Seneye İlkin de gidebilir olmadı 2 sene sonra da gidebilir. İlkin'in şubede kazık çakacağı falan yok. İnsanların fikrini de kalıp düşüncelerinizle engellemeye çalışma tavrınızı bırakın. Bir de her sene oyuncuları değişen bir branşta hala dayatma yapıyorsunuz. Hala itici dayatma tavrınızı sürdürüyorsunuz. Şu emir kipiyle yazmayı bırakın.

İlkinle oluşacak voleybol kültüründen, ilgiden ziyade başarıyla oluşacak voleybol kültürü, ilgi istiyorum bu branşlarda. İlkin'i takımdan büyük görenlere sözüm.

Yani yazdığım gayet açıkken "İnsanların fikrini de kalıp düşüncelerinizle engellemeye çalışma tavrınızı bırakın. Bir de her sene oyuncuları değişen bir branşta hala dayatma yapıyorsunuz. Hala itici dayatma tavrınızı sürdürüyorsunuz. Şu emir kipiyle yazmayı bırakın." gibi hiç yazdığımla alakası olmayan tamamen laf kalabalığı yapılan bir cümle görmemiştim uzun zamandır. Beni ilkokul günlerime götürdünüz öncelikle. Hoca kompozisyon yazın dediğinde aklıma bi şey gelmediğinde anlamsız cümleler yazardım sırf kağıt dolu gözüksün diye o aklıma geldi.

Yani diyorsunuz ki bu yönetim (vizyonu geçmişte de gösterdiler tabi) tabi ki daha iyi smaçörler çaprazlar almaya yeter ama sırf İlkin var diye almıyorlar. Hadi İlkin smaçör, peki pasör çaprazında da bir türlü tutturamıyor olmalarının sebebi İlkin mi? Evet Anthi ve Alexia PÇ oynadığında gidip Avrupada 2. sınıf romanya takımlarına eleniyorduk. Anthi'nin seviyesi maksimum 2. kupa bu arada. Anthi üst düzey bir çapraz falan diyorsanız hiç konuşmaya gerek yok.

Yazdığım gayet açık, iyi kadro kurulsun isterse İlkin kadroya giremesin, beni alakadar etmez. Ben günün sonunda başarıya bakarım. Siz bu şubenin önü açık potansiyeli var ama İlkin engelliyor diyorsunuz. Yani sizinle makul bir zeminde buluşmak çok da imkanlı değil gibi.

Yani yazdığım gayet açıkken "İnsanların fikrini de kalıp düşüncelerinizle engellemeye çalışma tavrınızı bırakın. Bir de her sene oyuncuları değişen bir branşta hala dayatma yapıyorsunuz. Hala itici dayatma tavrınızı sürdürüyorsunuz. Şu emir kipiyle yazmayı bırakın." gibi hiç yazdığımla alakası olmayan tamamen laf kalabalığı yapılan bir cümle görmemiştim uzun zamandır. Beni ilkokul günlerime götürdünüz öncelikle. Hoca kompozisyon yazın dediğinde aklıma bi şey gelmediğinde anlamsız cümleler yazardım sırf kağıt dolu gözüksün diye o aklıma geldi.

Yani diyorsunuz ki bu yönetim (vizyonu geçmişte de gösterdiler tabi) tabi ki daha iyi smaçörler çaprazlar almaya yeter ama sırf İlkin var diye almıyorlar. Hadi İlkin smaçör, peki pasör çaprazında da bir türlü tutturamıyor olmalarının sebebi İlkin mi? Evet Anthi ve Alexia PÇ oynadığında gidip Avrupada 2. sınıf romanya takımlarına eleniyorduk. Anthi'nin seviyesi maksimum 2. kupa bu arada. Anthi üst düzey bir çapraz falan diyorsanız hiç konuşmaya gerek yok.

Yazdığım gayet açık, iyi kadro kurulsun isterse İlkin kadroya giremesin, beni alakadar etmez. Ben günün sonunda başarıya bakarım. Siz bu şubenin önü açık potansiyeli var ama İlkin engelliyor diyorsunuz. Yani sizinle makul bir zeminde buluşmak çok da imkanlı değil gibi.

Farkındaysanız o kısım Çağrı beyin ima edilmesinden sonra yazıldı. Malum burada moderatör arkadaşlar spam yapmayın diyor ancak o kadar çok tartışma ve yazılan mesaj var ki mecburen spam yapılıyor. Ben de bu yüzden aynı mesajda Çağrı beyi de geçirerek o kısmı yazdım. Sizle olan kısım Çağrı beyin isminin geçtiği kısma kadar olan bölümdür. İlkin kısmı yani direkt.

Smaçör ve pasör çaprazını nasıl karşılaştırabiliyorsunuz? Dünyada pasör çaprazı havuzu çok dar. O tarz bir oyuncuya minimum 1.5 milyon euro vermeliyiz voleybol kültürü olmayan bir kulüp olduğumuzu düşünürsek. Smaçör ise bol. Uzun boylu genç bir smaçörü bulmak zor değil. Mesela örnek Franklin. Scandicci yarım sezonda fark edip getirdi. İlla Zhu veya Markova olmasına gerek yok ki Markova çok uygun bir fiyata alındı Vakıfbank tarafından. Yani hayret ediyorum. Elit seviye çapraz 5-6 tane varken o seviyede smaçör en az 15-20 tane var. Bütçeler de belli. Smaçör almak elbette daha kolay.

Anthi ve Alexia oynadığında 2. seviye takımlara yeniliyorduk derken? Anthi ve Alexia oynarken Scandicci'ye elendik. Scandicci diyorum. Onlar gittiğinde ise İlkin ve Logan'ın olduğu kadroda Wiesbaden'e elendik. Hangisi 2. sınıf takım? İsterseniz yardım edeyim bu konuda. Çünkü taraflı davranıyorsunuz.

Sizle olan kısım o kısma kadardı ve zaten cevabını bu mesajda da verdim. Dayatmayı yapan, insanlara emir kipiyle konuşan kısımları tamamen Çağrı bey ve Halil beyler için geçerli.

2023/2024 Sezonu
Lig tarihinde en çok skor üreten yerli smaçör rekoru
En skorer yerli oyuncu
En çok hücum sayısı bulan yerli oyuncu
En iyi manşet alan yerli smaçör
En çok blok yapan yerli smaçör
En çok ace atan yerli smaçör
En çok dig yapan yerli smaçör
2024/2025 sezonu
En skorer yerli smaçör
En çok hücum sayısı bulan yerli smaçör
En çok ace atan ya 2 ya 3 dü 1 Saliha onu hatırlıyorum
En iyi manşet alan 2. yerli smaçör
Bu yeterli olacaktır tartışıp yorulmaya gerek yok.

2023/2024 Sezonu
Lig tarihinde en çok skor üreten yerli smaçör rekoru
En skorer yerli oyuncu
En çok hücum sayısı bulan yerli oyuncu
En iyi manşet alan yerli smaçör
En çok ace atan yerli smaçör
2024/2025 sezonu
En skorer yerli smaçör
En çok hücum sayısı bulan yerli smaçör
En çok ace atan ya 2 ya 3 dü 1 Saliha onu hatırlıyorum
En iyi manşet alan 2. yerli smaçör
Bu yeterli olacaktır tartışıp yorulmaya gerek yok.

Maalesef yine algı yorumu. Algı deyince aklıma geliyorsunuz hemen.

Eminim ki set başına istatistikleri çıkarsak burada bahsettiğiniz rekorların %70 i gider. Buhar olur. O sene Galatasarayla Karayolları'na karşı bile 3-1 lik maçlar oynadık. Sarıyerle, Aydınla, PTT'yle, Beşiktaşla en az 4-5 setlik maçlar oynadık. Bahsettiğiniz istatistiklerin hiçbir önemi yok. Takımda en çok top alan oyuncunun da yerli olarak bunu yapmasının olağanüstü bir kısmı yok. 2 senedir oyundan çıkmayan tek oyuncu zaten. Yabancı yıldız oyuncular bile rotasyona girerken kendisi oyundan alınmıyor. Gayet normal bu istatistikler.

Ayrıca bu istatistikleri yaparken Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe hatta o sezonun THY ve Kuzeyboru maçlarına da bakmak lazım. Çünkü bu maçların hiçbirinde İlkin maalesef sahada yoktu. Logan kadar katkı veremedi. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. Twitter'da İlkin'in fanlarının paylaştığı tweeti alıp direkt buraya atmakla tartışmaya katkıda bulunmuyorsunuz Halil bey.

Maalesef yine algı yorumu. Algı deyince aklıma geliyorsunuz hemen.

Eminim ki set başına istatistikleri çıkarsak burada bahsettiğiniz rekorların %70 i gider. Buhar olur. O sene Galatasarayla Karayolları'na karşı bile 3-1 lik maçlar oynadık. Sarıyerle, Aydınla, PTT'yle, Beşiktaşla en az 4-5 setlik maçlar oynadık. Bahsettiğiniz istatistiklerin hiçbir önemi yok. Takımda en çok top alan oyuncunun da yerli olarak bunu yapmasının olağanüstü bir kısmı yok. 2 senedir oyundan çıkmayan tek oyuncu zaten. Yabancı yıldız oyuncular bile rotasyona girerken kendisi oyundan alınmıyor. Gayet normal bu istatistikler.

Ayrıca bu istatistikleri yaparken Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe hatta o sezonun THY ve Kuzeyboru maçlarına da bakmak lazım. Çünkü bu maçların hiçbirinde İlkin maalesef sahada yoktu. Logan kadar katkı veremedi. Papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. Twitter'da İlkin'in fanlarının paylaştığı tweeti alıp direkt buraya atmakla tartışmaya katkıda bulunmuyorsunuz Halil bey.
Yok senin tabirinle bölücü fener gs arasını bozan siyaseten bölücülük yapan takıma katkısı olmayan hiçbirşey başaramamış bir kız ya.Bir kaç istatistik sadece senin gibi birine kendimi yormaya değer görmüyorum en sonunda ceza alıyorsun yine alma senin için İlkin siyaseten bölücü fener gs arasını açan şuana kadar takıma 0 katkı vermiş olan birisi olarak devam etsin neyin ne olduğunu bilen biliyor.Timmerman 1 maç anca oynar maça 1 orta sadece as başlar gibi dahice mesajlarını zaten okuyoruz biliyoruz ne kadar muhteşem olduğunu hasancım o kadar haklısın ki her yorumunda site bile dayanamayıp cezalandırmak durumunda kalıyor.

Geri