2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu sezonun transferi stratejik olarak Naz bence.Çünkü şuan Zeren full kadro olarak bizden daha iyi ama yabancı kurallı devreye girince biz daha iyi oluyoruz.Zeren Naz ile ilgilendi eğer Zeren alsaydı bize ciddi rakip olacaktı.Ama şuan Malinov oynamak zorunda o oynayınca yabancı orta Aleksic ve Yabancı smaçör Gatina oynayamıyor.Saliha ve Beyza oynamak zorunda.Naz sayesin de Zerenden daha güçlüyüz şuan eğer Naz Zeren'e gitseydi Zeren çok ciddi rakip olacaktı bize.

💥 Zeren Spor'un 3.250.000 € ödeyerek Şampiyonlar Ligi için wild card aldığı söyleniyor

📌 Ayrıca Zeren Group'un içerisinde yer alan bir marka Final Four'a isim sponsorluğu da yapacak ve bunun da rakamı 1.750.000 €

📌 Bu iki konuda prensipte anlaşma sağlandığı ve toplamda CEV'e 5.000.000 € verileceği söyleniyor

🗞️ @ufuksoygur - %100 Voleybol

🎙️ Ayçin Akyol, gelecek sezondaki Galatasaray hakkında:

Ben yine savaşan, hırslı, son topa kadar mücadele eden ve bu sene başardığı işlerin üstüne daha da koyarak gidecek bir Galatasaray Daikin göreceğimizi düşünüyorum.

Kendi özelimde konuşursam ben bu sezonda yakaladığım ivmeyle beraber üstüne daha da koyarak çok daha iyi bir Ayçin'i göstermek istiyorum.

Tabii şimdi önümde bir milli takım sezonu var. O yüzden kendimi o tarafa yönelttim ve biraz hedeflerimi o tarafa doğrulttum.

📺 HT Spor

Li ying ying olsa çok çok iyi olurdu.yinede bekleyip göreceğiz.iyi bir hamle gelebilirmi?
Artık 4. smaçör ve 4. orta mevkileri boşta. İki bölge içinde normal seviye antrenman kalitesini yükseltmek için oyuncu alınır muhtemelen. Çünkü çok süre bulamıyorlar genelde servise ya da muhtemel sakatlıkta as ikiliyi yedeklemek için görev alıyorlar.O yüzden Li veya Pena bu ikiliden biri gelir geri kalan 2 transfer heyecan verici olmaz.