• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Dediğim gibi sezon hakkında yorum yapmıyorum asla yeni gelenler hakkında ve mt hakkında sadece konuşuyorum.Ama geçen yazın özetini görüyorum şuan o zaman yaz boyu dil döktüm haklı çıktım.Bu sezon o dili dökemem o yüzden sezon sonu herşeyi görücez az kaldı sezona o zaman belli olacak herşey Vnl 2. haftasına kadar yeni oyuncu transfer etmediğimiz sürece yapacak bir yorum yok.

Seneye de başarısızlık gelirse giderler. Bu sene en önemli seneydi ve hala eksik ve hatalı kadro kuruldu. Eksik deme sebebim orta oyuncu rotasyonudur. Hatalı da diyebilirim yine. Çapraz rotasyonuna hatalı diyorum mesela. Smaçör rotasyonu kötü diyemem ama daha iyi olmalıydı. Pasör ve libero hariç içime sinen bir pozisyon yok takımda.
Yabancı orta şart.Ama geri kalan bölgelere transfer gelmez bana umut da veriyor geri kalan bölgeler.Yine manşet ve hızlı oyuna dayalı bir takım olucaz gibi duruyor.Bende Timmerman ile rotasyona girecek bir yabancı orta bekliyorum umarım gelir.

Her oyuncu Milletler Ligi'nde oynarken Timmerman hala ortada yok. Kurtagic, Weitzel, Schölzel, Cekualev, Deniz, Berka, Kudiess, Arias, Igiede, Vuchkova, Dimitrova gibi oyuncular varken Timmerman hamlesi yapmamızın bedelini çok fazla ödeyeceğiz. Timmerman oynasa da blok listesinde olmazdı. Hala yabancı orta oyuncu almama hamlemizi garipsiyorum. Umarım yabancı orta oyuncu alırız.

Timmerman gibi çok iyi olmayan sezon boyunca çok da oynamamış bir oyuncu neden Milletler Ligi'nde oynamaz onu da anlamıyorum. Neyine güveniyor? Sözleşme imzaladım oynamasam da olur mu düşüncesine mi güveniyor. Timmerman 26 yaşında 27 olacak. Bu yaşına kadar iyi blokçu olmadıysa bu yaşından sonra da olmaz. Bongaertsle uyumuna güvenerek ya da maaşına göre tuttuysak biz başarı istemiyoruz demektir. Şube yöneticilerini kastediyorum biz derken. 100-200 bin euro fazla versen orta oyuncu rotasyonun iyi olabilecekken şu anda sıradan.

Son düzenleme:
Yabancı orta şart.Ama geri kalan bölgelere transfer gelmez bana umut da veriyor geri kalan bölgeler.Yine manşet ve hızlı oyuna dayalı bir takım olucaz gibi duruyor.Bende Timmerman ile rotasyona girecek bir yabancı orta bekliyorum umarım gelir.

Alexia dün çok iyi oynadı ekstrem performans gösterdi. Kariyerinin en iyi maçıdır sonuçta uluslararası bir turnuva ama başarılı olmak istiyorsak Vakıfbank'ın çapraz rotasyonu gibi bir hamle yapmalıydık mesela. Boskovic zaten süperstar ama Orvosova bile Alexia'dan sonra en skorer çaprazdı Challenge Cup'ta. Yani 2 tane iyi çaprazları var. Bizde 1 tanesi 30 yaşını geçmiş diğeri ise fiziksel olarak hala yetersiz. 1 günlük performansa göre Alexia'yı övemem. Ne zaman dünkü performansını 10 maçın 7 veya 8 tanesine yayar o zaman Alexia'yı övebilirim. Çünkü dünyanın en iyi pasör çaprazları istikrarlı bir şekilde iyi oynuyorlar. Nadiren kötü performanslarına tanık oluyoruz.

Her oyuncu Milletler Ligi'nde oynarken Timmerman hala ortada yok. Kurtagic, Weitzel, Schölzel, Cekualev, Deniz, Berka, Kudiess, Arias, Igiede, Vuchkova, Dimitrova gibi oyuncular varken Timmerman hamlesi yapmamızın bedelini çok fazla ödeyeceğiz. Timmerman oynasa da blok listesinde olmazdı. Hala yabancı orta oyuncu almama hamlemizi garipsiyorum. Umarım yabancı orta oyuncu alırız.

Timmerman gibi çok iyi olmayan sezon boyunca çok da oynamamış bir oyuncu neden Milletler Ligi'nde oynamaz onu da anlamıyorum. Neyine güveniyor? Sözleşme imzaladım oynamasam da olur mu düşüncesine mi güveniyor. Timmerman 26 yaşında 27 olacak. Bu yaşına kadar iyi blokçu olmadıysa bu yaşından sonra da olmaz. Bongaertsle uyumuna güvenerek ya da maaşına göre tuttuysak biz başarı istemiyoruz demektir. Şube yöneticilerini kastediyorum biz derken. 100-200 bin euro fazla versen orta oyuncu rotasyonun iyi olabilecekken şu anda sıradan.

Timmernan Nisan ayının başlarında el baş parmağı kırıldığı için ameliyat olmamış mıydı?
2 ayda iyileşiyor mu bilinmez ama sebebi bu olabilir.
İlkin gibi ilerleyen haftalarda takıma dahil olacaktır.

Timmerman sakat diye biliyorum.Bongaerts sadece kafa izni verdi.Bir yerden yabancı orta çekememiz lazım ama ben kadroyu beğeniyorum ama tek soru işaretim Timmerman nasıl başlayacak. Geçen sezon ilk devre ligin en iyi ortasıydı Timmerman o şekilde gelecekse yeter. Ama 2. devre çok düştü yetersiz kalmaya başladı. Geçen sezon ki başlangıcı da yapabilir ama bu kumarı oynamaya gerek yok bir yabancı orta alıp garantilemek lazım o bölgeyi de.

Alexia dün çok iyi oynadı ekstrem performans gösterdi. Kariyerinin en iyi maçıdır sonuçta uluslararası bir turnuva ama başarılı olmak istiyorsak Vakıfbank'ın çapraz rotasyonu gibi bir hamle yapmalıydık mesela. Boskovic zaten süperstar ama Orvosova bile Alexia'dan sonra en skorer çaprazdı Challenge Cup'ta. Yani 2 tane iyi çaprazları var. Bizde 1 tanesi 30 yaşını geçmiş diğeri ise fiziksel olarak hala yetersiz. 1 günlük performansa göre Alexia'yı övemem. Ne zaman dünkü performansını 10 maçın 7 veya 8 tanesine yayar o zaman Alexia'yı övebilirim. Çünkü dünyanın en iyi pasör çaprazları istikrarlı bir şekilde iyi oynuyorlar. Nadiren kötü performanslarına tanık oluyoruz.
Öyle zaten bunu sürekli bir forma sokması lazım. Ama Vnl başından beri çok kötü paslanmasına rağmen çok iyi oynuyor. Mt de her maçta geçer not aldı aslında umarım bizde de bu gelişimi kesmeden devam etirir. Barbolini de bu yüzden önemli ona tecrübe katacaktır.Ama kariyer maçı Challenge Cup yarı finalinde Thy-Yeşilyurt maçıydı. Ale sayesinde Yeşilyurt kesin şampiyon denilen Thy’yi eleyip şampiyon olmuştu. Bildiğim kadarıyla Ale o maçta Cev organizasyonlarında bir maçta en çok skor üreten oyuncu rekorunu kırmıştı halla onda olması lazım. 44 sayı civarı bir sayı almıştı diye hatırlıyorum.

Geri