• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Haak gelse Akimova'dan çok daha iyi tabi de ihtimal vermiyorum pek. Imoco gibi bir takımı bırakıp gelmesi için ya Imoco'nun dağılıyor olması lazım ya da GS nin çılgın para vermesi lazım. Ama inşallah gerçekleşir.

Daha iki gün önce 3 yıllık F4 ev sahipliğini aldılar. Saras ile 3 yıl sözleşme uzattılar. Otokoç ile sözleşme uzattılar. Seneye basket takımının ana sponsoru Ülker, takımın adı da FB Ülker olacak. Bana pek bütçe kısacak havası veren haraketlermiş gibi gelmedi bunlar.
Ev sahipliğini tvf almış parasıyla bunlara vermiş.

Ali Koç zaten geçen sezon baya bir paraya ev sahipliği alımıştı sonra final four çıkamamıştı Fener para boşa gitmişti konuşmuştuk sonra Ali Koç bu ev sahipliğini gelecek senelerde alacak denmişti ama tam hatırlamıyorum geçen sezon konusunda durur 1 milyon mu 2 milyon mu ne konuşulmuş Milano da yapılacak CL final four'u Fener'e satılmış sonra da bu süreç uzun süre olsun diye konuşulmuştu.Tvf sonra ülke reklamı için devamı için Fener'e öncü oldu devam etsin diye dendi aslında Saran değil Ali Koç ve TVF işbirliği ile ilerledi bu süreç Saran'a bitmiş şeye tamam demek kaldı.

E tamam işte... Para tasarrufu yapacaklar ise neden bu organizasyona para versinler?
Ogbogu, Zhuang, Jack transferlerini kovalıyorlar. Bilemedim yani.

Fb küçülmez ama çok büyük hamleler eklemeler yapmaz ki zaten pek gerek de yok. Handeye 800 veren takım kimi alacak gabinin gelmesi için 1,5 falan vermesi lazım onu vermez ama yine tepe takımı olacaktır

Geri