• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Kerem Övet:Vakıfbank’ın Eylül için ciddi teklifi olduğunu ve yoğun bir şekilde bu transfere bastırdığını duydum ama yönetimde bu konu için olumsuz bir hava yok.

Eylül ne yapılıp edilip elde tutulması gereken bir isim Gizem-Simge 1-2 yıla voleybolu fiziken bırakacak Eylül şuan en iyi yerli libero olacak bir 10 sene gibi duruyor Eylül elinde olan büyük güç kazanır ne olursa olsun tutulması lazım.

Eylülün durumu gsnin elinde değil çünkü gs şampiyonluklara oynayan büyük bir takım değil. Maddi olarak da yarışamaz. Potansiyelli hiçbir sporcu gs ile uzun süreli kontrat imzalamaz. Kimse potansiyelini böyle takımlarda çürütmek istemez. Gsde vizyon değişmedikçe bu hiçbir zaman değişmeyecek. Karar Eylülde. Bizim gibi takımların kaderi kendi elinde değil hiçbir zaman olmayacak zirveye oynamadığımız müddetçe

Eylülün durumu gsnin elinde değil çünkü gs şampiyonluklara oynayan büyük bir takım değil. Maddi olarak da yarışamaz. Potansiyelli hiçbir sporcu gs ile uzun süreli kontrat imzalamaz. Kimse potansiyelini böyle takımlarda çürütmek istemez. Gsde vizyon değişmedikçe bu hiçbir zaman değişmeyecek. Karar Eylülde. Bizim gibi takımların kaderi kendi elinde değil hiçbir zaman olmayacak zirveye oynamadığımız müddetçe
Bu da fazla karamsar bir tablo çizmek oldu.
Mevcut yönetim ile olmayacağı aşağı yukarı kesin gibi bir şey. Varsa yoksa futbol onlar için. FB nin en büyük avantajı 1907 derneği. Bu dernek ultra zengin iş adamlarının kurduğu ve sadece FB nin amatör şubelerine (Kadın basketbol, Kadın voleybol, boks, atletizm ve yüzme) branşlarına destek olmak için kurulmuş bir dernek. Kurucuları Koç ve Koray ailesi. Yüzlerce üyesi var. Bir dönem Koray İnşaat firmasında çalıştım; oradan biliyorum. Dernek bizim şirketin binasında idi. Sürekli tanınmış simalar ile karşılaşırdık. Mustafa Koç, Ali Koç, Murat Ülker, Mehmet Ali Aydınlar falan.. İlginçtir; Fikret Orman'ı da çok sık görürdüm orada.

velhasılı kelam. GS ye de böyle bir dernek lazım aslında. Futbol ile hiç ilgilenmeyecek, sadece amatör branşlara maddi destek sağlamak amaçlanacak. Belki de vardır bilmiyorum.

Bu da fazla karamsar bir tablo çizmek oldu.
Mevcut yönetim ile olmayacağı aşağı yukarı kesin gibi bir şey. Varsa yoksa futbol onlar için. FB nin en büyük avantajı 1907 derneği. Bu dernek ultra zengin iş adamlarının kurduğu ve sadece FB nin amatör şubelerine (Kadın basketbol, Kadın voleybol, boks, atletizm ve yüzme) branşlarına destek olmak için kurulmuş bir dernek. Kurucuları Koç ve Koray ailesi. Yüzlerce üyesi var. Bir dönem Koray İnşaat firmasında çalıştım; oradan biliyorum. Dernek bizim şirketin binasında idi. Sürekli tanınmış simalar ile karşılaşırdık. Mustafa Koç, Ali Koç, Murat Ülker, Mehmet Ali Aydınlar falan.. İlginçtir; Fikret Orman'ı da çok sık görürdüm orada.

velhasılı kelam. GS ye de böyle bir dernek lazım aslında. Futbol ile hiç ilgilenmeyecek, sadece amatör branşlara maddi destek sağlamak amaçlanacak. Belki de vardır bilmiyorum.
Karamsarlık değil gerçekler bunlar. Gsnin Ali koçu Murat Ülker’i Mehmet Ali aydınları falan yok.

Dursun Özbek cimrilik ve vurdum duymazlık yaptığı sürece Erkek Basketbol, Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol takımlarımız daha çok debelenir. 2025'den itibaren bu takıma açık çek vermeliydi. Bütçeyi ligin ilk 2 bütçesinden biri yapmalıydı Neşve Büyükbayram'a "En kalitelisini al. Şampiyonluk kadrosunu kur ve gerisini düşünme" demeliydi. . Kalpten Galatasaraylı olan Eylül bile taraftarsız ve yapay bir takım olan Vakıfbank için bizi bekletiyor. Acı verici bir durum bunu görmek.

Galatasaray'ın başkanı ve yönetimi 4 ay sonraki kongrede değişmeli. Değişim başlamadan bu takımlarımız büyük atılım yapamayacak. Biz burada yazdığımızla kalacağız.

Karamsarlık değil gerçekler bunlar. Gsnin Ali koçu Murat Ülker’i Mehmet Ali aydınları falan yok.
Abi senin fb mastürbasyonunun ne olacak ya gerçekten bulaşmak istemiyorum ama gözüme gözüme sokuyorsun.

Admin dostlar bu arkadaşın tırnak içinde özgürlük diye her yazısında maniplasyon barındıran, bütün gizli oznesinde FB övücülüğü bulunan tamamen negatif yapıcı olmayan yazılarına neden bizi maruz bırakıyorsunuz?

Abi senin fb mastürbasyonunun ne olacak ya gerçekten bulaşmak istemiyorum ama gözüme gözüme sokuyorsun.
Deplase bey sizin kafa güzel herhalde ben fb için bi şey yazmamıştım YBahadır yazdı ona cevap verdim. Fb kompleksinden gözünüz ve algılarınız bozulmuş. Gs kompleksli ucuz fbliler gibisiniz

Dursun Özbek cimrilik ve vurdum duymazlık yaptığı sürece Erkek Basketbol, Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol takımlarımız daha çok debelenir. 2025'den itibaren bu takıma açık çek vermeliydi. Bütçeyi ligin ilk 2 bütçesinden biri yapmalıydı Neşve Büyükbayram'a "En kalitelisini al. Şampiyonluk kadrosunu kur ve gerisini düşünme" demeliydi. . Kalpten Galatasaraylı olan Eylül bile taraftarsız ve yapay bir takım olan Vakıfbank için bizi bekletiyor. Acı verici bir durum bunu görmek.

Galatasaray'ın başkanı ve yönetimi 4 ay sonraki kongrede değişmeli. Değişim başlamadan bu takımlarımız büyük atılım yapamayacak. Biz burada yazdığımızla kalacağız.
Enteresan bi bakış açısı zira dursun Özbek gsnin voleybolda hem erkeklerde hem kadınlar gördüğü en yüksek bütçeleri verdi bu sene. Olay bu değil. Galatasarayda bu branşlara kim önem verdi Ünal Aysal dışında? Açın Mustafa cengiz dönemine falan bi bakın mesela Adnan Polat’a falan da. Direkt olarak başkanla alakası yok camianın sıkıntısı var. Voleybolu basketbolu önemseyen yok ki. Genel kurullarda divan kurullarında voleybol mu konuşuyorlar üyeler? Hayır. Buradaki üyelerden bile gerek yok bu branşlara diyenler var. Bence biz bu kulübü çok büyütmüşüz gözümüzde. Maalesef düşündüğümüzle alakası olmayan bir camiaya sahibiz.

Deplase bey sizin kafa güzel herhalde ben fb için bi şey yazmamıştım YBahadır yazdı ona cevap verdim. Fb kompleksinden gözünüz ve algılarınız bozulmuş. Gs kompleksli ucuz fbliler gibisiniz
Bakın bu yazısında bile fb övüyor gerçekten inanılmaz. Neyse vakıf maçında salonda olacağız demiştik , gerçekçi değerlendirmeler ve fayk olmayan gerçekliklere kadar seni çekeceğiz. Dimi orada olacağız , yoksa gazoz olacağız..

Bakın bu yazısında bile fb övüyor gerçekten inanılmaz. Neyse vakıf maçında salonda olacağız demiştik , gerçekçi değerlendirmeler ve fayk olmayan gerçekliklere kadar seni çekeceğiz. Dimi orada olacağız , yoksa gazoz olacağız..
Sen kimsin ya hahahaha ne sanıyorsun kendini! Fbnin övülecek şeyi varsa överim sana mı soracağım? Fb kompleksin var diyince zaten fb övmüş olmuyorum. Vakıf maçı saat kaçta hangi gün gidebilir miyim bilmem pazar günü maça gideceğim kimseye kendimi ispat etme uğraşına GİRMEYECEĞİM sen rahatsız olmaya devam edebilirsin

Sen kimsin ya hahahaha ne sanıyorsun kendini! Fbnin övülecek şeyi varsa överim sana mı soracağım? Fb kompleksin var diyince zaten fb övmüş olmuyorum. Vakıf maçı saat kaçta hangi gün gidebilir miyim bilmem pazar günü maça gideceğim kimseye kendimi ispat etme uğraşına GİRMEYECEĞİM sen rahatsız olmaya devam edebilirsin
Daha öncede söylediğim gibi Acıbadem Kadıköy civarı menepoza girmiş CHP kadın kolları gibisin sen beni rahatsız etmezsin.

Daha öncede söylediğim gibi Acıbadem Kadıköy civarı menepoza girmiş CHP kadın kolları gibisin sen beni rahatsız etmezsin.
Susar mısın o zaman lütfen benimle münakaşaya girmeni istemiyorum ne yazsam beliriyorsun. Şu yazdığın bile seviyeni belli ediyor zaten. Senin gibi olacağıma menepozlu bir kadın olurum daha iyidir üstelik. Daha da böyle seviyesiz birine cevap vermem

Eylül bence kalacak İlkin içinde zamanın da Vakıf'ın yoğun isteği vardı hatta Ayçin için bile eskiden prime dönemleri çok istemiş Vakıf yönetim tutmuştu Eylül de bence kulüple formayla taraftarla iyice bütünleşti kalacağını düşünüyorum ama Vakıf da dediğim gibi şuan aktif voleybolun en iyi ekibi gidip seneye bütün kupaları domine eden takımda da olayım derse kimse kızamaz.Ben bir şekil tutulur diye düşünüyorum ama gönderilirse ilk 3 falan hayal olur seneye Eylül liberodan fazlası bu takım için.

Susar mısın o zaman lütfen benimle münakaşaya girmeni istemiyorum ne yazsam beliriyorsun. Şu yazdığın bile seviyeni belli ediyor zaten. Senin gibi olacağıma menepozlu bir kadın olurum daha iyidir üstelik. Daha da böyle seviyesiz birine cevap vermem
Bu seviyeler senin normalin. Bu forumda herkes Galatasaray'ı eleştiriyor yada yönetimi yeri geliyor rakip kıyaslaması yapıyor ama kimse senin gibi kör göze parmak sokar gibi Galatasaray'ı asarak, aşağılayarak yapmıyor. İstisnasız her eleştiri arkasında rakip guzellemeleri falan. Sen böyleysen ben susmam he rakip takıma sempatim var dersin FB sempatizanı Gizem olarak kafamda kodlarım seni sallamam zaten.

Dünyanın en satın alınabilir en ucuz ideolojisidir taraftarlık... Bkz "Kefen giyerim, o formayı giymem!" diyen Fatih Akyel... Eylül bir gelecek görmez ise GS de; kariyerini düşünüyorsa gitmeli de zaten... Kaldı ki Eylül öyle arkasından ahlar vahlar edilecek bir libero da değil. Manşetine hala güvenmiyorum ben mesela. Eylül gider, yerine Merve İzbilir alınır, Özlem Güven alınır, Dilek Kınık alınır, Cemre alınır, Buse alınır... Libero önemli ama GS nin liberodan .çok daha önemli eksikleri var.

Kendimi Eylül yeriner koyuyorum da ben olsam Vakıf'a giderdim.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ne sizi ne Gizem hanımı tanımıyorum ikinizlede ne selamım ne de diyaloğum var. Burası gerçek hayat değil belki Gizem adlı kişi kadın bile olmayabilir ama her ne olursa olsun bir insanla konuşurken ya da yazışırken bu tür kelimeler kullanılmaz. Hele ki günümüzde kadınlarımızı değersizleştirmeye yönelik bir çok söylem ve eylem varken bizler tam olarakda bunun karşısında durmalıyız.

Kadın voleybol sayfasında kadınları hem fiziksel yapıları hem ideolojik olarak hor görmek kimsenin haddi değildir. Biz Türk milleti için kadınlarımız çok önemli ve değerlidir. Annelerimiz ablalarımız kardeşlerimiz kimse bu şekildeki söylemleri asla hak etmiyor. Eleştiri ve hakaret arasındaki farkı bilmemiz gerekiyor. Bir kelime etmeden önce bin düşün dlye bir söz vardır.

Kadın voleybolcularımuzdan biri ya da bir kaçı bu foruma girip şu yazıyı okusa nasıl hisseder biraz kendinizi karşı tarafın yerine koyup düşünün. Sokakta kadınlarımız öldürülüyor diye ah vah etmek yerine önce aynaya bakıp kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Bir sözüm de bu yorumu görüote iki kelime etmeyen kişilere çünkü bu yorumun altına başka mesajlarda yazılmış görülmüştür diye düşünüyorum. Düşünce yapınız hayat tarzınız ne olursa olsun bir insana yapılan sözlü ya da fiziksel olumsuz eylemler karşısında sessiz kalınmamalı.

Kısacası taraftardan önce insan olabilmeliyiz. Saygı edep gibi çok önemli hususlardan hayatımızın hiçbir anında taviz vermemeliyiz.

Kendimi Eylül yeriner koyuyorum da ben olsam Vakıf'a giderdim.
Ben olsam Galatasaraylı olmasam bende Vakıfa gider her kupayı domine eder en iyi libero ödüleri doldururum kariyerime ama bunu İlkinde yapabilirdi İlkin de bizle semboleşti yoksa şuan Vakıfa gider krallar gibi kariyer yapardı.Ale seneye bizde yedek olmayı kabul etti yine seneye gider Vakıfta yedek olur en azından kafa takımın yedeğiyim derdi.Bu örnek Sylla falan içinde geçerli iyi oyuncu bulunca kulüpte tutabiliyoruz 2 senedir tablo bu ama Eylül gidiyorum derse yeri dolmaz ister Gizem ister Simge al şuan en mantıklı yerli libero Eylül kesinlikle tutulmalı giderse de sil baştan başa döneriz.

Eylül'ün yeri dolmayacağı fikrine hiç katılmıyorum. Vereceği karara da saygı duymak lazım.

Geri