• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zaten sözleşmesi vardı Bjk de kiralıktı geri aldılar yeniden sözleşme imzalamadılar diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim sanki aklımda öyle kalmış Eczacılı arkadaşlarımla Elif mi Dilay mı çekeriz acaba biz diye konuştuğumuzda onlar Elifin seneye bitiyor sözleşmesi Dilayın daha 2 yılı var diyordu 3-4 ay önce.Elif sözleşme yeniledi zaten ama belki de Haziran da bitiyordur.

Galatasaray uzun bir süredir yerli pasör bakıyor diyoruz hala anlamamakta diretiyorlar bazıları. Eğer sılayı alsaydı nazı bırakacaktı eğer nazı bırakma niyeti olmasaydı sılayı almak için uğraşmazdı bu kadar basit. He naz aralıkta ben gelecek sene ayrılacağım dediyse bilemem ama sanmıyorum naz böyle bir şey demez

peki diyip geçelim cidden uğraşmak istemiyor artık saçma sapan yorumlarla

Dilay ve Berka kimseyi iddialı yapmaz. Ama yatırım olarak muazzam hamleler. Özellikle Dilay. Çok ciddi taahhütler vermek lazım bu oyunculara ki kariyerleri adına kulüplerini bırakmaya ikna olsunlar. Zira para için bile bu genç yaşlarında kariyerlerinin peşini bırakmazlar... Gerekirse hem para hem kariyer hedefi koymak lazım önlerine... Zamanında Mehmet Ali Aydınlar'ın Naz'ı ikna etmesi gibi bir hamle çok iyi olurdu Galatasaray adına.

Açıkçası gelecek sezon Dilay hamlesi kesinlikle olmalı çünkü Eczacı da yedek ikna edebilmemiz gerekiyor.Ha seneye Eczacı Dilay as pasör der sezonda Dilay çok süre alır değişir işler kalıcam diyebilir.Ama 1 senelik daha sözleşmesi kalmış ve bitecek durumu varsa ve seneye de Dilay yedek kalırsa bence alınması gereken gelecek için net yatırım olan biri bu sezon da Nazla devam edip seneye sözleşmesi sona erince Dilay çekmek çok mantıklı olur umarım yapılabilir.

Eczacı dilayı bize neden versin? Onca sene yatırım yapmışlar kıza mantıklı bir sebep?
Zamanında maa fenere çok büyük yatırımlar yaptığı için naz fbye gitti bizim öyle bir pozisyonumuz da yok

Bu sene Eczacı sözleşmesi olduğu için zaten Dilay vermez bundan seneye mantıklı diyorum.Seneye de sözleşmesi biten bir oyuncu yedek bekliyorsa yaşı da genç neden gelmesin yedek oturmak isteyeceğini sanmıyorum Eczacı istiyor diye Dilay da ee tamam kalıyım demez seneye de yedek kalırsa elimizde gayet güçlenir bu transferde.Yedek kalan bir oyuncuyu bile alamayacağımızı düşünen kişiler neden en üst seviye olan isimler gelmiyor diye de eleştirmesin o zaman gerçekçi olmuyor.Dilay alamayan kulüp Gabi mi alacak derler.

Eczacı dilayı bize neden versin? Onca sene yatırım yapmışlar kıza mantıklı bir sebep?
Zamanında maa fenere çok büyük yatırımlar yaptığı için naz fbye gitti bizim öyle bir pozisyonumuz da yok

Şu anda öyle bir durum yok. Mayıs ayında güçlü bir başkan seçilir, yönetim kuruluna basketbol ve voleybol takımını tepeye oynatmak için hiç bir maddi fedakarlıktan çekinmeyecek kişileri yönetim kuruluna alırsa Dilay'da gelir, Berka'da gelir, 1,5 yıl sonra Isabelle Haak'da gelir. Dursun Özbek tekrar seçilirse biz yine kuruşları sayarak takım kurmaya ve şampiyonlukların hep başkalarına gitmesini izlemeye devam ederiz.

Yazın bütçeni yarı yarıya artırınca bilince son olimpiyatların şampiyonunun Smaçörünü ve son olimpiyatlarda şov yapan ortayı alabildin. Bütçeni %150 artırsan rahatlıkla oynayabilirsin. Yeterki başkan ve yönetim vurdum duymaz olmasın.

Başkan gelir gider başkanlara da güven olmaz bu gelen yatırım yapar öbürü yapmıyorum der.Güzel hava olsun taraftar getirsin sponsor çeksin bir yapı olsun deme sebebim sürekli bu bir taraftar kitlesi olursa kim gelirse gelsin bu branşı göz ardı edemez.Geçen sene 1.5 milyon bütçeli takımla rakiplerinin tek bir oyuncusu bizim kadrodan fazla alırken takım herkesi yendi zorlanmadan yenilmedi buda ciddi taraftar çekti bu sene kadınlara çok büyük ilgi artışı var.Ama bu sene o kadar ruhsuz ki takım buda taraftar kaybına sebep oluyor ama yine de ciddi oranda belki de ilkez kemik denilebilecek bir taraftar elde edildi güzel bir ivme ile gidersek taraftar ilgi artacak o zaman kim gelirse gelsin görmezden kolay kolay gelemez.Ama bu sene ki gibi olmaz bu sene takımda ruhsuz kötü hava oluştu taraftar ilgisi düşüşe geçti geçen sene ki havayı yakalamamız lazım bir şekilde.Hızlı oyunu takım ruhunu bırakmamız lazım bu sene Barbolini sağolsun bırakıldı ama seneye dönmemiz lazım yeni koçla.

Şu anda öyle bir durum yok. Mayıs ayında güçlü bir başkan seçilir, yönetim kuruluna basketbol ve voleybol takımını tepeye oynatmak için hiç bir maddi fedakarlıktan çekinmeyecek kişileri yönetim kuruluna alırsa Dilay'da gelir, Berka'da gelir, 1,5 yıl sonra Isabelle Haak'da gelir. Dursun Özbek tekrar seçilirse biz yine kuruşları sayarak takım kurmaya ve şampiyonlukların hep başkalarına gitmesini izlemeye devam ederiz.

Yazın bütçeni yarı yarıya artırınca bilince son olimpiyatların şampiyonunun Smaçörünü ve son olimpiyatlarda şov yapan ortayı alabildin. Bütçeni %150 artırsan rahatlıkla oynayabilirsin. Yeterki başkan ve yönetim vurdum duymaz olmasın.
O dediğiniz profilde biri yok bizim camiada Erdal bey hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz

Bu sene Eczacı sözleşmesi olduğu için zaten Dilay vermez bundan seneye mantıklı diyorum.Seneye de sözleşmesi biten bir oyuncu yedek bekliyorsa yaşı da genç neden gelmesin yedek oturmak isteyeceğini sanmıyorum Eczacı istiyor diye Dilay da ee tamam kalıyım demez seneye de yedek kalırsa elimizde gayet güçlenir bu transferde.Yedek kalan bir oyuncuyu bile alamayacağımızı düşünen kişiler neden en üst seviye olan isimler gelmiyor diye de eleştirmesin o zaman gerçekçi olmuyor.Dilay alamayan kulüp Gabi mi alacak derler.
Alyapı oyuncularının 22 yaş bitene kadar söz hakları yok. EV istemediği sürece hiç bir yere gidemez Dilay.. İster oynatır, ister oynatmaz. Ama Berka da öyle bir sorun yok. Yaşı doldu. Sözleşmesi bittiğinde istediği yere gidebilir.

Alyapı oyuncularının 22 yaş bitene kadar söz hakları yok. EV istemediği sürece hiç bir yere gidemez Dilay.. İster oynatır, ister oynatmaz. Ama Berka da öyle bir sorun yok. Yaşı doldu. Sözleşmesi bittiğinde istediği yere gidebilir.
Dilayın sözleşmesi seneye bitiyor neden seneye söz hakkı olmasın.

Yanlış bilmiyorsam seneye Eczacının 60. yılı ve eski oyuncusu Ognjenovic kulüpler dünya kupası maçları sırasında seneye Türkiye' de oynayabilirim dedi. Eczacıbaşı-Ognjenovic ihtimali var bence. Bu durumda Dilay kırkını devirmiş birinin arkasında beklemek yerine gerçekçi ve iddialı bir projeye evet diyebilir.

Dilayın sözleşmesi seneye bitiyor neden seneye söz hakkı olmasın.
Altyapı oyuncuları için sözleşme sadece maaş belirlemek içindir. 23 yaşına kadar sözleşme olsun olmasın kulübü izin vermediği sürece 2027-2028 sezonu bitene kadar hiç bir yere gidemez Dilkay...

Benim bildiğim kadarıyla 23 yaşına kadar sözleşme gibi durum yok oyuncu istediği kulübe gidebilir sözleşmesi biterse kulüp giden kulüpten yetiştirme bedeli adı altında ucuz bir miktar isterse para alabiliyor bunu biliyorum.Ama 23 yaşına kadar olduğunu kulübe bağlısın diye bir şeyi ilkez duyuyorum öyle bir şey olsa 19-20 yaşında yıldız adayları nasıl başka kulüplere geçiyor.Sadece kulüp isterse yetiştirme bedeli alabiliyor vermek zorunda karşı takım oda çok az bir miktar ama benim bilmediğim bir kural var mı bilmem sanmıyorum öyle bir şey olacağını da.Yani 20 yaşında da olsan sözleşmen bitiyse istediğin takıma gidersin sadece kulübüne yetiştirme bedeli ödenir benim bildiğim.

Zaten sözleşmesi vardı Bjk de kiralıktı geri aldılar yeniden sözleşme imzalamadılar diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim sanki aklımda öyle kalmış Eczacılı arkadaşlarımla Elif mi Dilay mı çekeriz acaba biz diye konuştuğumuzda onlar Elifin seneye bitiyor sözleşmesi Dilayın daha 2 yılı var diyordu 3-4 ay önce.Elif sözleşme yeniledi zaten ama belki de Haziran da bitiyordur.
Yahu arkadaşım! Olayın sözleşme ile ilgisi yok. Altyapıdan yetişen oyuncular 23 yaşına kadar kulüpleri izin vermediği sürece hiç bir yere gidemezler. Kural bu... Dilay hep kiralık oynadı bugüne kadar. Tıplı Defne gibi.

Yahu arkadaşım! Olayın sözleşme ile ilgisi yok. Altyapıdan yetişen oyuncular 23 yaşına kadar kulüpleri izin vermediği sürece hiç bir yere gidemezler. Kural bu... Dilay hep kiralık oynadı bugüne kadar. Tıplı Defne gibi.
Ben ilkez duyuyorum bunu dediğim gibi kimler kimler nerelere gitti.Defne de Nilüfer altyapılı Eczacıbaşına gitti Defne örneği de saçma olur.Eczacıbaşı altyapılı değil Defne Nilüfer altyapılı ilk profosyenel kariyeride Nilüfer ile.

Taraftara helal olsun.Ev sahibi biz gibi his etirdiler büyük camia olmak böyle bişey bugün gelen maçta en büyük pay taraftarın.Kızlara sezonun ilerisinde hırs olur bu ilgi umarım.

Geri