• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu takım, sezon sonunda tek eşleşmelik büyük performans göstererek CEV Cup'ı alsa dahi; sadece ve sadece ultrAslan Avrupa'ya çok sayıda maç izletmek üzerinden haz verecek. 2000'lerde doğan, birlikte yaşamak çok kolay olduğu için benimsediğim jenerasyonu ayırıyorum. Zira bizler Fransa tadında sevinip üzülürken, onlarda çöken Avrupa'nın aksine Güney Kore üzerinden çağdaş bir Asya antropolojisi var. Ne derbiyi, ne Avrupa'nın ikinci kupasında şampiyon olmayı ya da final kaybetmeyi; ne de Sylla'nın artık dün itibariyle tescilli Quigley oluşunu ve kulübün 12 sezondur salt bozuk olan iş yapma biçimini bizler gibi duyumsamıyorlar.

ultrAslan Avrupa, Galatasaray Avrupa'da zirveyi ya da kulüp olarak finansal kriz üzerinden dibi de görse; çağ üzerinden İstanbul'daki her futbol maçı emirlerine amade de olsa ya da jenerasyon değişse, her daim özgün şekilde imza atıyor Galatasaray'a ve Avrupa'daki tribün kültürüne. CEV Cup'ı alırsak, sadece Avrupa'daki deplasmanlarda arz-ı endam edişleri taşınacak gelecekteki sokağa. Bir Faruk Süren ya da Ünal Aysal tarafından yönetilmeyen 2014 sonrası Galatasaray, ne yapıyor ediyor başarıyı dahi buz ediyor.

Ben ilkez duyuyorum bunu dediğim gibi kimler kimler nerelere gitti.Defne de Nilüfer altyapılı Eczacıbaşına gitti Defne örneği de saçma olur.Eczacıbaşı altyapılı değil Defne Nilüfer altyapılı ilk profosyenel kariyeride Nilüfer ile.
Gidebilir eğer kulübü izin verirse ki genelde bunun için para alıyorlar. Ybahadır bey doğru söylüyor. Bilmiyorsanız aksini neden savunuyorsunuz onu da anlamıyorum

Açıkçası ben halla böyle bir kural olmadığını düşünüyorum hiç duymadım yetiştirme bedelini biliyorum ama kimin altyapısında oynadıysan 23 yaşına kadar orda durmak zorundasın diye bir kuralı ilkez duydum saçma geldi ondan diretiyorum.Lütfen kuralın linkini atar mısınız Gizem hanım TVF CEV FIVB her kural paylaşılır varsa eğer bende öğrenmiş olurum.Oladabilir ama ilkez duyuyorum ve 23 yaş öncesi giden bir sürü yıldız adayı aklıma gelince de aaçma geliyor kuralı atarsanız bende bilmediğim bir şeyi öğrendiğim için teşekkür ederim.Verilen Defne örneği falanda dediğim gibi aslında denilene tam anti bir örnek.

Ne istersen onları duyuyorsun anlaşılan. Mehmet cibara en az 2 kez hem kadınlarda hem erkeklerde gelecek sezon zirveyi hedefliyoruz dedi bu benim söylemim değil. 3-4 sene içinde zirveyi hedefleyeceğiz gibi bi şey de hiç söylenmedi sadece her sene üzerine koyup ilerlemek istiyoruz dendi. Ben inanılacak şeyler söylemiyorum çünkü transfer duyumu vs vermiyorum iddia falan oynatmıyorum. Kimsenin benim söylediğime inanması gibi bir şeyi amaçlamadım yani.
Gs kadın voleybol takımının gelecek sezonki as kadrosundaki tek değişiklik lazovic lukasik değişikliği. Sadece naz ve Grobelna alınarak pç ve pasör rotasyonu genişletildi ki Aslıhan da gayet rotasyonda kullanılabilecek bi pasördü sadece Naz daha üst seviye bi pasör. Pena yerine de kalandadze vardı. Sude gitti aslı geliyor. Totale bakınca yapılması gereken upgrade yapılmadığı açık. Hal böyle iken ekranlara çıkıp şöyle bütçeyi 2 kat arttırdık şöyle zirveyi hedefliyoruz diye altı boş hayaller satmanın anlamı yok.
Zaten aklı başında her voleybol sever benim söylediklerimi görüyor. Mesela zeren orta oyuncularında ve smaçörde ve hatta pçde ciddi bir seviye atladı. Cl oynamak içinde wild card aldılar onlar çıkıp hayal satabilir sen satamazsın. Tek problemleri yabancı sınırı.
lukasik bence potansiyelli bir smaçör ama ne vereceği çok belirsiz. Yani kötü de oynasa aaa nasıl olur demeyiz. Pena zaten hiçbir zaman kulüp bazında üst seviyelerde oynamamış 30 yaşında bi smaçör. Sıçrama yeteneği çok kısıtlı ve oldukça ağır bi oyun tarzı var. Eğer pena gerçekten bi yıldız olsa Avrupa’nın top 8 takımı rotasyonuna alırdı en azından. Penayı yıldız diye ortaya atmak hangi derece voleybol cahilliği merak ediyorum ben! Ortada yasemin ayçin timmerman devam ediyor 4.isim kim olur ona göre yorum yapacağım ama eğer önemli bi yabancı gelmezse geçtiğimiz sezon bile pek çok anda sorun yaşadığımız bu rotasyona iyileştirme yapılmaması kabul edilemez.
Smaçör rotasyonu için bi de yapısal sorunlar da var. Lukasik de pena da servis karşılama konusunda önemli isimler değiller. İlkin zaman zaman Eylül ile beraber bu konuda lazovic varken bile sorun yaşarken kadroya alınan yabancılardan birinin bu konuda güven veren biri olması lazımdı. Bence lyy ile bu kadar uğraşacağımıza Kelsey+lukasik ile daha sağlıklı bir smaçör rotasyonu yapmalıydık. Lyy geldiği senaryoda böyle bir isme çok daha ihtiyaç duyulacak üstelik. Hiç Asya’dan dışarı çıkmamış servis kalitesi yüksek olmayan genelde yerli oyuncular gelişsin diye oynanan bir ligden ilk defa çıkacak bir power smaçörün servis karşılamada sorun yaratmaması pek mümkün değil çünkü.

Kısacası mevcut kadro hem yapısal sorunlar barındırıyor hem de bizi 3.lüğe itecek bi kalite barındırmıyor. 2 kat artırılmış bütçe çöpe gidiyor. Yazık yani.

Hayal satabilen Zeren'in geldiği son durum ortada. Mayıs ayında kulübü kapatıp kapıyı kilitleyecekler gibi görünüyor.

Aldıkları Şampiyonlar Ligi wild card'ı 2 yıllıktı. Çok uğraştırmadan onu bize versinler.

Şampiyonlar Ligi takım kadrolarına bakarken gözüme çarptı. Schwerin'in smaçörü Leana Grozer'in sözleşmesi bitiyorsa onu düşünebiliriz. Daha 19 yaşına bile basmadan yaptıkları etkileyici. Ve 1-2 yıl içinde çok büyük bir yıldız olabilir. Lukasik'in yerine takıma isterim.

Hayal satabilen Zeren'in geldiği son durum ortada. Mayıs ayında kulübü kapatıp kapıyı kilitleyecekler gibi görünüyor.

Aldıkları Şampiyonlar Ligi wild card'ı 2 yıllıktı. Çok uğraştırmadan onu bize versinler.

Ne kadar doğru ve güzel bir yazı yazmışım dimi Erdal bey! Neye istinaden benim bu yazdığım şeyi alıntıladığınızı anlamış değilim. Zeren seviye atlamışken hayal satabilir gs pena ile Grobelna ile satamaz demişim. Siz benim yazdığımdan ne anladınız?

Açıkçası ben halla böyle bir kural olmadığını düşünüyorum hiç duymadım yetiştirme bedelini biliyorum ama kimin altyapısında oynadıysan 23 yaşına kadar orda durmak zorundasın diye bir kuralı ilkez duydum saçma geldi ondan diretiyorum.Lütfen kuralın linkini atar mısınız Gizem hanım TVF CEV FIVB her kural paylaşılır varsa eğer bende öğrenmiş olurum.Oladabilir ama ilkez duyuyorum ve 23 yaş öncesi giden bir sürü yıldız adayı aklıma gelince de aaçma geliyor kuralı atarsanız bende bilmediğim bir şeyi öğrendiğim için teşekkür ederim.Verilen Defne örneği falanda dediğim gibi aslında denilene tam anti bir örnek.
Orda durmak zorunda değiller oradan tamamen ayrılacaksa o kulübünün izni olmalı. Yetiştiren kulüp evet demezse değiştiremez kulüp. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz herhalde! Kimse gidemez demiyor ama izin çıkması lazım.

TVF Sporcu Tescil, Lisans ve Transfer Talimatı diye arattırın.
Madde 17

Ne kadar doğru ve güzel bir yazı yazmışım dimi Erdal bey! Neye istinaden benim bu yazdığım şeyi alıntıladığınızı anlamış değilim. Zeren seviye atlamışken hayal satabilir gs pena ile Grobelna ile satamaz demişim. Siz benim yazdığımdan ne anladınız?

Hiç ilgilenilmemiş Pena üzerinden algı yarattığınızı ve harcadıkları para , geldikleri durum hiç normal olmayan, taraftarı olmayan ve yarını belli olmayan Zeren'in hayal kurduracak bir takım olarak gördüğünüzü anladım. Bugünden bakınca gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan 2 durum.

Berka Buse Özden Vakıfbank'la 1 yıllık daha sözleşme imzalamış. Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu açıklamış.

Boşta kaliteli yerli orta kalmadı. Bir tek Begüm Kaçmaz var o da İtalya'dan buraya dönmek ister mi emin değilim. Ya 2 yabancı ortayla yeni sezona başlayacağız ya da hak etmemesine ve her sezon geriye gitmesine rağmen Ayçin'le 1 yıllık daha sözleşme imzalayacağız.

Bu takımın bütçesi ligin ilk 2 bütçesi arasına girmediği sürece çamurda debelenmeye devam edeceğiz. Dursun Özbek gitmeden de bu takımın bütçesi radikal şekilde artmayacak. Ne diyeyim. Mayıs ayını beklemeye devam.

TVF Sporcu Tescil, Lisans ve Transfer Talimatı diye arattırın.
Madde 17
Aslında okudum evet biz anlaşamadık aslında benim dediğim varmış orda.Cidden birşeyler öğrenelim diye uğraşıyorum ama ben ilk mesajımda eğer oyuncusunun sözleşmesine kadarlıksa bittiği anda yetiştirme bedeli ile alınabilir diye bir kural var ama 23 e kadar kulübe bağlı değil demiştim.Sizin dediğinizde doğru evet bağlı ama yüzde yüz kulüp onaylı değil bu yetiştirme bedeli adı altında voleybolda cüzi miktar bir bonservis ödüyeyip alabiliyorsun diye biliyordum yine öyle gibi geldi maddeyi okuyunca ama sizi de kutlarım herkes bu maddeleri bilmez voleybol
Benim bildiğim kadarıyla 23 yaşına kadar sözleşme gibi durum yok oyuncu istediği kulübe gidebilir sözleşmesi biterse kulüp giden kulüpten yetiştirme bedeli adı altında ucuz bir miktar isterse para alabiliyor bunu biliyorum.Ama 23 yaşına kadar olduğunu kulübe bağlısın diye bir şeyi ilkez duyuyorum öyle bir şey olsa 19-20 yaşında yıldız adayları nasıl başka kulüplere geçiyor.Sadece kulüp isterse yetiştirme bedeli alabiliyor vermek zorunda karşı takım oda çok az bir miktar ama benim bilmediğim bir kural var mı bilmem sanmıyorum öyle bir şey olacağını da.Yani 20 yaşında da olsan sözleşmen bitiyse istediğin takıma gidersin sadece kulübüne yetiştirme bedeli ödenir benim bildiğim.
Bende şu şekilde yazmıştım sanki halla öyle gibi geldi bana maddeyi okuyunca.
17.1. Serbest transfer yaşını doldurdukları kulüp ile izleyen sezonlar için sözleşme imzalamayan/yenilemeyen sporcular, kulüplerinden ayrılacakları;

1. yıl için sözleşmelerinde yer alan son bir yıllık transfer tutarının 2 katı kadar,

2. yıl için sözleşmelerinde yer alan son bir yıllık transfer tutarı kadar,

3. yıl için sözleşmelerinde yer alan son bir yıllık transfer tutarının yarısı kadar yetiştirme bedelini ödemek suretiyle kulüplerinden bonservis alabilirler. Serbest transfer yaşını doldurduğu sezonu izleyen üç sezonu kulübünde tescilli olarak tamamlayan sporcular, bedelsiz olarak serbest kalırlar.

Şu şekilde konuştuğumuz kural yetiştirme bedeli ile alınabilir uzatmaya gerek yok bence güzel bir konu hakkında bilgilendirici bir tartışma oldu seneye yazın belli olur artık seneye kesin Eczacı da zaten de seneye yazın yine çıkan haberlerle kural tam olarak anlaşılır.

Orda durmak zorunda değiller oradan tamamen ayrılacaksa o kulübünün izni olmalı. Yetiştiren kulüp evet demezse değiştiremez kulüp. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz herhalde! Kimse gidemez demiyor ama izin çıkması lazım.
Daha insancıl yazsanız forum adına daha güzel olur Gizem hanım sürekli biriyle kavga eder gibi saçma agresif yazmanıza gerek yok.Okuduğumu da anlıyorum burda aslında siz anlamamışsınız Defne örneği boş kalır çünkü o Nilüfer altyapılı demiştim Eczacıya gitmesine izin verdi dendi yani denilene anti olur bu örnek dedim.Agresifliğinizi dindirin lütfen.

Zeren seviye atlamış uçuyor kaçıyor takımda herkesi kaptırarak antrenörleri dahi gitti.İnatla bu sezon başarısızlığın nedeni kurulan kadro değil ruhsuzluk sistemsizlik yönetilememe en sonda herkesi gereksiz yüklemelerle sakatlanması olduğunu anlamıyorsun.

Berka Buse Özden Vakıfbank'la 1 yıllık daha sözleşme imzalamış. Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu açıklamış.

Boşta kaliteli yerli orta kalmadı. Bir tek Begüm Kaçmaz var o da İtalya'dan buraya dönmek ister mi emin değilim. Ya 2 yabancı ortayla yeni sezona başlayacağız ya da hak etmemesine ve her sezon geriye gitmesine rağmen Ayçin'le 1 yıllık daha sözleşme imzalayacağız.

Bu takımın bütçesi ligin ilk 2 bütçesi arasına girmediği sürece çamurda debelenmeye devam edeceğiz. Dursun Özbek gitmeden de bu takımın bütçesi radikal şekilde artmayacak. Ne diyeyim. Mayıs ayını beklemeye devam.
Ayçin bence net elde kalmalı ama 1 yerli kaliteli orta daha şart rotasyona ben Karmen istiyordum ve Karmen fanatik Galatasaraylı Tiktok da 2 tekrar yaplaşımı var biri Galatasaraya gel diğeri Fener maçında Feneri nasıl yendikleri.Gelir sanıyordum Thy ile devam etti Thy de oynayan Bahar Zerenden Kübra da düşünülebilir şu aşamada.Beliz isteyen çok görüyorum ama Beliz küçük takım oyuncusu bizde iş yapmaz.Bide Begüm İtalyadan dönüyor galiba Nilüfer ile anlaştı diyorlar.

Son düzenleme:

Vakıf Naz için her şansı dener Barbolini sağolsun iyi olmasına rağmen ikinci devre oyuna almadığı için Naz'ı umarım gitmek gibi bir şey yapmaz Naz Vakıf ile anlaşırsa bize kalan bu aşamada en iyi ihtimal Aslıhan Kılıç olur Naz umarım kalır yoksa seneye baya sıkıntı yaşıcaz.

Aslında okudum evet biz anlaşamadık aslında benim dediğim varmış orda.Cidden birşeyler öğrenelim diye uğraşıyorum ama ben ilk mesajımda eğer oyuncusunun sözleşmesine kadarlıksa bittiği anda yetiştirme bedeli ile alınabilir diye bir kural var ama 23 e kadar kulübe bağlı değil demiştim.Sizin dediğinizde doğru evet bağlı ama yüzde yüz kulüp onaylı değil bu yetiştirme bedeli adı altında voleybolda cüzi miktar bir bonservis ödüyeyip alabiliyorsun diye biliyordum yine öyle gibi geldi maddeyi okuyunca ama sizi de kutlarım herkes bu maddeleri bilmez voleybol

Bende şu şekilde yazmıştım sanki halla öyle gibi geldi bana maddeyi okuyunca.
17.1. Serbest transfer yaşını doldurdukları kulüp ile izleyen sezonlar için sözleşme imzalamayan/yenilemeyen sporcular, kulüplerinden ayrılacakları;

1. yıl için sözleşmelerinde yer alan son bir yıllık transfer tutarının 2 katı kadar,

2. yıl için sözleşmelerinde yer alan son bir yıllık transfer tutarı kadar,

3. yıl için sözleşmelerinde yer alan son bir yıllık transfer tutarının yarısı kadar yetiştirme bedelini ödemek suretiyle kulüplerinden bonservis alabilirler. Serbest transfer yaşını doldurduğu sezonu izleyen üç sezonu kulübünde tescilli olarak tamamlayan sporcular, bedelsiz olarak serbest kalırlar.

Şu şekilde konuştuğumuz kural yetiştirme bedeli ile alınabilir uzatmaya gerek yok bence güzel bir konu hakkında bilgilendirici bir tartışma oldu seneye yazın belli olur artık seneye kesin Eczacı da zaten de seneye yazın yine çıkan haberlerle kural tam olarak anlaşılır.
Ne diyor yönetmelik? "Serbest transfer yaşını doldurduktan sonra...." O yaş da yıl bazlı olarak 22... Yıl bazlı olarak şunu kastediyor;

Mesela 1.1.2005 ve 31.12.2005 doğumlu iki oyuncu da ancak 1.1.2027 tarihinde transfer olabiliyor. Yani devam eden sözleşmesi yoksa....

Daha yazdığımın mürekkebi kurumadan Begüm Kaçmaz'ın Nilüfer Belediye ile anlaşma haberi geldi. 2 Yabancı ortayla yeni sezona başlamaktan başka çare kalmadı.

Hiç ilgilenilmemiş Pena üzerinden algı yarattığınızı ve harcadıkları para , geldikleri durum hiç normal olmayan, taraftarı olmayan ve yarını belli olmayan Zeren'in hayal kurduracak bir takım olarak gördüğünüzü anladım. Bugünden bakınca gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan 2 durum.
Erdal bey siz kesinlikle okuduğunuzu anlamıyorsunuz biraz paragraf sorusu çözmenizi öneriyorum. Zeren hamleleriyle biz clde f4 oynamak istiyoruz biz şampiyonluğa oynuyoruz hayalleri satabilir sen pena alıp satamazsın demişim olay taraftarı olmaması yasının belirsizliği değil! Ayrıca Brezilya’da oynayan bir yıldız smaçör ile görüşüyoruz diyen bendim herhalde! Cibara kendi çıkıp söyledi. Kaldı ki zeren bizim 2 galibiyet üzerimizde şuan biz pena yerine sylla aldık yuan aldık ona rağmen :)

Zeren seviye atlamış uçuyor kaçıyor takımda herkesi kaptırarak antrenörleri dahi gitti.İnatla bu sezon başarısızlığın nedeni kurulan kadro değil ruhsuzluk sistemsizlik yönetilememe en sonda herkesi gereksiz yüklemelerle sakatlanması olduğunu anlamıyorsun.
Ee yani? Benim yazdığımla ne alakası var? Zeren seviye atlamadı mı bu zeren 2 sezondur sultanlar liginde clde imoco ile 5 set oynuyor sen alman takımını zar zor geçtin e gayet senin önünde seviye anlamında. Gidiş şekillerini eleştirebilirsin bilemem ama gün sonundaki gerçek bu. Şu kadroyla bile şampiyonluk mücadelesi veriyoruz hayali satılamazken penalı takım için şampiyonluk mücadelesi veriyor denmesi kabul mü edeceğim?

Daha insancıl yazsanız forum adına daha güzel olur Gizem hanım sürekli biriyle kavga eder gibi saçma agresif yazmanıza gerek yok.Okuduğumu da anlıyorum burda aslında siz anlamamışsınız Defne örneği boş kalır çünkü o Nilüfer altyapılı demiştim Eczacıya gitmesine izin verdi dendi yani denilene anti olur bu örnek dedim.Agresifliğinizi dindirin lütfen.
Halil bey siz daha önce benimle hangi üsluplarla konuştunuz bence bi hatırlayın

Geri