• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Gelmeyecek oyuncuların peşinden koşup zaman öldürmeye devam daha 2-3 gönderi önce çok doğru bir yorum diye attım gs nin bu sene en büyük sorunu gelmeyecek oyuncularda ısrar edip eldekileri kaçırması.Tolok diyoruz halla gelmez şuan kız bize sözleşmesi var Novara ile Wu Zhuang Alesmeier gibi iyi smaçörler varken sözleşmesiz alınabilecek birazda Tolok peşinden koşup onlarıda kaybedelim.Gerçekçi hedefler konulsun biraz.
İlgilenmediğimiz oyuncular ile nasıl zaman öldürüyoruz tam olarak?

Scandicci'nin yıldızı Sarah Franklin'in sözleşmesi 2 ay sonra bitiyor. Henüz bir takımla da imzalamadı. Lukasik ve Frantti'nin bu yıl toplam aldığı ücreti ona versek getirebiliriz. Oyunun her alanında katkı verir ve skor gücüyle bizi çok ileriye taşır. Gerekirse bu transfer için fazladan bütçe yaratılsın ama gelecek sezonun takımını 2-3 seviye birden atlatacak bu oyuncu getirilsin. Yoksa yine ligde ilk 4'e oynamaktan ileriye gidemiyeceğiz gibi duruyor.

Scandicci'nin yıldızı Sarah Franklin'in sözleşmesi 2 ay sonra bitiyor. Henüz bir takımla da imzalamadı. Lukasik ve Frantti'nin bu yıl toplam aldığı ücreti ona versek getirebiliriz. Oyunun her alanında katkı verir ve skor gücüyle bizi çok ileriye taşır. Gerekirse bu transfer için fazladan bütçe yaratılsın ama gelecek sezonun takımını 2-3 seviye birden atlatacak bu oyuncu getirilsin. Yoksa yine ligde ilk 4'e oynamaktan ileriye gidemiyeceğiz gibi duruyor.
Franklin Zeren ile anlaştı deniliyor ama Zeliha Işık en güvenilir kaynak Zeren daha hiçbir oyuncu ile anlaşmadı dedi o yüzden olabilecek bir hamle ama ilk tercih olmamalı bence Wu Zhuang Alsmeier için nabız yoklanıp bu isimler çok gelecek umudu vermiyorsa onlardan hemen sonra ilgilenilebilecek ABD'nin ciddi yatırım yaptığı gelecek gördüğü bir isim umarım doğru hamleler gelir.

Taraftar yangın yaptığı isimler sezon başından beri bunlar değil mi.Alınabilir isimler için yangın yapılsa daha mantıklı yoksa bende biliyorum Tolok ile ilgilenmediğimizi.Ama Tolok yangını yerine Wu gelsin diye yangın yapmak daha mantıklı diyorum.
Ya taraftar yangınından kime ne? Yönetim takıyor mu sanıyorsunuz? Aptal aptal şeyler yazıp duruyorlar zaten.

Şaka gibi bir adam biz buna nasıl dayandık.Şimdi de Novara'ya gidip Novara gibi bir takımı bitirecek.İlk 5 çapraz kadar iyi oynayan bu sezon kusursuz pç performansı gösteren Tolok smaçöre geçiyor Grobelna as pç oluyor şaka gibi.Bu adam neden bu kıza torpil yapıyor kulüpler neden sesiz kalıyor acaba önce bizi kandırdı şimdi sıra Novara gibi çok kaliteli olan bir takımı batırmakta.
Tolok Novara ile sözleşmesini uzattığında ben smaçör oynamak istiyorum dedi. Kızı 2 senedir istemediği halde pç oynatıyorlar. Kendisi smaçör olmak istiyor yani.

Geri