• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bence hemen cok iyi bir coach, projeyle inandirilacak sonucta butceler de artıyor artık sonra ona verilecek min. 5 iyi yabancı zaten Muhsin geldi takımda da kalacak bazı yerliler; arti hemen salon inşaatı...
Daha voleybol salonuna başlayamadılar basketbolu nasıl yapacaklar? Ben bu projenin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Bu projeyi gerçekleştirme niyeti olan çoktan finans kısmını halletmişti. Şuan muhtemelen finansman bulunamıyor. Üzülerek söylemek istiyorum osimhene harcayacak 100 milyon € var ama o tesisleri yapacak 100 milyon € yok. Gsnin özetidir bu olay

Daha voleybol salonuna başlayamadılar basketbolu nasıl yapacaklar? Ben bu projenin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Bu projeyi gerçekleştirme niyeti olan çoktan finans kısmını halletmişti. Şuan muhtemelen finansman bulunamıyor. Üzülerek söylemek istiyorum osimhene harcayacak 100 milyon € var ama o tesisleri yapacak 100 milyon € yok. Gsnin özetidir bu olay
Önce Kemerburgaz, sonra Florya, sonra salon diye bin defa söylediler. Kemerburgaz bitti, florya da bitince salona başlanır.

Kanımca voleybol ve basketbol için ayrı ayrı salonlara gerek yok. En azından şu an için gerek yok. Hem bu branşlara ilgi gösterip severek ilgilenen taraftar sayımızın azlığı hem de getireceği ek maliyetler açısından. Zaten branşların oynayacağı salonlar belirtince basketbol ve voleybol federasyonları buna göre bir fikstür düzenlemesi yapıyorlar.

Ben de yıllardır amatör diye adlandırılan branşlara yatırım yapılmamasına çok karşıyım çok üzülüyorum bir Yusuf Demir bir Jelert bir Cuesta'nın sadece bonservis paraları bile bu branşları ayağa kaldırabilir bunu da kimse inkar edemez bu da artık Galatasaray'ın bir spor değil bir futbol kulübüne dönüşmeye başladığını bize net bir şekilde gösterir ve futbol için harcanan paranın çok azı bu branşlara harcansa başarı gelebilir ama öncelikle bu branşları ve o bütçeleri doğru yönetecek vizyonu olan yöneticiler gerekiyor. Yoksa erkek basketbola kadın voleybola 10 değil 20 milyon dolar koysan da yine başarı gelmez. Örneğin bir ay önce voleybol ve basketbol için bütçeler arttı deniliyor ama kadın voleybola yapılan transferler ve erkek basketbola yapılması muhtemel konuşulan isimler ortada, hemen hemen hiç kimse memnun değil.

Vizyon-kaynak(para)-doğru yöneticiler-doğru teknik ekip-doğru oyuncular.

Eğer bizler bcl finalini başarı olarak görürsek, euroleague 20 değil 40 takıma çıksa, nba europa gerçekleşip 16 değil 32 takımla bile kurulsa biz bu vizyonsuzluk ve hatalı yönetimlerle o 72 takımdan biri bile olamayız.

Galatasaray basketbol takımını izlemek için heves bırakmadılar yahu
Koç ile acilen yollar ayrılmalı ve basketbolu daha doğru isimler yönetmeli

1-2 senelik geçiş ve düşüş dönemi olabilir ama senelerdir saçma sapan işler var bu branşta ve hiç bir iddia ve plan yok
Hep işte rastgele geçiştiriliyor. EL tepeye oynayan takımlar gibi çok büyük bütçeler koymayın tamam ama yinede GS ismi ve markası daha iyi temsil edilmeli yeter artık

Dün gece Twitter'da açılan space odası çok verimliydi. Umarım bu yaz bol bol -mümkünse her hafta- space odaları açılır da bol bol galatasaray basketbolu konusulur.

space odasında forum yöneticiler tarafından takip ediliyor dendi. ben de kendimce fikrimi belirteyim o zaman, belki yöneticiler okur: Yakup hocaya bizim kendi Alimpijevic'imiz olacak düşüncesiyle yaklaşıp uzun vadeli düşündüm fakat o isim kendisi değilmiş. Ve biz de 6-7 milyonları düşündüğümüz yerde artık kendi Alimpijevic'imizi arayacak durumda değiliz. Yani işin özü Galatasaray böyle paralar koyduğu dönemde en azından Banchi'yi koç yapabilmeli. Ufuk Sarıca gibi tek kulvar koçlarından da uzak durulmalı. Tez vakitte reaksiyon alınmalı ve transfer işi yerli 4 numara dışında askıya alınmalı.

Önce Kemerburgaz, sonra Florya, sonra salon diye bin defa söylediler. Kemerburgaz bitti, florya da bitince salona başlanır.
Florya bitince? Florya ne zaman bitecek Florya bittiğinde mevcut yönetim mi olacak? Gelecek yönetim salonu yapmak isteyecek mi? İstese finanse edebilecek mi? Ayrıca florya bittiğinde neden salon yapılıyor biz Florya’da inşaat mı yapıyoruz? Ordan gelen para salon inşaatında da kullanılmayacak sonuçta.

Bence hemen cok iyi bir coach, projeyle inandirilacak sonucta butceler de artıyor artık sonra ona verilecek min. 5 iyi yabancı zaten Muhsin geldi takımda da kalacak bazı yerliler; arti hemen salon inşaatı...
Kim sunacak o projeyi? O projeyi sunacak adamlar zaten en başta sorumlu bu işten. Yakup hocanın veya bu profillerin koçumuz olması, devam edilmek istenmesinin sebebi nedir sizce? Şubenin başına geçenler sahibi olmak istiyor çünkü.

Alimpijevic mi yönetilmesi, yönlendirilmesi kolay bir adamdır, Yakup Sekizkök mü? Bunlar küçük olsun benim olsun istiyor.

Seneye burada isimler yazılıyor ediliyor ama emin olun başarılı olursak da, başarısız olursak da şans eseri olacak. Herhangi bir planımız filan yok ama iyi çıkarsa takım anlatacaklar şöyle planlama yaptık, böyle çalıştık filan diye.

Sözleşmesini uzattığımız ve ücretini arttırdığımız konuşuluyor. Umarım 750 bin dolar doğru değildir.

Bu gece Galatasaray basketbolu için dönemeç olacak yada seneye yan gözle bile bakmayacağız bu şubeye. Bu gece veya en geç hafta içi reaksiyon alınmazsa bu şube pek çok insan için bitecek. Mesela çocukluğu İpekçi'de geçen ben, değişim olmadığı takdirde izlemeyeceğim bu şubenin maçlarını. Sen kimsin diyenler olabilir, karınca misali safimiz belli olsun. Tepki koyuyorum kendimce, bir kişi bir kişidir.

Baris Nane gittiginden beri tepetaklak asaga dogru yuvarlaniyoruz. Attigi eski twitlera baktim simdi girip profiline cidden duygulandim. Bu adami bu subeden uzaklastiranlar en büyük ihaneti yaptilar Galatasaray basketboluna

Turgay Zeytingöz - Baris Nane - Kerem Tunceri (yillar sonra en güzel dönem bu üclü sayesinde yasandi)

Baris Nane gibi has bi Galatasarayli varken ve bu sporun icinden gelen birisi olarak Basketboldanda cok iyi anladigini düsünüyorum neden bu degerden faydalanmiyoruz.

Hiç uğraşmasınlar otobüs durağında bekleyen herhangi 12 kişiyi alıp getirsinler.Başlarına da Ergin Ataman ın caycısını getirsinler.

Can Natan'ın yerine para verip , gerektiğinde bütçeyi artıracak ama asla koçla ve menejerle abhap-çavuş ilişkisine girmeyecek bir yönetici gelsin. Menajerliğe Haluk Yıldırım gelsin. Koçluğa da Ibon Navarro gelsin. Bunlar olduktan sonra açıklanan bütçe ile ligde ve Eurocup'ta zirveye oynarız. Sadece bunların yapılması bile tertemiz bir sayfa açar takımımız için.

İstila etmeyin, istifa edin! Bizi de yormayın artık! Ömer Yalçınkaya - Yakup Sekizkök ikilisi devam ederse kimse foruma oyuncu falan önermesin. "Ligi bilen" bahanesiyle, kadro haziran ayında kurulup tatile çıkılır. Ömer Yalçınkaya - Yakup Sekizkök demek Efes - fb - bjk üçgeninden 0-6 ile çıkmak demek. Herkese hayırlı forumlar.

Son düzenleme:
Cummings dahil bütün sözleşmeler iptal edilmeli. Yerli yabancı devşirme a,b,c,d,e,f,g. teknik ekip, şube yöneticileri, ömer yalçınkaya. Bugün herkes istifa etmeli. yoksa görevden alınmalı. Eğer bunlardan biri bile eksik kalıp seneye kadro kurulursa, maça giden, konuşan herkes haindir, bunların destekçisidir.

Gücünüz yetmiyorsa konuşmayın, yokmuş gibi davranın. Gelen oyunculara sevinmeyin üzülmeyin, ne kadar tepkisiz kalırsanız, o kadar kolay kazanırsınız.

Ömer efendi ve yakup bey ile yeni sezona başlıcaz. Bütün her şey yine çöp olacak

Radikal kararlar lazım. Radikal degişimler takımlar için çogu zaman önemlidir başarılı sonuçlar getirir.

-Şube yöneticileri, teknik ekip görevi bırakmalı
-Yeni bir vizyon şart eurocup katılımı ile gelecek vizyon
- Kadro sil baştan 0’dan tekrar kurulmalı. Zaten TBL 7+5 kuralı getirdi. 5 tane türk oyuncu bulmak zor olmamalı.

Bunun haricinde yapılacak hamlelerin, transflerin hiçbir anlamı yok. Yine aynı hüsranları yaşarız.

Yakup hoca acilen gönderilmelidir. En iyi alternatif Ufuk Sarıca. Özellikle Bahçeşehir salça olmadan almalıyız.

Bu gece Galatasaray basketbolu için dönemeç olacak yada seneye yan gözle bile bakmayacağız bu şubeye. Bu gece veya en geç hafta içi reaksiyon alınmazsa bu şube pek çok insan için bitecek. Mesela çocukluğu İpekçi'de geçen ben, değişim olmadığı takdirde izlemeyeceğim bu şubenin maçlarını. Sen kimsin diyenler olabilir, karınca misali safimiz belli olsun. Tepki koyuyorum kendimce, bir kişi bir kişidir.
Geçen sene bunları söylerken ezbere yorum yapmayın diye atıp tutuyordun ne değişti savunsana hadi hocanı. Biz eleştirirken bunda olmaz derken sen ezbere yorum yapmayın diyip eleştirenleri basketboldan anlamaz konuma sokuyordun geldin mi bizim yorumlara ezber miymiş eleştiriler??

Sadece şube yönetiminin koçun oyuncuların değil bu duruma yani Ocak ayından beri neredeyse maç kazanamayan şube yönetimini koçunu ve oyuncularını görevde tutan tüm yönetim suçludur. Eş dost akraba ilişkileriyle liyakatten uzak bir yönetim asla kabul edilemez.

Koç hala çıkmış bcl final four'undan beri ritmimizin çok dışındaydık diyor. Ocak ayından beri neredeyse ligde maç kazanamadın hala final four diyor. Maç sonu koçu bu şekilde konuşturan bir yönetim kabul edilemez. O yüzden bize en önce ve en mühim gereken konu vizyon sahibi yöneticilerdir.

Voleybol salonu güya 2026 Avrupa Şampiyonası'na bitirilecekti. Farkında mısınız bilmiyorum ama 1 sene kaldı şurada. 1 sene içinde salonu yapabilecekler mi? Voleybol salonu o tarihte bitmesi gerektiğinden basketbol salonu da o tarihte bitmeli mantık olarak.

Geri