Ncaa yapacakmış Efe Vatan
Çok Şuaçan Pişkin kokan bir transfer.Galatasaray, Cihat Dalgalı'yı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, bir genç oyuncu eklemesi daha yapmak istiyor.
Galatasaray'da teknik ekibe de bir takviye geldi ve atletik performans antrenörü olarak Ertan Bedir ile anlaşıldı.
@canbedell
Geçen sezon konya'da terör örgütü yanlısı hareket yaparak salonu karıştıran bir basketbolcu almışız.. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.
Geçen sezon konya'da terör örgütü yanlısı hareket yaparak salonu karıştıran bir basketbolcu almışız.. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.
Altyapıda bundan iyisi vardır. Yoksa zaten kapatalım. Yukarı Göksenin harici çıkan olmadı bu zamana kadar. Böyle boş transfer yapacaklarına altyapıdakiler oynasın da gençler Galatasaray altyapısını tercih eder belki.Internette bile adamla ilgili birsey bulmak cok zornedir diye aradim birsey bulamadim 2001`li adam. Belki de Vardy gibi amatorden gelip dunya stari olur bilemeyiz tabii
Sertaç bologna diyorlarYok mu hiç haber yahu? Gereğinden hızlı başladık öylece kaldık. (isimsiz Türk oyuncuları saymıyorum)
Furkan boşta , Sertaç da boşa çıkıyormuş. Partizan Lundberg i boşa çıkaracakmış(gerçi kısa yabancı almayacağız diye biliyorum)