• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Ncaa yapacakmış Efe Vatan

Ben şubeyi kafada bitirdim bundan sonra ne ürün alır, ne maça glder ne de tv'de izlerim. Truva atı içinde şubede bulunan yöneticiler ve teknik ekip gitmeden hiçbir şey çözülmez. Aldıkları yerli ve yabancı oyuncuların %90'ı antrenman oyuncusu olur ya da olamaz o noktada yapılmış vahlm transferler. Bu şube için akıl sağlığımı ve maddi durumunu bozmama gerek olmadığına kanaat getirdim.

Karamsarlığa gerek yok
Şimdi Kimler geldi takıma yerli yabancı?

Tek playmaker var o da 1 yildir oynamayan Can bence cummings ve ridvan klasik playmaker yada 1 numara olarak adlandirilamaz.

Topun elinde olmasini seven oyunculardan kurulu, size olarak sikintili 5 numara ve oyun icinde kaybolan bir 3 numaramiz var.

Cummings hayatinda 3 assist ortalamasini gecmemis, Can nasil donecek kac dakika alacak Ridvan nasil oynayacak kac dakika alacak.

Mccolum top elinde kendine pozisyon yaratir.

Palmer desen ayni sekilde.

Fabian White Manisa`nin rol oyuncusu Bishop kisa Zach Auguste, Zach`i degerli yapan boyu + mobilitesi Bishop ise size`i zaten mobilitesi olmasini gerektiriyor ancak sutu yok.

Cok sikintili kadro umarim ben yanilirim umarim teknik kadromuz iyi bir kadro muhendisligi yapmistir. Bosuna para almiyorlardir sonucta coach olmak takimi dogru kimyayla kurup dogru antreman ve dogru rol dagilimi ile olur. Bunun birini eksik yaparsan digerlerinin degeri azalir.

Cihat Dalgalı diye biri ile anlaşmışız. Yerli isimler için bu tarz isimlere gidiyoruz da genç de değil kendisi, 2001 doğumlu. Daha önce Mahmuti döneminde genç isimlere gitmiştik ve hepsi iyi yerlere geldi o isimlerin ama aynı tarzda transferler yapmıyoruz. Ne yapıldığını ben anlamıyorum burada. Konuşmayacağım diyorum ama çok kötü yönetiliyoruz gerçekten.

🔸 Galatasaray, Cihat Dalgalı'yı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, bir genç oyuncu eklemesi daha yapmak istiyor.

🔸 Galatasaray'da teknik ekibe de bir takviye geldi ve atletik performans antrenörü olarak Ertan Bedir ile anlaşıldı.

🔗 @canbedell

Bu Yakup'un kovulmadığı her gün zarar. Kimseyi zan altında bırakmak da istemem ama transferler filan hep komisyon kokuyor. Bu şubede bir şeyler dönüyor gibi iki senedir.

200'lük oyuncuya 400 verelim aradaki parayı da paylaşalım gibi bir düzen hissediyorum.

Alinan gençleri oynatacagi konusu şüpheli, zaten kadro kimyası daha da şüpheli...

Geçen sezon konya'da terör örgütü yanlısı hareket yaparak salonu karıştıran bir basketbolcu almışız.. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

Küme düşürmek için kadro kuruluyor. Dursun ozbek bu şubeye el atmalı ve başında kim varsa kovmali.

🔸 Galatasaray, Cihat Dalgalı'yı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, bir genç oyuncu eklemesi daha yapmak istiyor.

🔸 Galatasaray'da teknik ekibe de bir takviye geldi ve atletik performans antrenörü olarak Ertan Bedir ile anlaşıldı.

🔗 @canbedell
Çok Şuaçan Pişkin kokan bir transfer.

Geçen sezon konya'da terör örgütü yanlısı hareket yaparak salonu karıştıran bir basketbolcu almışız.. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

Internette bile adamla ilgili birsey bulmak cok zor :) nedir diye aradim birsey bulamadim 2001`li adam. Belki de Vardy gibi amatorden gelip dunya stari olur bilemeyiz tabii

Açılım sürecine terör katkısı...zamanın ruhu

Internette bile adamla ilgili birsey bulmak cok zor :) nedir diye aradim birsey bulamadim 2001`li adam. Belki de Vardy gibi amatorden gelip dunya stari olur bilemeyiz tabii
Altyapıda bundan iyisi vardır. Yoksa zaten kapatalım. Yukarı Göksenin harici çıkan olmadı bu zamana kadar. Böyle boş transfer yapacaklarına altyapıdakiler oynasın da gençler Galatasaray altyapısını tercih eder belki.

Yok mu hiç haber yahu? Gereğinden hızlı başladık öylece kaldık. (isimsiz Türk oyuncuları saymıyorum)
Furkan boşta , Sertaç da boşa çıkıyormuş. Partizan Lundberg i boşa çıkaracakmış(gerçi kısa yabancı almayacağız diye biliyorum)

Yok mu hiç haber yahu? Gereğinden hızlı başladık öylece kaldık. (isimsiz Türk oyuncuları saymıyorum)
Furkan boşta , Sertaç da boşa çıkıyormuş. Partizan Lundberg i boşa çıkaracakmış(gerçi kısa yabancı almayacağız diye biliyorum)
Sertaç bologna diyorlar

Geri