Nba projesi yapacağımızın sahanın teknik çizimi konusunda sanırsam yardımcı olacakmış.Mali destekleri olmayacakmış ama saha yapımında tavsiye vereceklermiş galiba bence Nba projesi bu branşa çok katkı sağlayacak.Erkek Basketbolunu çok takip etmem önemli maçları izlerim sadece ama çok takip etmeyen biri olarak bile şube'yi çok geliştirecek çok doğru bir proje olduğunu görebiliyorum.
Nba projesi olu dogacak, zaten su an cok guzel yonetilen bir organizasyon var. Neden NBA projesi bir degisiklik getirsin. Daha once sampiyonlar ligi vb. de euroleague opsiyonu olarak sunuldu olmadi.
NBA projesinin basarili olmasi icin Euroleague takimlarinin NBA Europe`da olmasi lazim, o zaman da senelerdir basarili takimlar bu organizasyonun Efes ve Fenerbahce disinda kalmaz. Eger biz basarili olacaksak once basarili olacagiz ki en iyi organizasyonda yer alalim.
Zaten Eurolegaue NBA europe`un onunu kesmek icin takimlarla 2036` kadar uzatmaya calisiyor.
Sonuc olarak sen basarili olmazsan en iyi organizasyonda yer alamazsin, sen en iyi organizasyonda yer alip bunu surduremezsen kimse seni orda tutmaz. GS Euroleague`e cikti bir iki efsane galibiyetimiz var ama ne oldu ?
Acikcasi NBA Europe sampiyonlar liginin degismisi olacak ya da akilli davranip Euroleague takimlarini cekecek ya da FIBA bu ise son verecek Futboldaki gibi lig sampiyonluklarina gore bir duzen verecek.
Yoksa biz en iyi organizasyonda yer alamayiz alirsak bu organizsyonla yerimizi kaybederiz.
Neden bize geliyorlar neden Besiktas`a gelmiyorlar bizim neyimiz daha iyi projemiz mi ? Taraftar mi ? Takim mi ?
Besiktas`in salonu dolduracak taraftari da var takimi da daha iyi ve daha iyi yonetiliyor ama belki Besiktas bu organizasyonla ilgilenmiyor bile.
Adi NBA diye bir organizasyon tutmaz ya takimlara cok para verirsin vereceksen o ulkenin en iyi takimlarina verirsin yada FIBA sampiyonlar ligi olursun.
Umarim NBA europe adi altinda basarili bir organizasyon olur biz de parcasi oluruz ama hem organizasyon hem de Galatasaray basketbol subesi adi altinda ben bunu hayal edemiyorum. Su an yonetimin yirttik abicim yirttik hayalini biz de hayal ediyoruz.