Takımda 3 tane aynı tip yabancı uzun 1 tane de Muhsin var. Bugün hepsini topla bi Mahir kadar oynamıyorlar çünkü takımda düzen namına hiçbir şey yok. Bir tane oyuncu topu eline alıp sallamaktan başka bir şey yapmıyor. Bu sene benim Galatasaray basketbolunda 20. senem. Bu kadar kötü, bu kadar ucube, bu kadar ne yapmaya çalıştığı anlaşılamayan bir takım görmedim, bundan sonra da göreceğimi sanmıyorum.
Tamam gelen oyuncular çok iyi oyuncular değil, bunları söyledim. Ya ama kardeşim bir tane mi top inmez uzuna ya. Aldığın her yabancının el kol koordinasyonu bu kadar kötüyse ya sen bu işi bilmiyorsun ya da senin oyun tarzına uyan adamlar bunlar değil, e neden o zaman sürekli şutu olmayan topu yere vuramayan saf atlet görünüp koordinasyonun zerresi olmayan adamları alıp duruyorsun?:
Denizli gibi bir takımdan 3 çeyrekte 70 yemişsin yani insan biraz utanır çıkmış savunma çalıştık diyorsun. Yahu 45-50 yaşında adamsın, azıcık işine saygı göster. Bu terbiyesizlik ya başka bir şey değil, yani senden daha az bütçede Beşiktaş, millet hafta gelsin de maça gidelim diyor, takımlarında bir mücadele var. Adamlar bir şeyler yapmaya çalışıyor. Arkadaş, salona gittim uykum geldi ya. Tribünün maçla alakası yok, sahadaki oyuncular desen öyle spor yapmaya çıkmış. Ayıptır yahu ayıp, ekmek yediğiniz yer burası.