• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bazı arkadaşlar Jordan Ford transferine oynatan guard olmadığı için tepki gösteriyor. Haklılar ve saygı duyuyorum ancak bu takımın herhangi bir seti olmadığı için oynatan guard almamak kadar doğal bir şey yok.

Alex Mumbru konusunda tek güvencem Micov. Koc konusunun diğer yöneticiler tarafından zerre umursandığını düşünmüyorum.

Bir koç ismi dolaşıyor olsa da bir kaç saate kadar koç aramıyoruz diye açıklama gelir yönetimden. Ligden düşsek bile ne istifa olur ,ne de yönetim malum şahsı gönderir.

Keşke inanabilisem...

Galatasaray böyle isimlere gitmeli zaten biz senelerdir maalesef hedef düşürüyoruz bize yakışan en ust nokta olmali butce artışı olacak bayagi bu arada...

Mumbro hasta değil mi?

Luca banchi de iyi bir opsiyon olabilir eğer milli takımı izin verirse

Luca banchi de iyi bir opsiyon olabilir eğer milli takımı izin verirse
Pozzecco'da Duşan Alimpijevic gibi biraz deli dolu bir koç. Hatta 2 tık daha deli dolu. Ama ondan bir Dusan çıkmaz. Benim tercihim de mümkünse Banchi olurdu.

Manisa maçını hele bir zor bela da olsa kazanalım , malum şahsın Murat Özyer abisi yine bir yazı döşer ."Mumbru da ,Pozzecco da bu takıma çaycı bile olamaz" " Çünkü şu an takımın başında öyle bir isim var ki dünya da eşi benzeri yok. Takımın tek eksiği Jordan Ford" vs şeklinde devam eder.
Espiri olsun diye yazmıyorum . Murat Özyer in 4 Ekim 2025 teki yazısı tam da bunu ima ediyordu, aynen şu şekilde ;
"Asistan antrenör olarak kazandığı başarı listesi bile başlı başına bir kariyer manifestosu:
🏆 2× EuroLeague Şampiyonluğu (2021, 2022)
🏆 EuroCup Şampiyonluğu (2016)
🏆 FIBA EuroChallenge Şampiyonluğu (2012)
🏆 5× Türkiye Ligi Şampiyonluğu (2012, 2013, 2019, 2021, 2023)
🏆 3× Türkiye Kupası ve 3× Süper Kupa Galibiyeti

Manisa maçını hele bir zor bela da olsa kazanalım , malum şahsın Murat Özyer abisi yine bir yazı döşer ."Mumbru da ,Pozzecco da bu takıma çaycı bile olamaz" " Çünkü şu an takımın başında öyle bir isim var ki dünya da eşi benzeri yok. Takımın tek eksiği Jordan Ford" vs şeklinde devam eder.
Espiri olsun diye yazmıyorum . Murat Özyer in 4 Ekim 2025 teki yazısı tam da bunu ima ediyordu, aynen şu şekilde ;
"Asistan antrenör olarak kazandığı başarı listesi bile başlı başına bir kariyer manifestosu:
🏆 2× EuroLeague Şampiyonluğu (2021, 2022)
🏆 EuroCup Şampiyonluğu (2016)
🏆 FIBA EuroChallenge Şampiyonluğu (2012)
🏆 5× Türkiye Ligi Şampiyonluğu (2012, 2013, 2019, 2021, 2023)
🏆 3× Türkiye Kupası ve 3× Süper Kupa Galibiyeti
Murat özyer ya uçuyor haberi yok ya da övmek için biraz fazla zorlamış.
yardımcı antrenörün başarı listesi nedir allah aşkına:)
ne Ergin Ataman bir Obradovic koç yetiştirme açısından ne de Yakup usta bir itoudis.

Murat Özyer'in derdi hiç Galatasaray olmadı. Hep kendi ajandasına çalıştı. Bu şekilde yazılar yazması da tam olarak ne olduğunu belli ediyor.

Pozzecco konusuna gelince şüphesiz kim olursa olsun yakup sekizkök'den daha iyi bir tercih olacaktır fakat Pozzecco'nun kariyerinde de son dönemlerde elle tutulur bir şey yok ve düşüşte.

Yani Pozzecco'yu getirmekle Mahmuti'yi getirmek arasında çok bir fark yok benim için. Mahmuti en azından denenmiş ve belli bir başarıyı yakalamış bir opsiyon olduğu için daha mantıklı bile olabilir.

Luca Banchi ve hatta Trinchieri daha iyi bir tercih olabilir. Yükseliş trendinde potansiyelli bir koç var mı şu anda boşta olan? Lakovic'in takımı var. Tabellini de Paris basketten kovulmadı sanırım henüz. Aslında EL'de durumları çok iyi değil ama fransız takımı o kadar çabuk koç değiştirir mi emin değilim. ibon navarro'yu isterdim ama unicaja bırakmaz onu.

Alex Mumbru'nun koçluğu nasıl? Pozzecco'ya göre daha genç bir opsiyon sonuçta.
Hissiyat olarak sanki Mumbru daha iyi bir seçim olabilir gibi hissediyorum.

Bu arada şimdi aklıma geldi sasha djordjevic boşta galiba ve bence bu ismi geçen herkesten daha iyi koç.
Bence bir koç değişikliği yapacaksak gerçekten iyi bir koçla 2-3 yıllık planlama yapılması taraftarıyım.

Benim sıralamam.

Trincheiri
Pistiolis
Herbert
Pedro Calles
Banchi
Djordjevic
Pozzecco
Mumbru

Olurdu..

Günün sonunda uzun vadeli bir plan peşinde miyiz yoksa bir reaksiyon mu arıyoruz sorusunun cevabı Pozzecco ile daha çok ikinci şıkka yakın duruyor. En azından koç haberlerinin servis edilmesi de birilerine kibarca "istifa et.." demeye getirilmiş gibi.

Pozzecco, oyunculuğuna çok yetişemesem de koç olarak epey renkli ve hırslı bir kişiliği var. Ancak hangi dönemde bir şey vaaddetti derseniz orası biraz muallak. Sassari dönemi de lig hariç akılda kalıcı pek bir işi olmadı bence Asvel dönemi de fena değildi ama günün sonunda yükselişte bir koç demek yalan söylemek olur.

Heyecanlı bir kişiliği var ancak bu heyecanını kontrol edemediği için zaman zaman takımın aleyhine işleyebiliyor bu durum. Bir koç listemiz olduğunu sanmıyorum. Eurobasket 2022 başarılı, 2024 için pek aynısını söyleyemem. Ama günün sonunda elimizdekinden kurtulma imkanı var.

Taktik tahtasını ne derece etkili kullanır orası da biraz şüpheli. Ama bir sıralama yapacak olsaydım

Trincheiri
Banchi
Pistiolis
Pedro Calles
Pozzecco
Djordjevic

olurdu benim için de.

Son düzenleme:
Benim sıralamam.

Trincheiri
Pistiolis
Herbert
Pedro Calles
Banchi
Djordjevic
Pozzecco
Mumbru

Olurdu..
Pistiolis ile calles boşta değil.
Pistiolisi ben de tercih ederim de neden cska’dan ayrılıp gelsin?😊

Trinchieri underdog takımlar için iyi opsiyon şubeye heyecan da verir. Bence djoerdjevic de o heyecanı verir.

Herbert ve banchi iyi koçlar bence. Pozzecco değişiklik yapmak için yapmak gibi olur sanki. Mumbru’nun koçluğunu çok bilmiyorum ama hissiyat olarak pozecco’dan daha iyi bir sonuç çıkabilir gibi geliyor.

Vasat bir yabancıdansa Mahmuti ve sarıca opsiyonlarını da düşünürdüm. Mahmuti’yi sevsem de önceliğim ufuk sarıca olur. Mahmuti çok uzun süre uzak kaldı koçluktan

Geri