Bazı arkadaşlar Jordan Ford transferine oynatan guard olmadığı için tepki gösteriyor. Haklılar ve saygı duyuyorum ancak bu takımın herhangi bir seti olmadığı için oynatan guard almamak kadar doğal bir şey yok.
En son öyleydi ama..Mumbro hasta değil mi?
Pozzecco'da Duşan Alimpijevic gibi biraz deli dolu bir koç. Hatta 2 tık daha deli dolu. Ama ondan bir Dusan çıkmaz. Benim tercihim de mümkünse Banchi olurdu.Luca banchi de iyi bir opsiyon olabilir eğer milli takımı izin verirse
Murat özyer ya uçuyor haberi yok ya da övmek için biraz fazla zorlamış.Manisa maçını hele bir zor bela da olsa kazanalım , malum şahsın Murat Özyer abisi yine bir yazı döşer ."Mumbru da ,Pozzecco da bu takıma çaycı bile olamaz" " Çünkü şu an takımın başında öyle bir isim var ki dünya da eşi benzeri yok. Takımın tek eksiği Jordan Ford" vs şeklinde devam eder.
Espiri olsun diye yazmıyorum . Murat Özyer in 4 Ekim 2025 teki yazısı tam da bunu ima ediyordu, aynen şu şekilde ;
"Asistan antrenör olarak kazandığı başarı listesi bile başlı başına bir kariyer manifestosu:
2× EuroLeague Şampiyonluğu (2021, 2022)
EuroCup Şampiyonluğu (2016)
FIBA EuroChallenge Şampiyonluğu (2012)
5× Türkiye Ligi Şampiyonluğu (2012, 2013, 2019, 2021, 2023)
3× Türkiye Kupası ve 3× Süper Kupa Galibiyeti
Pistiolis ile calles boşta değil.Benim sıralamam.
Trincheiri
Pistiolis
Herbert
Pedro Calles
Banchi
Djordjevic
Pozzecco
Mumbru
Olurdu..