• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Mümkün olduğunca transferler birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu olmalı. Ya tutarsa değilde genel performansı belli bir standartta olan oyuncular seçilmeli. Takım kimyası iyi tutturulursa bizden daha bütçeli takımlara kafa tutubiliriz

Mümkün olduğunca transferler birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu olmalı. Ya tutarsa değilde genel performansı belli bir standartta olan oyuncular seçilmeli. Takım kimyası iyi tutturulursa bizden daha bütçeli takımlara kafa tutubiliriz
Nasıl olacak o iş?

Sezonun bu döneminde transfer yapabiliyor muyuz ? Malum giellespie sakatlandı

Önumuzdeki sezon icin turk telekomdan mike devoe dusunulebilir. Hem defans var hucum.

Pozzecco& miçov kadro mühendisliği konusunda mutlaka doğru adımlar atacaktır.gelecek sezondan itibaren şikecilere iki maçtada yenilmeyen, ve onlara unuttukları Galatasaray'ı hatırlatan, sezonların başlangıcı hayata geçer umarım...

Kaliteli oyuncu sayısı giderek azalıyor kadro kurmak geçmişe göre zor. 35-40 yaşındaki eski yıldızlar yük çekiyor hala. Kaliteli Amerikalı yı bulmayı geçtim Avrupa'daki kaliteli oyuncular Amerika'ya gidiyor. Kısaca bütçe artırımı ile sınıf atlamak o kadar kolay değil. Oyunu kültürü oturtmak lazım hemen olacak iş değil.

Yangından mal kaçırır gibi. Sanırsın prime Mirotic ya

Yangından mal kaçırır gibi. Sanırsın prime Mirotic ya
Özellikle ligden yapılan böyle erken hamleleri kolaycılık olarak görüyorum.
Yakup usta döneminde de bu tuhaf alışkanlık vardı.
Ben bizim özellikle nba ve g league havuzuna bakmak konusunda da çok eksik olduğumuzu düşünüyorum.

Ayrıca üç yıldır denizlide olması da benim için dezavantaj.. Denizli gibi menajer takımının 3 yıldır kimseye satamadığı oyuncudaki cevheri biz mi gördük? Ligden oyuncu almaya karşı değilim ama net fark yaratacak oyuncu olmalı. Bence bu bizim gibi bir takımda ortalama oyuncu olur. Denizli gibi düşmemeye oynayan takımdaki istatistikleri kimseyi kandırmasın.

Akoon Purcell gibi oyuncu bulursan direkt al ama ortalama adamlar için bu kadar acele edilmesini manalı bulmuyorum

Son düzenleme:
umarım mevcut yabancılardan kimseyi tutmayı düşünmüyorlardır. John meeks dışında kimseyi tutmayı düşünmem bile.

Seviye atlatacak transferler yapmamız gerekiyor.

Bleijenbergh umarım yalandır çünkü gelecek sezon hakkında kötü fikir veriyor.

Bleijenbergh transfer edildi haberi doğruysa başka transfer yapmak için kendinizi boşa yormayın direkt erkek basketbol şubesini kapatın, insanlarında sinirlerini bozup akıl sağlığıyla oynamayın. Şu haber yalan bile olsa böyle bir haberin çıkması basketbol şube yönetiminin baştan aşağı değişmesi gerektiğini gösterir.

Micov ve koç Misko'nun oyuncağı olmazlar umarım.
O vibe aldım malesef.

Micov ve koç Misko'nun oyuncağı olmazlar umarım.
O vibe aldım malesef.
Öyle olacak gibi
Başarısızlığı bir turda misko üzerinden yaşama hevesimiz var gibi

NBA europe diye milleti oyalamaya gerek yok Galatasaray eurocup üzeri el hedeflemeli.

Micov biraz Avrupalı oyuncular üzerinden gitmek istiyor sanırım ama bence orada piyasa daha dar. Bu bütçelere iyi amerikalı bulmak daha kolay olabilir her ne kadar yapamasalar da..

kötü oyuncu degil

Geri