• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Sezonu Öncesi Hazırlık Dönemi

Rus ekibi gereksiz sert oynuyor. Bizde Robinson, Meeks baya etkisiz göründüler şu ana kadar.

Maç sonucu : 103-96 🦁👍

📊 Skor dağılımımız;
Errick McCollum 19 Sayı
James Palmer Jr. 17 Sayı
Fabian White 15 Sayı
Will Cummings 14 Sayı;
John Meeks 12 Sayı
Muhsin Yaşar 11 Sayı
Jerome Robinson 5 Sayı
Tibet Görener 4 Sayı
Can Korkmaz 4 Sayı
Cihat Dalgalı 1 Sayı
Buğrahan Tuncer 1 Sayı

Son düzenleme:
Ben bu adamın asistan koçu olsam,hazırlık dönemi bittiğinde hayatı sorgulardım.Bu takımı kurarken savunma ile ilgili nasıl hiçbir şey düşünmez diye düşünmekten aşırı bunalırdım.Kuban ne zaman hücumda gereksiz işler yapmayı bıraksa,bizim pota altımız delik deşik oldu.Çok yumuşak bir takımız.Üstüne bir de bu takıma saçma sapan isimleri doldurmanın manası nedir ?

Karşı alana yavaş geçtiğimizde topu veteranlara teslim edip,tamamlayıcı oyuncularla hücumları bitirmeye çalışıyoruz.Ya da veteranların çembere atakları,insiyatif aldığı pozisyonlar oluyor.Kafadaki kurgu ise topla birlikte hızlıca karşıya geçip,doğru şutu bulmak.Eyvallah,fakat bunun için zaman zaman da olsa savunma yapabilmen gerekmez mi ? Yok,bu takım hiçbir pozisyonda iyi savunma yapmıyor.Topa baskı yapan oyuncun yok,sert bir 4 numaran yok,caydırıcı bir 5 numaran yok.Basketbol sadece hücumdan ibaret midir ?

hAZIRLIK maçı da olsa hala yenilmedik daha bir de fb ye karşı kazandık

Bir takımın Koçu Don Nelson değilse, takım Nowitzki, Steve Nash, Stephen Curry gibi oyunculardan kurulu değilse, amacınız da sadece NBA de showtime basketbolu oynamak değilse bu şekilde savunma yapmadan oynamak hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil. Lig başladığında yine ligden düşme mücadelesi veren takımlardan 90 sayı yiyip yenilmeye namzet bir takım.

Geri