• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Sultanlar Ligi (Voleybol)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Güzelyalı ve çevresinde yaşayan, 2010'larda doğan dostlarım adına mutluyum. :) Haftaya İlbank'ı yendikleri anda, sallana sallana ligde kalacaktır takım. Tabi umuyorum ki, 21. yüzyılda doğan jenerasyona ek bir destek de görebilir takım. İşin tribün ayağı alt lige kıyasla dahi tatmin etmedi şu aşamada.

Göztepe, salonun da kulübün düzeyine yaklaştığı günde; ligde kalabilmek adına nihai adımı attı. Sezonun kalan bölümünde , risk kaynaklı endişenin yerini keyif alacaktır.

Tabi, tribün gruplarından da salonda arz-ı endam bekliyoruz.

İlkez kendim voleybolda bir gelir gider tablosu gördüm her zaman yapılıyor mu bilmiyorum ben ilk defa görüyorum.Eğer doğruysa Fener Kadın Erkek toplam 4 milyon civarı bir zarar etmiş ben daha fazla beklerdim yine çok büyük bir zarar değil.

Günceleme yapayım şuan gördüm 1 Haziran-30 kasım arası gelir gider tablosuymuş.Yıllık değilmiş az gelmişti zaten bana.

Fb Castillo transferini bitirmek üzereymiş. Çok çok iyi libel dengeleri değiştirecek bir hamle. Bence gelecek sene clnin en büyük adayı fb olacak ki yine ev sahibi de olacaklar. Sözde rakibimiz! Hangi alanda yarışabiliyoruz ki! Çok üzücü çok

Fb Castillo transferini bitirmek üzereymiş. Çok çok iyi libel dengeleri değiştirecek bir hamle. Bence gelecek sene clnin en büyük adayı fb olacak ki yine ev sahibi de olacaklar. Sözde rakibimiz! Hangi alanda yarışabiliyoruz ki! Çok üzücü çok
Voleybol gerçekten sırf zarar bir şube... Zerre geliri yok. Ne salon, ne yayın ne de başarı geliri... Hiç bir şey yok. 1907 derneği olmasa FB de GS den farklı olmazdı şu an emin ol.

Ama basketboldaki GS vurdumduymazliğını kafam almıyor. Cem ciritçi basketboldan seneye kâr edeceğiz diye açıklama yaptı ki düşününce makul...

FB nin El seyirci ortalaması geçen yıl 12.000 kişi idi. En ucuz el bileti 1.000 TL... Ortalama 2.000 TL desek maç başına 30 Milyon TL gelir yapar. 20 maçtam 600 milyon TL sadece salon geliri. Daha lig maçlarını, mağaza basketbol gelirlerini, maç günü diğer satış gelirlerini ve loca gelirlerini dahil etmedim. Bir de bunun başarı, sponsor ve yayın gelirleri var. Onları da eklersek herhalde 1.5 milyar TL yi geçer... Neredeyse 30 milyon Euro eder... FB'nin bu sezonki maaş bütçesi 16 milyon Euro İbrahim Kutluay'ın ifadesine göre. De ki 25-39 milyon Euro olsun toplam bütçe: Neredeyse kar etmek üzere bu şubeden FB...

Galatasaray da çok rahat bu ortalamalara oynayabilir iddialı bir takım kurup BCL yerine EL için uğraşsa... Neden yapmıyorlar benim aklım, hafsalam almıyor kesinlikle. Ki FB yönetimi şimdi Ülker Arena'yı neden 20.000 kapasiteli yapmadık diye kafalarını duvarlara vuruyorlardır... Galatasaray da çok rahat bu ortalamalarda seyirci toplayabilirdi...

Bu hesabı yapmış birilerinin olmaması mümkün değil... Bence başka hesaplar dönüyor GS camiasında amatör branşlara yönelik. EL de oynayan bir takım çok rahat hem de kar ederek her sene play-off mücadelesi içinde bir takım kurabilir... Zalgiris, Kızıyıldız ve Partizan 19 bin seyirci ortalamasına oynuyor. En azından Zalgiris kesinlikle kar ediyor bence. Galatasaray da EL de kâr dahi ederek hem de iddialı bir takım kurabilir... Rahatlıkla... Neden kumuyor? Hiç bir fikrim yok.

Fb 1-2 senedir büyük zarar etmiyor olabilir basketbolda ama 10 sene çok büyük zararlar yazdılar o zararların faydasını şuan görüyorlar. Gs de böyle olmak istiyorsa bunu göze alacak

Seneye lig kalitesi güzel olacak gibi.Nilüfer de yıllardır sevidiğim artık ekol haline gelmiş lige oldukça renk katan bir takım kısıtlı bütçelerle.Seneye Buse ile devam edip Begüm çektiler yine hedefleri 6. olmak olur gibi ama bu sene Nilüfer baya renkli takım seneye de öyle olucak gibiler.

Shemanova ve Ndiaye'yi tutup Shmanova'nın çaprazına güçlü bir smaçör alırlarsa daha da iddialı olabilirler.
Ligin P/F oranı en yüksek smaçör kesinlikle hem de uzak ara Shemanova.

Geri