• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Feyenoord bunlardan daha çapsız bir takımdı. Bunlar onları bile güç bela yenince enteresan fikirlere kapıldılar. Futbolu biraz bilenlerin pek şaşırmadığı bir sonuç oldu bu akşam.
Mourinho denen çapsız için de yıllar önce atılan bir siyasi twit aklıma geliyor hep : ''Bunların başında bu zat oldukça işimiz çok kolay.''

Eylül'de Ali Koç'u seçerlerse müstahak demek bunlara.

Rakiplerin bu kadar zayıf olması beni sinir ediyor,rekabetin olmasını istiyorum,resmen ikinci haftada şampiyonluğumuzu ilan ettik.

Ama hak ediyorlar Bjk inadına kanat almıyor,resmen bizim şampiyonluğumuza hizmet ediyorlar,Fb madem zengin alsınlar Bissouma'yı,biz Osimhen'i alıyoruz mesela ama onlarda bize hizmet ediyorlar.

İlkez bu kadar şampiyon olacağımıza eminim her zaman Fener beni çekindirir ama bu sezon bana Fener hiç umut vermiyor.5. yıldızın havasıyla gelen güzel para akışını 26. şampiyonluğu alarak devam etirelim çok güzel bir dönemdeyiz bu sezonda şampiyonluk gelirse gelir açısından ayrı boyuta çıkarız diye düşünüyorum.

İlkez bu kadar şampiyon olacağımıza eminim her zaman Fener beni çekindirir ama bu sezon bana Fener hiç umut vermiyor.5. yıldızın havasıyla gelen güzel para akışını 26. şampiyonluğu alarak devam etirelim çok güzel bir dönemdeyiz bu sezonda şampiyonluk gelirse gelir açısından ayrı boyuta çıkarız diye düşünüyorum.
Rahat şampiyonluk ve Avrupa'da başarı için..

Kaleci
Sağ bek
Sol stoper
2 orta saha

Şart..
Yönetimin önünde tarihe geçme fırsatı var ama geç kalıyorlar.

Göztepe'nin penaltısı ve Duran'ın kırmızı kartı verilmedi. Ona rağmen yenemediler. Allah büyük.

Geri